kız bacım yeliss demı dogurduuu annaaaaaaaaaaaaaa ne zaman dogurdu
hersey yolunda olması 3 haftada bır cagırmasını gerektırmez yada bızımkıler farklı bacımmm anlamadım peki her gıttıgınde para alyomu alyosa para ıcın yapıo o drya söyledim doktora herkesin doktoru 2 haftada bir çağırıyo dedim.ben gerekli görmüyorum şuan herşey yolunda, zaten bi sıkıntın olursa gelirsin dedi..
doktor gun verdımı pekı su aralar gelır dıyecekten fılan
selam kızlar kontrolümüz vardı bugün nst ye girdik nst de ufak ufak sancı çıktı ama ben hiçbirşey hissetmiyorum doktor yarın tekrar nst istedi çalıştğım için olabilirmiş.bebiş 2,790 kg boyu 43 cm olmuş
bi de diyetisyene yönlendirdi beni.normal doğum istediğim için iri olması doğumu zorlaştırır.
bebek bayaggg asagya ınmıs canım sancım var evet hele gece cok fazla vuruyor
masallahh hcanım kac haftalıksın sen
yakındada seni duymayalım canm doğurdu diye 2 hafta daha kalsın bebişin ama kanala girmişse 2 gün içinde doğum oluyomuş doktorum söylemişti yani aşağı girmişse üst taraflarda rahatlama hissi oluyomuş dikkat et bari 2 hafta çok zaman değil zaten bide sen normalmii yapıcan
selam kızlar kontrolümüz vardı bugün nst ye girdik nst de ufak ufak sancı çıktı ama ben hiçbirşey hissetmiyorum doktor yarın tekrar nst istedi çalıştğım için olabilirmiş.bebiş 2,790 kg boyu 43 cm olmuş
bi de diyetisyene yönlendirdi beni.normal doğum istediğim için iri olması doğumu zorlaştırır.
bazı sancılar hissedilemeyebiliyor canım... maşallah bebişne de kaç haftalıksın?
bazı sancılar hissedilemeyebiliyor canım... maşallah bebişne de kaç haftalıksın?
evet canım normal yapacam
biz otuz dört hafta iki günlük olduk.
evet canım normal yapacam
mervecim seninle aynıyız canım 34+2 senin bebiş ne kadar.
aslında bende senin gibi kendimi yorayım normal doğuma hazırlayayım kendimi diyorum 40 haftalık olmadan gelsn dayanamıyorumki artık
cuma günü gidicem bilmiyorum canım, 1,5 hafta önce 2200gramdı. bakalım ne alemde :)
ben gelsın dıye yormuyorum kı bacım benım kızın gelecegı var sanırım sen bayaa sabırsızsın anlasın
33 haftalıkken bis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?