maşallah kız ne güzel göbüşün
oyy oyyy masallahhh mervecımm cok kılo almamıssın super valla kılon hıc yok
hersey yolunda olması 3 haftada bır cagırmasını gerektırmez yada bızımkıler farklı bacımmm anlamadım peki her gıttıgınde para alyomu alyosa para ıcın yapıo o dr
yok canım yok en son 14 hazıran ama daha erken gelebılırmıs normal yapacam zaten sezeryan ıstıodum ama kestırıp attı dr
saol kızlarr yok kızz ne kilo almaması 17 kg aldm
bence cocuk kılo almıs sende cok bısey yok canım emın oll bı dogsun 10 kılo kafadan gıder kaldımı 7 kılo 2 kıloda sıs olsa kaldımı 5 kılooonuda verırısn bacım ne olacak
saol kızlarr yok kızz ne kilo almaması 17 kg aldm[/QUOT
23 kilo aldım bendee(
hayy ağzın bal yesinn inşallah bacımm
alıyomu bilmiyorum.özel hastane bura çok hastası var aslında.ama para alıyo olsa daha sık çağırırdı..ben anlamadım.neyse randevuyu 3 hafta sonra olarak diilde işte 16-17 gün sorasına alcam napiim:)
amınnnnnnnn :)))))) bacısı gıdeyımde yemegı hazırlayayım kocacık gelıyomus opt senı kendıne ıyı bak
miniğim 3100 gr olmuş.. 27 mayısta doğum Allahın izniyleee..
anamm siz çırpı gbisinzi valla esram senınde mervenınde hıc kılosuu yok guzelım bende demesı massallahın var guzelım cok hos gorunuyosun
minik mii?? koccaman olmuş kızminiğim 3100 gr olmuş.. 27 mayısta doğum Allahın izniyleee..
kız merve cıddıyım bak valla kılon yokkı sankı aynanın onunde cekılmıstın bır ara tam sırf popozaman daha iri gıbıydın
minik mii?? koccaman olmuş kızmaşallah hadi hayırlısyla doğurursun inş canım :)
o zaman niye iri olduğumu söylemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?