valla bacımm bezelye yapmıstım pilav cacık felan kustum yaaaaaa :26:
sende hep bezelye yapıyosun bene hassas miden varmış senin de, bi miden için hastanelik olmadığın kaldı o da yakındır
ben kullandığım iğneye veriyorum bunu cok besliyomuş kan sulandırıcı iğne
ama bu aylarda hızla kilo alıyolar bence normal olabilir benim doktorumda artı eksi 180 gr diyo cıkan sonuçtan
kızlar size bişe zorcam ben kan surubu kullanıyodum ya midemi bozdu sanki bugun ecz eşime solgarın demir hapını vermiş mide ye zarar vermeyen pek içime sinmedi sankii yarın doktora sorayım bi ne diycek bide lansinoh krem almış anam cücük gibi 10gr şok oldum görünce bit kadarmı sürcez biz bunu
hos geldın cnmm yelısde dogurdu ıkızlerını hepsi cok ıyı masallah
ben et yıyemıyorum etı esıme yapıyorum sebze yıyorum durmadan oda bu aralar canım cekıo durmadan
Hoşbulduk canım oh oh haberler hep böyle güzel olsunMerve hoşgeldin kızzz ya kızlar benim karnım aşağıya indi biraz sanki bacaklarıma değiyo otururken midemdeki baskı da azaldı hayır olsun
bacım normal aynısı bendede var artık bıttı bıtıyor haftamız yanı asagya ınıyor bebekler
Ayy hakikaten:44: sezeryan olacaklar tarihlerini biliyo normal doğumda böyle beklemek çok acayip yaa
evet bende normal yapacam ıstee beklemek cok sıkıcı :26:
ben normal yapamıcam bu gidişleeşim istemiyor çatı muayenesini anlattım fıttırdı kıskançlıktan , hayr gün alıcak gidicez diyo
evet bende normal yapacam ıstee beklemek cok sıkıcı :26:
benımkıde fıttırıyor catı muanesı dıyınceya bıde elle yaplıo dımı oyle ılk gebelık haftasında gıttıgımzde ultrason cıhazıyla da bakılmıyor dımı bıde cok acıtyomus sanırım
Aynen ama en güzeli normal doğum beklediğimize değer inşkolaycacık doğururuz
benımkıde fıttırıyor catı muanesı dıyınceya bıde elle yaplıo dımı oyle ılk gebelık haftasında gıttıgımzde ultrason cıhazıyla da bakılmıyor dımı bıde cok acıtyomus sanırım
bugün doktor bana çatı muaynesi için erken dedi kanaman olabilir o yüzden yapmıcam dedi..çatı muaynesi acıtıyomuymuş:18:
ya canım bıde bıse sorcam dıyorlarkı eskı zamanlarda kı gıbı sancıda cekılmıyormus yanı artık hersey kolaylasmıs dıyolar dogrumu kı bazen eskı karılar anlatırr soyle öldüm boyle ıhladımm
acıyormuş canım diğer topicteki çatı muayenesi yaptıran hatunların yorumlarını okudğum kadarıyla...
Bence kendini sıkmaz panik yapmazsan hiçbişey olmaz yaa sezeryan beş beter kaç kat kesiyolar insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?