2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar kontrolümüz vardı bugün nst ye girdik nst de ufak ufak sancı çıktı ama ben hiçbirşey hissetmiyorum doktor yarın tekrar nst istedi çalıştğım için olabilirmiş.bebiş 2,790 kg boyu 43 cm olmuş
bi de diyetisyene yönlendirdi beni.normal doğum istediğim için iri olması doğumu zorlaştırır.

ya söyledim doktora herkesin doktoru 2 haftada bir çağırıyo dedim.ben gerekli görmüyorum şuan herşey yolunda, zaten bi sıkıntın olursa gelirsin dedi..
hersey yolunda olması 3 haftada bır cagırmasını gerektırmez yada bızımkıler farklı bacımmm anlamadım peki her gıttıgınde para alyomu alyosa para ıcın yapıo o dr
doktor gun verdımı pekı su aralar gelır dıyecekten fılan

yok canım yok en son 14 hazıran ama daha erken gelebılırmıs normal yapacam zaten sezeryan ıstıodum ama kestırıp attı dr

masallahh hcanım kac haftalıksın sen

bebek bayaggg asagya ınmıs canım sancım var evet hele gece cok fazla vuruyor

yakındada seni duymayalım canm doğurdu diye 2 hafta daha kalsın bebişin ama kanala girmişse 2 gün içinde doğum oluyomuş doktorum söylemişti yani aşağı girmişse üst taraflarda rahatlama hissi oluyomuş dikkat et bari 2 hafta çok zaman değil zaten bide sen normalmii yapıcan

evet canım normal yapacam

bazı sancılar hissedilemeyebiliyor canım... maşallah bebişne de kaç haftalıksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…