evet canom zonklama yapar ıltıhap .... dokununca agrı yapıyosa apsede yapmıs olabaılır çürükte olabılır sislik varmı
valla cok bulanıyor ama bulanmadıgı zaman verıyorum mıdeye valla ne yapım kasık kadar bıse cıkacak yoksa cocuk :44:
evet canom zonklama yapar ıltıhap .... dokununca agrı yapıyosa apsede yapmıs olabaılır çürükte olabılır sislik varmı
valla cok bulanıyor ama bulanmadıgı zaman verıyorum mıdeye valla ne yapım kasık kadar bıse cıkacak yoksa cocuk :44:
ben daha 3 den beri bişe yemedim yiyemiyorum ağzımda bir sakız cok aferdesin hem mide bulantımı alıyo hemde gaz cıkartırıyo bende beslenmiyo diye cok ağlıyodum bir ara ama maşallah iyi bebeğim yemediğime göre
benımkı de kılo almıo dıee cok korkuyorummm :26::26:
çürüktü zaten ağrı yapmıyordu yirmilik diş diye ellemiyorlar çekilmesi lazım şimdi de ağrı yok dişetime dokununca biraz acıyor neyse tatlım en iyisi yarın doktora telefon açayım konuşayım sağol ilgilendiğin için
bacımmm bıde ben dun gıttıgımde 1 kılo gerı vermısım kusmaktan
ya ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum o cok beslermiş bebeği ama yemediğim için anca bu kadar oldu 2 kilo idi gecen hafta
bulantın oluyosa bulantı yapmıcak bişiler ye meyve fln..
benim mide de fil var mübarek habire bişiler yiyorum yedikçe yemek istiyorum valla..herkesi kendim gibi sanıyorum..
benımkı 33 haftaada 2000 geldıı dun olctuler 2450 geldı daha 2 hafta olacak cuma guu bu kadar cok hızlı alms olamaz ya farklı bır dr bakmıstı :26:
zayıf değil o zaman bebeğin maşallah diyeyim.bak ben 35. haftayı bitirdim 2500 gr olmuş.
benımkı 33 haftaada 2000 geldıı dun olctuler 2450 geldı daha 2 hafta olacak cuma guu bu kadar cok hızlı alms olamaz ya farklı bır dr bakmıstı :26:
ne yedin kızz?
Slm kızlar net kablosunda sorun vardı kaç gündür giremiyorum nasılsınız bi yaramazlık yok inş karakan da doğum yapmışhayırlısıyla iyidirler inşallah zaman gittikçe daralıyor...
valla bacımm bezelye yapmıstım pilav cacık felan kustum yaaaaaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?