2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi geceler canim benim. Ben de cikiyorum,gerci sitede ziyaretciler varken cikmak ayip olur ama, kusura bakmazlar inshallah hehehe

royalistcim uykusu yok benimde geldi dunden uykusuzum saten bende kaçar roaylsitcim sen yatmıycan mı

uyku sorunlarinin arttigi dogru. son gunlerde uykuya dalmak bir dert, saat basi uyanmak bir dert sekerim, hosgeldinn

hoşbulduk canım. 8de uyumuşum ben oturma odasında, yatağa geçeyim diye kalktım uyku muyku kalmadı tabii, 5 saat uyuyunca çok huzursuz uyudum gerçi ellerimin acısıyla uyandım hep. çok şişti ve uyuştu bu akşam.

canim el / ayak siskinligi bende cok var bu son gunlerde. Neyse bunlarin hepsi gececek diye kendimi avutuyorum. gecmisi oku bak neler oldu. :) OPUYORUM SIMDILIK GITTIM BEN....

arkadaşlar grubun sayfasında üstte ayarları düzenle diye bir bölüm var. bildirimleri e posta yoluyla gönder yazan yerdeki işareti kaldırırsanız mail olarak gelmiyor. yoksa sürekli mail silmek sıkıcı oluyor gerçekten.

miniğim 3100 gr olmuş.. 27 mayısta doğum Allahın izniyleee..

ipekcim günaydın bende dün sna abakındım sorucaktım nasılsın dye)maşallahh bebişin kocaman olmuş.inş.benim oğluşumdan da cumartesi 3 kilo civarı haberler alırımmm)))

sanırım aynı günde doğurucaz.25-30 arası demişti doktorcum umartesi o da belli olucak inşallahhh))

günaydınnn tatlı anneler son 14 gün

ayyyy çok heyecanlı 2 haftan mı kaldı?
sezeryan mı dedı doktorun?
peki neden? çok mu sordum
benım doktor daha bişey demedı..bugun abuk subuk rüyalar gördüm zaten...çok merakk ediyorum 2 hafta sonra kontrole gittiğimde doğum şeklı ile ilgili bişey diyecek mi ??:18::18:

onumuzdeki hafta bana dogum kontrolu yapacakmis
her gece ruyamda sut veriyorum
cok feciannelik hormonu salgiliyorum galiba )))
ipekk son iki haftan ya superrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…