selam arkadaslar ne zamandır yazamıyorum bu ara kafayı ıngılızceyle bozdum yapacak bısey bulamuyorum beklemekten asırı bı heyecan basladı sızde durumlar nasıl
evettt yoktun bikaç gündür :) ne ingilizcesi kız kafayı mı yedinhoşgeldin şekerimm...
doğumlar oldu gene işte heyecanla biz de sıramızı bekliyoruz :)
evettt yoktun bikaç gündür :) ne ingilizcesi kız kafayı mı yedinhoşgeldin şekerimm...
doğumlar oldu gene işte heyecanla biz de sıramızı bekliyoruz :)
escolllllllll hgggggggggggg bacımmmmmm
kız bu 10 uncu sorusum kımse yasmıo sımdı kımler dogurdu :26:
hosbuldukk bacımmmmm ozledım kız sızlerı yaa nasılsın ıyımısın kendını yormuyosun dımı guzelımm
merve duymasın bu lafını daha dun hastanedydım sancım var
bakk yaa kız sen benı erken dogurtacaksın ısmı gordun yıne oyy bacımm oyy
valla yaa ben bebege kıyamıyorum ben korkuyorumkı evı supureyım bu hanım bıde halı yıkıyoo hayırlısıyla bı dogursa ben rahatlıycamm :))))))sorma sorma tam sopalıkkk
bacılar şaka maka 21 gun sonra doguruyorumm elım kalbımde dogurayım eve gelır gelmez yazarım sıze spınal yapıcakmıs doktor oyle dedı
3 hafta sonra 38 haftalık olacaksn hiç çağırmasaymış bence kontroller sıklaşmalımaşallah bebişine:)
ya valla siz böyle yazınca ben bebim doktora gıcık oluyorum.3 haftada bi çağırıyoçatlıyorum o arada meraktan.
3 hafta sonra 38 haftalık olacaksn hiç çağırmasaymış bence kontroller sıklaşmalı
canım senin erken doğum riskinmi var çok mu sancılanıyosn
yelisss ve karakan dünürcüm
yaa gün aldın demek :) hadi hayırlısı olsun bacım
3 hafta sonra 38 haftalık olacaksn hiç çağırmasaymış bence kontroller sıklaşmalı
bebek bayaggg asagya ınmıs canım sancım var evet hele gece cok fazla vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?