2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Biz sizden sikayetci degiliz ki, reklamlardan sikayetciyiz. Sizin bize bagliliginiz bu kadarmis demek ki, hemen bir elestiride, siteyi terk edecek kadar. Bense , burada hepimiz gucumuzu birlestirmis, anne olmaya hazirlaniyorz saniyordum. Siz hemen terketmekten bahsediyorsunuz. kirdiysam ki sanmiyorum, ozrumu de dilemistim. Bu kadar alinganlik cok ama cok asiri.. Yine de siz bilirsiniz.

cok uykum geldiiiiii hadi ben kacar herkese ıyı gecelerrr:95:

iyi geceler canımmm

Maashallah, demek ki cocuklari gercekten cok seviyor. O zaman onu sizin bebis dunyaya gelince dusunemiyorum. Havalara ucar artik:) Rabbim daim etsin mutlulugunuzu, hepimizin mutlulugunu, Amin.

aminn herkese nasip etsin rabbim rabbim mutluluğumuzu bozmasın
yaa benim başım belada diyorum dengeyi sağlamak için kötü ben olacağım

ya yeter yaaaaa arkadaslarr kendınıze gelınn o kırıcı bu alıngan ne bıcım laf bunlar bu zamana kadar kırgınlık kavga gormedı bu siteee aaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
için rahat etsin artık mail gelmiyecek royalist ve sevibade gruptan ayrıldım umaım güzel vaktinizi çaldığım için hakkınızı helal edersiniz

yaaa arkadaşım banane kar et-etme....
ben bebek şekerimi yapıyorumki senin kar etmemeni isteyim???????????
neden rahatsız olduğumuzu söyledik daha????
kırıcı olmadık, hakarette bulunmadık yani amacın yardımsa yada ticaretse...
herneyse....
biz söyledik söyleyeceğimizi???????????

nıye guldun asumannn sınırdenmı bendede olurda bazen

Sucluluk hissetmemizi isteyecek ifadeler kullaniyor. Onu kirmak degildi amacimiz. Biz soyleyecegimizi nazikce ifade ettik ama anlamak istemeyen o sanirim.
Neyse, keyfim kacti

için rahat etsin artık mail gelmiyecek royalist ve sevibade gruptan ayrıldım umaım güzel vaktinizi çaldığım için hakkınızı helal edersiniz

bacım gebelık alıngnlıgımı yoksa daha onceden varmıydı? onlar sendn rahatsız olmadıklarını bınlerce kez soledılerr sadece reklammısss canlarını sıkan nıye bole alınganlık yapıonkı sımdıı

ufff hakikaten, cok tuhaf ifadeler bunlar!!!

arkadaşlar yapmayın allah aşkına hepimiz hassas bir dönemdeyiz..kapatalım konuyu yarına unutursunuz...herşeye kırılır alınır olduk... facedeki arkadaşlar rahatsız oluyorlarsa engellesinler sorun ortadan kalkar böylece...böyle kırılganlık olmasıda normal ben herşeye kırılıp alınıyorum ağlıyorum inanki birbirimize karşı anlayışlı olalım lütfen....

aynen canım katılıyorum...

iyi geceler canımmm

aminn herkese nasip etsin rabbim rabbim mutluluğumuzu bozmasın
yaa benim başım belada diyorum dengeyi sağlamak için kötü ben olacağım

ya melonycim biz ona git seni istemiyoruz falan demedikki
hani çözüm bile bulunsun maillere dedik,
herkes kendi bilir ya allah allah..

ya yeter yaaaaa arkadaslarr kendınıze gelınn o kırıcı bu alıngan ne bıcım laf bunlar bu zamana kadar kırgınlık kavga gormedı bu siteee aaaaaaaaaaaa

esra bak sanada kızıcam...
ne kavgası kızım kadın uzatıp duruyo,
biz insan gibi anlattık royalistle,
hayırmı yapıyo ticaretmi yapıyo her ne yapıyosa,
sitede uygun yerde yap dedi royalist daha ne desin

nıye guldun asumannn sınırdenmı bendede olurda bazen

bak şimdi hakkaten ayıp ettin esra
sanki biz burda oturduk haksız yere konuşuyoruz,
kimsenin sinirlenmeye hakkı yok çünki bu sitede...
bu face de bizim reklam vermemiz için kurulmadı...

Poyrazim, canim benim.... Arkadasimizin bizi anlamaya niyeti yok sanirim. otomatige baglamis. Ayni seyleri soyleyip duruyor. Gebelik alinganligi da olabilir, dogru dedin. Ama yine de yaptigi hos degil. Bu kez ben kirildim. Bizi suclamasindan ve gidiyorum cumleleri ile uzmesinden dolayi. Helallik almasi gerek.

ellerine saglik, ne guzel ifade etmissin Umarim anlayan olur.

Sevibade ikimiz gunah kecisi olduk iyi mi gece gece??!
Tadim kacti. senin?

hayır...zaten sen özür dolu konuşmayı yaptıktan sonra coştu hatun..
duygusala bağlayıpta isim vererek şu şu şu sizin yüzünüzden gidiyorum....demesi...
neyse ya....
dediğin gibi otomatiğe bağlamış....

kabak bana patlamasında hayır yanı neye guldu ben takarımm yaaa alay eder gıbı yanı o gulme neyı ıfade edıo sınırdenmı alay eder gıbımı anlamadım da

aman kıslar boşverin sıkmayın canınızı oda sanırım alındı morali bzludu gerçi biraz abartmış ama iyi olur diye düşündu herhaldee

ellerine saglik, ne guzel ifade etmissin Umarim anlayan olur.

Sevibade ikimiz gunah kecisi olduk iyi mi gece gece??!
Tadim kacti. senin?

evet canım, yarın faceyi açanlar ve site yönetimi görür ve karar verir nasılsa....
tadım kaçmadı haksızlık yaptığımı düşünmüyorum....
arkadaşta uygun yerde yapar ne yapacaksa, sonuçta biz,
bu reklam ve mail olayına takıldık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…