birdaha K K girmeyide düşünmüyorum bu kadar saçma sapan şeyler yüzünden kırıcı konuşulması garip geldi doğum haberlerinizi bir şekilde okurum hepinizi rabbim bir nefeste kurtarsın Allaha emanet olun bayanlar Rahatsız olanlara da tek sözüm facede sizin olsun forumda bu kadar garip yorumlar hoş olmadı ha bir eksik ha bir fazla yokluk önemli değil ama paylaşım hataymış bunu anladım
cok uykum geldiiiiii hadi ben kacar herkese ıyı gecelerrr:95:
Maashallah, demek ki cocuklari gercekten cok seviyor. O zaman onu sizin bebis dunyaya gelince dusunemiyorum. Havalara ucar artik:) Rabbim daim etsin mutlulugunuzu, hepimizin mutlulugunu, Amin.
sevibade kar amacım yok olmıyacakta hala aklında fikrinde bunlar var kampanya dediğim şey bana toptancımdan gelen şeyler ve bana ne fiyat veriyorsa o fiyata arkadaşlara iletiyorum istersen sana adresini veriyim git aynı fiyata al maiiler gelmiyecek merak etme girmeyiz gruba bana ait bişey gelmez alınganlık değil kırıcı oluyorsunuz
sevibade kar amacım yok olmıyacakta hala aklında fikrinde bunlar var kampanya dediğim şey bana toptancımdan gelen şeyler ve bana ne fiyat veriyorsa o fiyata arkadaşlara iletiyorum istersen sana adresini veriyim git aynı fiyata al maiiler gelmiyecek merak etme girmeyiz gruba bana ait bişey gelmez alınganlık değil kırıcı oluyorsunuz
walla girip girmemek sizin tercihiniz
saçma sapan şeyler derken bi tek ben rahatsız olmadım, demekki saçma değilmiş,
facede forumda herkese açık, sizin olsun...benim olsun...gibi bişi saçma aslında..
neyse ...artık sizinle tartışmak istemiyorum,
ne demek istediğimi herkes anladı,
lütfen ya burda güzel paylaşım yapın yada bu şekilde konuşmalara devam etmeyin,
zira haksızsınız..
bilmemmmm kendisine sor niye gülmüş????
için rahat etsin artık mail gelmiyecek royalist ve sevibade gruptan ayrıldım umaım güzel vaktinizi çaldığım için hakkınızı helal edersiniz
yaaa arkadaşım banane kar et-etme....
ben bebek şekerimi yapıyorumki senin kar etmemeni isteyim???????????
neden rahatsız olduğumuzu söyledik daha????
kırıcı olmadık, hakarette bulunmadık yani amacın yardımsa yada ticaretse...
herneyse....
biz söyledik söyleyeceğimizi???????????
için rahat etsin artık mail gelmiyecek royalist ve sevibade gruptan ayrıldım umaım güzel vaktinizi çaldığım için hakkınızı helal edersiniz
ufff hakikaten, cok tuhaf ifadeler bunlar!!!
Biz sizden sikayetci degiliz ki, reklamlardan sikayetciyiz. Sizin bize bagliliginiz bu kadarmis demek ki, hemen bir elestiride, siteyi terk edecek kadar. Bense , burada hepimiz gucumuzu birlestirmis, anne olmaya hazirlaniyorz saniyordum. Siz hemen terketmekten bahsediyorsunuz. kirdiysam ki sanmiyorum, ozrumu de dilemistim. Bu kadar alinganlik cok ama cok asiri.. Yine de siz bilirsiniz.
iyi geceler canımmm
aminn herkese nasip etsin rabbim rabbim mutluluğumuzu bozmasın
yaa benim başım belada diyorum dengeyi sağlamak için kötü ben olacağım
ya yeter yaaaaa arkadaslarr kendınıze gelınn o kırıcı bu alıngan ne bıcım laf bunlar bu zamana kadar kırgınlık kavga gormedı bu siteee aaaaaaaaaaaa
nıye guldun asumannn sınırdenmı bendede olurda bazen
bacım gebelık alıngnlıgımı yoksa daha onceden varmıydı? onlar sendn rahatsız olmadıklarını bınlerce kez soledılerr sadece reklammısss canlarını sıkan nıye bole alınganlık yapıonkı sımdıı
aynen canım katılıyorum...
ya melonycim biz ona git seni istemiyoruz falan demedikki
hani çözüm bile bulunsun maillere dedik,
herkes kendi bilir ya allah allah..
esra bak sanada kızıcam...
ne kavgası kızım kadın uzatıp duruyo,
biz insan gibi anlattık royalistle,
hayırmı yapıyo ticaretmi yapıyo her ne yapıyosa,
sitede uygun yerde yap dedi royalist daha ne desin
bak şimdi hakkaten ayıp ettin esra
sanki biz burda oturduk haksız yere konuşuyoruz,
kimsenin sinirlenmeye hakkı yok çünki bu sitede...
bu face de bizim reklam vermemiz için kurulmadı...
Poyrazim, canim benim.... Arkadasimizin bizi anlamaya niyeti yok sanirim. otomatige baglamis. Ayni seyleri soyleyip duruyor. Gebelik alinganligi da olabilir, dogru dedin. Ama yine de yaptigi hos degil. Bu kez ben kirildim. Bizi suclamasindan ve gidiyorum cumleleri ile uzmesinden dolayi. Helallik almasi gerek.
aynen canım katılıyorum...
ya melonycim biz ona git seni istemiyoruz falan demedikki
hani çözüm bile bulunsun maillere dedik,
herkes kendi bilir ya allah allah..
esra bak sanada kızıcam...
ne kavgası kızım kadın uzatıp duruyo,
biz insan gibi anlattık royalistle,
hayırmı yapıyo ticaretmi yapıyo her ne yapıyosa,
sitede uygun yerde yap dedi royalist daha ne desin
bak şimdi hakkaten ayıp ettin esra
sanki biz burda oturduk haksız yere konuşuyoruz,
kimsenin sinirlenmeye hakkı yok çünki bu sitede...
bu face de bizim reklam vermemiz için kurulmadı...
ellerine saglik, ne guzel ifade etmissin Umarim anlayan olur.
Sevibade ikimiz gunah kecisi olduk iyi mi gece gece??!
Tadim kacti. senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?