hos geldın canımm heyecan olmasmııı
- sıkayet uykusuzluk ıste el ve ayaklarda şişmeler :)) tabı herkeste olacak dıye bır sey yok kılo alımıda bılmıyorum pek fazla asırı derecede yanı kılo alan yok benım ılk bebegım ben 9 kg aldım su ana kadar eeee sıra sıze gelıyor sızınkıde bızden sonra canım fazla bıse kalmamıs
hoşbulduk =) tşkler yanıt için...
valla heyecan bizde de baya var... 30 lu haftalar başlayınca kızlarla konuşurken konu dönüyo dolaşıyo devamlı doğuma geliyo
uykusuzluk sorunu bende de bu hafta başladı, gece bi uyanıyorum sonra uykuya dalmam biraz zaman alıyo, nefes alıp vermemde biraz sıkıntılı, benimde ilk bebeğim =)çok kilo almadım şuanda 11 kilo almış durumdayım ama göğüs kafesime baskı yaptıkça nefesim sanki yetmiyo gibi hissediyorum bazen... siz de baya az kilo almışsınız süper hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah kuzucukları
merhabalar
ben 2011 temmuz annesi =) haftalarınız baya azalmış kızlar ne güzel...
heyecan var mı? son haftalarda şikayetleriniz nasıl? gerçekten kilo alımı hızlanıyomu?
baya bişey sordum =))
Hanımlar herkese iyi akşamlar!!!!:79::79:
slm hos geldın canımmmm
hoşbulduk bu aralar dişime takmış durumdayım yirmilik dişimin dişeti biraz şişti gibi dokununca biraz acıyor iltihaplandı mı acaba bebeğe bir zararı var mıdır çok endişelendim 2 gün önce doktora gittim çekmedi ağrırsa çekeriz dedi ondan da korkuyorum
hoşbulduk bu aralar dişime takmış durumdayım yirmilik dişimin dişeti biraz şişti gibi dokununca biraz acıyor iltihaplandı mı acaba bebeğe bir zararı var mıdır çok endişelendim 2 gün önce doktora gittim çekmedi ağrırsa çekeriz dedi ondan da korkuyorum
daha da doğuma 5 hafta var lohusalık da var bu diş problem çıkarmaz inşallah bana....iltihap olsa ağrırdı değil mi benim dokununca acıyor birazgecmıs olsun canım sanmıyorum bır sorun olacagını ıltıhaplı dısın derdı zor olur sadece cekılmez antıbıyotık alırsın yaaaa :44:
ay ben doymuyorum yaaa az once yemek yedım esımle ekmek yemıyorum acaba ondanmı hemen acıktım kı yesem bıse olurmu bıdaha
geçmiş olsun canım.ama bazen plaklarda şişlik yapıyomuş dişlerde.bende 2 hafta önce gittim dişçiye benim dişimde şişti çürük zannetmiştim ama çok şükür plakmış.inşallah seninde öyledir..
dişini çekmesine çeksin de morfin vuracak ya o kötü işte.o yüzden dua edelimde iltihap olmasın..
ay ben doymuyorum yaaa az once yemek yedım esımle ekmek yemıyorum acaba ondanmı hemen acıktım kı yesem bıse olurmu bıdaha
evet canom zonklama yapar ıltıhap .... dokununca agrı yapıyosa apsede yapmıs olabaılır çürükte olabılır sislik varmıdaha da doğuma 5 hafta var lohusalık da var bu diş problem çıkarmaz inşallah bana....iltihap olsa ağrırdı değil mi benim dokununca acıyor biraz(
bulanmıyosan rahatsız etmeyecekse ye ben sadece su içebiliyorum oda cıkıyo
Ben de gittim iki gün önce dişçiye çürük vardı onu doldurttum bu yirmilik dişi de söyledim o da ağrırsa doktorunla görüşür çekeriz dedi şimdilik doğumdan sonraya kalsın dedi ama açıp tekrar konuşacağım galiba
ye yaa şimdi yemicez de ne zaman yicez??valla ben yiyorum kendimi şımartıyorum
benım dr umda ozel hastanenın ve ben her ay salakmısım gıbı hastane yerıne muanesıne gıttım özel olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?