iki doğumda zor kızlar ama en sağlıklısı normal doğum tabii, ama o da anne için zor bi süreç, sezaryende hissetmiyorsun ama sonrası kötüymüş onunda, ablalarım doğum yapalı 5-6 sene ıoluyor hala ayaklarını bi üşütsünler karınları şişiyor... hala daha ufak ufak çekiyorlar yani, halbuki normal doğumda rahim kendisini kısa sürede toparlıyor... off yaa aslında normal doğum en iyisi ama hem eşim izin vermiyor e o izin vermeyince bende de istek kalmıyor bnde korkuyorum açıkcası:18:
çünkü eğer normal doğum yaparsam epidural olmadan yapcam:18:
Benim doktorum da erkek ama eşim de kıskançtır ama sağlık konusunda bişey demez allahtan aman doktorlar da bıkmış çok meraklı değiller yani günde kaç kişi doğuruyo
benımkıde erkek dr eşim cıldırıyorrr işte baska kımse bakamazmı dıobende anlarsan gel sen bak dıom anca oyle susuyor bende cok kasarım kendımı bılmıyorum ne olacak :26:
Sevgili anne adayları sizlerden yardım bekliyorum.ben 26 yaşında 4 yıllık evli 0-3 yaş bakımında 3 yıl tecrübeli bakıcıyım.beykoz kavacık ta oturuyorum.çok acil işe ihtiyacım var.yardımcı olursanız çok dua ederim inanın.
iki doğumda zor kızlar ama en sağlıklısı normal doğum tabii, ama o da anne için zor bi süreç, sezaryende hissetmiyorsun ama sonrası kötüymüş onunda, ablalarım doğum yapalı 5-6 sene ıoluyor hala ayaklarını bi üşütsünler karınları şişiyor... hala daha ufak ufak çekiyorlar yani, halbuki normal doğumda rahim kendisini kısa sürede toparlıyor... off yaa aslında normal doğum en iyisi ama hem eşim izin vermiyor e o izin vermeyince bende de istek kalmıyor bnde korkuyorum açıkcası:18:
çünkü eğer normal doğum yaparsam epidural olmadan yapcam:18:
Benim doktorum da erkek ama eşim de kıskançtır ama sağlık konusunda bişey demez allahtan aman doktorlar da bıkmış çok meraklı değiller yani günde kaç kişi doğuruyo
benımkıde erkek dr eşim cıldırıyorrr işte baska kımse bakamazmı dıobende anlarsan gel sen bak dıom anca oyle susuyor bende cok kasarım kendımı bılmıyorum ne olacak :26:
Canım one saçma şey ya , neye izin vermiyor, doktordan da kıskanır mı insan eşini.. Eğer çok rahatsızsanız bayan doktor seçseydin bunun için normal doğumdan vazgeçilir mi.. Sezeryan olunca da çırılçıplak yatıyorsun nolcakki.. yine aynı şey.. Valla insan can havliyle öyle bir açıyorki bacaklarını etrafta erkek var mı yok mu insan anlamıyor bile.. ben kürtaj yaptırmak zorunda kaldığımda yaşadım onu , önceden çekinirdim valla o an hiç aklıma bile gelmedi.. Sezeryanda ya da o tarz operasyonlarda daha çok insan oluyor etrafta, ameliyathanede seni bin kişi görüyor.. haberin ola
aynen oyle bacım katılıyorum gunde kırk tanesını goruyorlar bızımkılerde deli sacması ıste kendı kocam adına konusım sınır hastasııı o konularda evlendık geldık zonguldaga bakmayan adama bakıo dıo dedım ben bır delıyle evlendım ben bunu bılır bunu soylerım askerler valla akıllı degıl akılları kalmıyor teyzemın ogluda subay onunda kafasında var
amann sormayın kızlar ya sağlık konusunda bişey demiyorsa ne güzel Deniz, ama benimki çok kıskanç bebeğe bakarken bile gözü bende eşimin bi de doktor doğrulurken elimi tutuyor yardım ediyor o an eşime bakmak bile istemiyorummecbur o doktora gidiyorum iyi de ediyorum çok iyi bi doktor bayanlara gittim de noldu bi soru sorarsın cvp vermez işini tam yapmaz (ya da hep bana öyle denk geldi, işini iyi yapanları tenzih ederim) boşversene erkekler daha iyi valla
şu dediklerine sonuna kadar katılıyorum da oykucum gittiğim bayan doktorlar ya nöbetçi doktordu devamlı olmayan ya da iyi değillerdi, bi gün kanamam oldu hangi doktor varsa o görsün dedik o an gözüm bişi görmedi şuanki doktorum da neden devamlı doktorun yok bundan sonra ben takip edeyim seni dedi öyle kaldı çok da iyi oldu bakma sen eşime, dediğin gibi sezaryen de aynı ama gel gör ki anlatmazsın
amann sormayın kızlar ya sağlık konusunda bişey demiyorsa ne güzel Deniz, ama benimki çok kıskanç bebeğe bakarken bile gözü bende eşimin bi de doktor doğrulurken elimi tutuyor yardım ediyor o an eşime bakmak bile istemiyorummecbur o doktora gidiyorum iyi de ediyorum çok iyi bi doktor bayanlara gittim de noldu bi soru sorarsın cvp vermez işini tam yapmaz (ya da hep bana öyle denk geldi, işini iyi yapanları tenzih ederim) boşversene erkekler daha iyi valla
Benimde erkek doktor takıntım vardır aslında , onlara nedense daha çok güvenirim de benimde şuanki doktorum bayan ama çok çok nefis bir doktor şans işte, ben çok memnununm o almasaydı hamilelik yaşayamazdım bile.. Sen ona anlat bence sezeryanda 10 tane adam oluyormuş, bunda bir ebe bir doktor en azından de de ikna olsun.
Benimde erkek doktor takıntım vardır aslında , onlara nedense daha çok güvenirim de benimde şuanki doktorum bayan ama çok çok nefis bir doktor şans işte, ben çok memnununm o almasaydı hamilelik yaşayamazdım bile.. Sen ona anlat bence sezeryanda 10 tane adam oluyormuş, bunda bir ebe bir doktor en azından de de ikna olsun.
ay güldürdün beni kız akşam akşam
Ameliyathanede baygın oluyorsun bide (genel anesteziyse) cıbıldak cıbıldakbenim gözlerim açık herşeye hakim olmam lazım o anda zaten normal doğumda doktorun bi işlevi yok ki doğumu ebeler yaptırıyo doktor gidip geliyo arada işte...
haksızmıyım bacımmesela ben bır delıyle evlıyım benıde delırttı ne yapım delilerde sever dıom
evet bence de canım.. ben normal yapmadım pek bilmiyorum ama sezeryanda çok kötü bence , acı yönünden değil onda da birşey anlamıyorsun ama sonrası kötü işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?