2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doktora sormadan içme bence..
lansinoh kremin bi de 56 gr lık olanları var ben ondan aldım..ama daha kullanmaya başlamadım.erken mi acaba bilemedim..

kıslar bu solgarın kan demir hapı hakkında bir bilginz varmı yarın doktora sorayım bi içtiğim kan şurubu daha mı iyi acaba

Hoşbulduk canım oh oh haberler hep böyle güzel olsun Merve hoşgeldin kızzz ya kızlar benim karnım aşağıya indi biraz sanki bacaklarıma değiyo otururken midemdeki baskı da azaldı hayır olsun

bacım normal aynısı bendede var artık bıttı bıtıyor haftamız yanı asagya ınıyor bebekler

ben normal yapamıcam bu gidişle eşim istemiyor çatı muayenesini anlattım fıttırdı kıskançlıktan , hayr gün alıcak gidicez diyo

benımkıde fıttırıyor catı muanesı dıyınce ya bıde elle yaplıo dımı oyle ılk gebelık haftasında gıttıgımzde ultrason cıhazıyla da bakılmıyor dımı bıde cok acıtyomus sanırım

Canım çatı muayenesini filan ebe yapar belki benim karnım ağrıdığında rahimde açıklık var mı diye ebe kontrol etmişti böyle iki parmağıyla

Aynen ama en güzeli normal doğum beklediğimize değer inş kolaycacık doğururuz

ya canım bıde bıse sorcam dıyorlarkı eskı zamanlarda kı gıbı sancıda cekılmıyormus yanı artık hersey kolaylasmıs dıyolar dogrumu kı bazen eskı karılar anlatırr soyle öldüm boyle ıhladımm

bugün doktor bana çatı muaynesi için erken dedi kanaman olabilir o yüzden yapmıcam dedi..çatı muaynesi acıtıyomuymuş:18:

benim doktor erkek bi de ondan böyle, halbuki ne var yani sanki keyfi açıyoruz elle bakılıyor sanırım evet, acı kendini kastığın için oluyormuş kii benim en güzel yaptığım şeydir o çok kasarım büyük ihtimal.. ben hamile olduğumu ilk test çubuğuyla öğrendim erken olur ultrasonla göremezler alttan bakarlar diye kaç hafta bebeğin büyümesini bekledim çok psikolojimi bozcak bi durum aslında

acıyormuş canım diğer topicteki çatı muayenesi yaptıran hatunların yorumlarını okudğum kadarıyla...

neyse zaten canımızın acıyacağını bile bile hamile kaldık katlanıcaz çaresiz:)

eşim şimdi duşa girdi bende fırsat bu fırsat nutella kaşıklayıp yatayım:)

iyi geceler hepinizeee..

Bence kendini sıkmaz panik yapmazsan hiçbişey olmaz yaa sezeryan beş beter kaç kat kesiyolar insanı

iki doğumda zor kızlar ama en sağlıklısı normal doğum tabii, ama o da anne için zor bi süreç, sezaryende hissetmiyorsun ama sonrası kötüymüş onunda, ablalarım doğum yapalı 5-6 sene ıoluyor hala ayaklarını bi üşütsünler karınları şişiyor... hala daha ufak ufak çekiyorlar yani, halbuki normal doğumda rahim kendisini kısa sürede toparlıyor... off yaa aslında normal doğum en iyisi ama hem eşim izin vermiyor e o izin vermeyince bende de istek kalmıyor bnde korkuyorum açıkcası:18:

çünkü eğer normal doğum yaparsam epidural olmadan yapcam:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…