2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

poyrazim, aciklama yapip yorulma sen de. Biz anladik senin niyetini. Biz de sinirden gueriz bazen. aH CANIM BENIM, Anladik anladik.. inan ki anladik. :)

aman yanlıs anlamayında

sevibadede hemen atlıo delı karııı snkı ben bıse demısım sevıom bu karıyı sevmesem varyaaa :90::90:

Eee simdi ne yapacagiz? Benim keyfim nasil gelecek yerine?

keyfinizi nası getiriuyim yaw yerine aman takılmayın kusura bakmayın der reklamını siler susması lazımdı ama bu kadar uzatmasına gerek yoktu royalistcim özrünü diledi bile ama anlamak istemdi sanırım

aman yanlıs anlamayında

sevibadede hemen atlıo delı karııı snkı ben bıse demısım sevıom bu karıyı sevmesem varyaaa :90::90:

tabi ya, sevelim birbirimizi, hepimiz kardesiiizz.. bu ofkeee nee diyeeeeeeee:) tarzim degil ama mahsunun bu sarkisi cok icten ve gercek arkadslar , bu aksamki durumumuzu bu parca ile ifade ettimm hehe:90::90::90:

kabak bana patlamasında hayır yanı neye guldu ben takarımm yaaa alay eder gıbı yanı o gulme neyı ıfade edıo sınırdenmı alay eder gıbımı anlamadım da

bende ona sor dedim ya bu yüzden..

aman kıslar boşverin sıkmayın canınızı oda sanırım alındı morali bzludu gerçi biraz abartmış ama iyi olur diye düşündu herhaldee

bizde art niyet aramadıkki...
bu kadar coşmasına anlam veremedik...

sınırden bende gulerımmm ondan sordum arkadasada

amannn esraaaaaa öfff ya öffffffffff

Eee simdi ne yapacagiz? Benim keyfim nasil gelecek yerine?

inan kalbim çok rahat, ben ona git yada bu işi yapma demedim,
duygusala bağlayıp giden o oldu,
yakında gelir merak etme...
site yönetimi karar versin ne olacağına..

nasıl engelleyelim kadercim??????
ana sayfada olan herşey şakkkkkkkkkk diye maillere geliyo,
böyle ardı ardına da olunca 15-20 tane birden silerken daha yığılıyo...
biz anlattık derdimizi...
anlayan anlar
neyse kızlar kapatalım artık şu konuyu.......

bak toprağam benden hızlısın 33+1sin canımı sıkma yarın kızların kaçta kalkacak erken kalkarsa uykunu alamazsan ne olcak yatmıyonmu yavrum sen

ıyı gecelerrr hadinnnnn ben yatı yoksa kabak degıll kavun patlıcak kafamdaa :95:

aman yanlıs anlamayında

aaaa deliye bak sennn
kız sen benim hiç haksızlık yaptığımı yada cidden birini kırdığımı gördünmü???
atlayıp ne dedim, biz iyi niyetle yaklaştıkça daha ilerletiyo hatun...
en azından yarın bi olsun, facedekiler bi gelsin çözüm bulunur elbet diyeceğine...

tabi ya, sevelim birbirimizi, hepimiz kardesiiizz.. bu ofkeee nee diyeeeeeeee:) tarzim degil ama mahsunun bu sarkisi cok icten ve gercek arkadslar , bu aksamki durumumuzu bu parca ile ifade ettimm hehe:90::90::90:

warya şimdi bi şarkı söylicemmmmmmmmm

asumannn lütfen ziyaretçi olarak girip aşağıdan okuma bacım,
bizim sana garezimiz yok

ay yazdiklarini okuyunca cok guldummm yaaa, su ziyaretci kismina. Alemsin gercekten tatlimmm heheh gozlerimden yas geldiiii hahahahahaha

bak toprağam benden hızlısın 33+1sin canımı sıkma yarın kızların kaçta kalkacak erken kalkarsa uykunu alamazsan ne olcak yatmıyonmu yavrum sen

kızlar erken kalkmaz toprağım merak etme
yatıyorum yavrummm site size emanet,
iki uykusuz kuş royalist ve sen

ıyı gecelerrr hadinnnnn ben yatı yoksa kabak degıll kavun patlıcak kafamdaa :95:

esraaaa bak şimdi......
herşeye atlama sende yavru kuş

öptüm hepiciğiniziiiiiiii
hadi iyi gecelerrrrrrrrr :79::79::79::79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…