2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sevibade nerdesınnnnnnnnnnnnnnnn

MERVE hanım yıne küstü bızeee koca totolu cıktın dedım koca totolusun demedım

hoşbulduk =) tşkler yanıt için...
valla heyecan bizde de baya var... 30 lu haftalar başlayınca kızlarla konuşurken konu dönüyo dolaşıyo devamlı doğuma geliyo
uykusuzluk sorunu bende de bu hafta başladı, gece bi uyanıyorum sonra uykuya dalmam biraz zaman alıyo, nefes alıp vermemde biraz sıkıntılı, benimde ilk bebeğim =) çok kilo almadım şuanda 11 kilo almış durumdayım ama göğüs kafesime baskı yaptıkça nefesim sanki yetmiyo gibi hissediyorum bazen... siz de baya az kilo almışsınız süper hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah kuzucukları

insallah canım

selam kızlarrr naptınız bugünnn geçmişe daldım okuyodum bende öyle

merhabalar

ben 2011 temmuz annesi =) haftalarınız baya azalmış kızlar ne güzel...

heyecan var mı? son haftalarda şikayetleriniz nasıl? gerçekten kilo alımı hızlanıyomu?
baya bişey sordum =))

son haftalardaki şikayetler kişiden kişiye değişiyo canım poyrazında dediği gibi el ve ayak şişmeleri oldu bi kaç arkadaşta ama kilo alımı orantılı gidiyo bence son haftalarda kilosunda diğer haftalara göre belirgin bir artma yaşayan olmadı yanılmıyosam hamilelik bitene kadar almaya devam ediyoruz tabi o ayrı çok almadım ama ben 7 kilo aldım şimdiye kadar, karın büyümesine bağlı olarak oturamama uyuyamama problemleri oluyo o sizdede vardır sanırım 30 larda başlıyo çünkü, ama tüm şikayetler bir arada olmuyo gözün korkmasın :)) benim bel ağrısı dışında bi şikayetim yok oda çok ayakta kalırsam oluyo yoksa hamilelik öncesinden pek farkım yok bi sıkıntım yok çok şükür

herkese iyi akşamalr kıslar....

bugun yine çok kustum oy oy

karakan da doğum yapmış haber geldi çok şükür

gecmıs olsun canım sanmıyorum bır sorun olacagını ıltıhaplı dısın derdı zor olur sadece cekılmez antıbıyotık alırsın yaaaa :44:

geçmiş olsun canım.ama bazen plaklarda şişlik yapıyomuş dişlerde.bende 2 hafta önce gittim dişçiye benim dişimde şişti çürük zannetmiştim ama çok şükür plakmış.inşallah seninde öyledir..

dişini çekmesine çeksin de morfin vuracak ya o kötü işte.o yüzden dua edelimde iltihap olmasın..

ay ben doymuyorum yaaa az once yemek yedım esımle ekmek yemıyorum acaba ondanmı hemen acıktım kı yesem bıse olurmu bıdaha

Ben de gittim iki gün önce dişçiye çürük vardı onu doldurttum bu yirmilik dişi de söyledim o da ağrırsa doktorunla görüşür çekeriz dedi şimdilik doğumdan sonraya kalsın dedi ama açıp tekrar konuşacağım galiba

daha da doğuma 5 hafta var lohusalık da var bu diş problem çıkarmaz inşallah bana....iltihap olsa ağrırdı değil mi benim dokununca acıyor biraz(
evet canom zonklama yapar ıltıhap .... dokununca agrı yapıyosa apsede yapmıs olabaılır çürükte olabılır sislik varmı
bulanmıyosan rahatsız etmeyecekse ye ben sadece su içebiliyorum oda cıkıyo

valla cok bulanıyor ama bulanmadıgı zaman verıyorum mıdeye valla ne yapım kasık kadar bıse cıkacak yoksa cocuk :44:

evet konuş ihmal etme bencede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…