2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaslar ne zamandır yazamıyorum bu ara kafayı ıngılızceyle bozdum yapacak bısey bulamuyorum beklemekten asırı bı heyecan basladı sızde durumlar nasıl

selam arkadaslar ne zamandır yazamıyorum bu ara kafayı ıngılızceyle bozdum yapacak bısey bulamuyorum beklemekten asırı bı heyecan basladı sızde durumlar nasıl

evettt yoktun bikaç gündür :) ne ingilizcesi kız kafayı mı yedin hoşgeldin şekerimm...

doğumlar oldu gene işte heyecanla biz de sıramızı bekliyoruz :)

evettt yoktun bikaç gündür :) ne ingilizcesi kız kafayı mı yedin hoşgeldin şekerimm...

doğumlar oldu gene işte heyecanla biz de sıramızı bekliyoruz :)

kız doktoraya bas vurucam ıngılızceyı gecmem lazımm :)) suzı dogurdu bıde kakakan dogurdu galıba dımı durumları basıl baska varmı doguran anaa bende 3 hazıranda gırıyorum doguma :))) felaet heyecanlıyım mervemm sankı gunler gecmıyoo

bacılar şaka maka 21 gun sonra doguruyorumm elım kalbımde dogurayım eve gelır gelmez yazarım sıze spınal yapıcakmıs doktor oyle dedı

maşallah bebişine:)

ya valla siz böyle yazınca ben bebim doktora gıcık oluyorum.3 haftada bi çağırıyo çatlıyorum o arada meraktan.
3 hafta sonra 38 haftalık olacaksn hiç çağırmasaymış bence kontroller sıklaşmalı
merve duymasın bu lafını daha dun hastanedydım sancım var

canım senin erken doğum riskinmi var çok mu sancılanıyosn

3 hafta sonra 38 haftalık olacaksn hiç çağırmasaymış bence kontroller sıklaşmalı

ya söyledim doktora herkesin doktoru 2 haftada bir çağırıyo dedim.ben gerekli görmüyorum şuan herşey yolunda, zaten bi sıkıntın olursa gelirsin dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…