2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben daha 3 den beri bişe yemedim yiyemiyorum ağzımda bir sakız cok aferdesin hem mide bulantımı alıyo hemde gaz cıkartırıyo bende beslenmiyo diye cok ağlıyodum bir ara ama maşallah iyi bebeğim yemediğime göre

çürüktü zaten ağrı yapmıyordu yirmilik diş diye ellemiyorlar çekilmesi lazım şimdi de ağrı yok dişetime dokununca biraz acıyor neyse tatlım en iyisi yarın doktora telefon açayım konuşayım sağol ilgilendiğin için

Son düzenleme:

benımkı de kılo almıo dıee cok korkuyorummm :26::26:

bır tabak pilav bır tabak yemek bır tabak cacık :26::26::26: valla götürdum ama ekmeksız ay saat 7 dede yemıstımmm :26::26:

bulantın oluyosa bulantı yapmıcak bişiler ye meyve fln..

benim mide de fil var mübarek habire bişiler yiyorum yedikçe yemek istiyorum valla..herkesi kendim gibi sanıyorum..

kız yok benım bulantım olmadıgı zaman ne gotuursem o kar dıom suan yedımki ne yedım allahım yaaaaa

benımkı 33 haftaada 2000 geldıı dun olctuler 2450 geldı daha 2 hafta olacak cuma guu bu kadar cok hızlı alms olamaz ya farklı bır dr bakmıstı :26:

benımkı 33 haftaada 2000 geldıı dun olctuler 2450 geldı daha 2 hafta olacak cuma guu bu kadar cok hızlı alms olamaz ya farklı bır dr bakmıstı :26:

haftalar cidden hızlı kilo alıyo sıpalar..ama 2 haftada 500 gr almış belki az bişey yanılma payı vardır...

zayıf değil o zaman bebeğin maşallah diyeyim.bak ben 35. haftayı bitirdim 2500 gr olmuş.

ben kullandığım iğneye veriyorum bunu cok besliyomuş kan sulandırıcı iğne

ama bu aylarda hızla kilo alıyolar bence normal olabilir benim doktorumda artı eksi 180 gr diyo cıkan sonuçtan

kızlar size bişe zorcam ben kan surubu kullanıyodum ya midemi bozdu sanki bugun ecz eşime solgarın demir hapını vermiş mide ye zarar vermeyen pek içime sinmedi sankii yarın doktora sorayım bi ne diycek bide lansinoh krem almış anam cücük gibi 10gr şok oldum görünce bit kadarmı sürcez biz bunu

Slm kızlar net kablosunda sorun vardı kaç gündür giremiyorum nasılsınız bi yaramazlık yok inş karakan da doğum yapmış hayırlısıyla iyidirler inşallah zaman gittikçe daralıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…