2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canim arkadasim benim... Cok ama cok gecmis olsun. Ben seninki gibi ozel durumu olanlara yazmamistim. Hem saka yapmistim. Maashallah, bak butun bunlara ragmen, inshallah bebisini saglikla kucagina alacaksin. Dinlen bacim sen, bir istegin varsa biz de geliriz diyecegim ama yolum uzak yahu :)

iyi aman aman maashallah. olmasin zaten. Ben cok ayakta dolasiyordum. Ama bugunden itibaren, Klopatra gibi yan gelip yaticam valla. Gerci nasil olacak bilemiyorum. Yarin alisveris, ertesi gun annecik gelecek, ona hazirlik..

yok yatma hiç ii bişe deil yatmak bir işe yaramamak birilerine bağımlı olmak yatma doğurana kadar gez benim annem gelecek her iş ona bakacak ama temizlik için temizlikçi tutcam

teşekkür ederşm düşünmen yeterli yok alınmadım saten keşke yapabilsem rahat bir hamilelik geçirsem arkadaşlarıda öle diyo hayırla bir doğursan tek derdimiz sen oldun diyolar

seninki daha zormuş canım benim,
sağ salim doğurda bebeğini tek derdin iş olsun,

bu arada kızlar bana yine mail geldi resimleri sildim artık rahatsız olmazsınız diye
kampanyalı kapı süsü:)))))nası oluyoda kar amacı gütmüyosa anlamadım artık...
arkadaş pek bi hayırsever...

kız yasık oda korkuyor sanırım yaaaa

eşim cocuklara çok düşkün düşün telefonunda komşumuzun bebeğinin resmi notebook unda yiğenimn resmi var bebeğinin resimlerini cebinde taşıyo kolay ağlamaz ama bunun için ağladığını bilirim yeterki gelsin kızım ben yaparım her işi diyo ama bı doğsun anam yandığımın resmiiiiii ozaman :18::18:

birdaha K K girmeyide düşünmüyorum bu kadar saçma sapan şeyler yüzünden kırıcı konuşulması garip geldi doğum haberlerinizi bir şekilde okurum hepinizi rabbim bir nefeste kurtarsın Allaha emanet olun bayanlar Rahatsız olanlara da tek sözüm facede sizin olsun forumda bu kadar garip yorumlar hoş olmadı ha bir eksik ha bir fazla yokluk önemli değil ama paylaşım hataymış bunu anladım

yok yatma hiç ii bişe deil yatmak bir işe yaramamak birilerine bağımlı olmak yatma doğurana kadar gez benim annem gelecek her iş ona bakacak ama temizlik için temizlikçi tutcam

Evet temizlik icin yardimci iyi oluyor. Simdiden arastir eve gelecek birisi yoksa, zor bulunabiliyor. Haftada 1 bile gelse cok yardimi oluyor.

Maashallah, demek ki cocuklari gercekten cok seviyor. O zaman onu sizin bebis dunyaya gelince dusunemiyorum. Havalara ucar artik:) Rabbim daim etsin mutlulugunuzu, hepimizin mutlulugunu, Amin.

asuman tamam hadi arkadaşlar rahatsızlıklarını dile getirdi öle gellmem falanda ne oluyo seni herzaman görmek isteriz yani kendi adıma isterim hem öle gitmek olmaz ayıp babannem derdi hem ayıp hem gunah diye o hesap gitmek olmazz hadi kapatalım konuuy
Evet temizlik icin yardimci iyi oluyor. Simdiden arastir eve gelecek birisi yoksa, zor bulunabiliyor. Haftada 1 bile gelse cok yardimi oluyor.

var canım temizlikçi hazır da o gelir yine

sevibade kar amacım yok olmıyacakta hala aklında fikrinde bunlar var kampanya dediğim şey bana toptancımdan gelen şeyler ve bana ne fiyat veriyorsa o fiyata arkadaşlara iletiyorum istersen sana adresini veriyim git aynı fiyata al maiiler gelmiyecek merak etme girmeyiz gruba bana ait bişey gelmez alınganlık değil kırıcı oluyorsunuz

walla girip girmemek sizin tercihiniz
saçma sapan şeyler derken bi tek ben rahatsız olmadım, demekki saçma değilmiş,
facede forumda herkese açık, sizin olsun...benim olsun...gibi bişi saçma aslında..
neyse ...artık sizinle tartışmak istemiyorum,
ne demek istediğimi herkes anladı,
lütfen ya burda güzel paylaşım yapın yada bu şekilde konuşmalara devam etmeyin,
zira haksızsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…