ah canım bende memnun değilim temizliğimi ablam gelip yapıyo oda ne zaman müsait olursa yoksa evi b..k göütürüyo ütüyü eşim yaptırmıyo ütücüye yemek diğer işler eşime bakıyo ben memnunmuyum hayır ama benim 2 düşük bide başarısız tüp tedavisi olunca bide doktorum 32 . haftadan sonra daha dikkatliolcaz dedi benim rahim yapım bozuk tu perde vardı yaktırdım basıklık var sanırım bebiş ondan dönmüyo zorlamayalım dedi doktor daha ne diiyim ben sana eşim kuaföre göndermiyo kızlar geliyo eve doğurunca gidersin diyo daha sayayımmı
hadi yaa ilk kez duydum böyle bişeyi,
nedirki amacı o jelin???
ben batikon yada hijyen açısından bişeydir diye düşünmüştüm..
ne bileyim evde uğraşıyorum deyince, insanın aklına ilk dikiş-elsanatları geliyor, moda-stilistlik falan..ee sen bayağı bi okumuşun evde ne işin var bacım
tühh bak aklıma gelmedi melony bi daha sana sorarım
royalist canım ben son güne kadar işe-temizliğe devam 37 değil 40 haftada olsa
eğilmek desen bi yapamadığım o var 1 aydır,
allaha şükür sağlığımız sıhhatimiz yerinde ben severim iş yapmayı
içerdekı kanın bırazda olsa donmasını saglıyormus cnmm nester vurunca rahat olsun dıee
iyi aman aman maashallah. olmasin zaten. Ben cok ayakta dolasiyordum. Ama bugunden itibaren, Klopatra gibi yan gelip yaticam valla. Gerci nasil olacak bilemiyorum. Yarin alisveris, ertesi gun annecik gelecek, ona hazirlik..
nedirki amacı o jelin???
Evde ne isim var:) Cok ii bir soru. Ben acikcasi evime bir de ofis/calisma odasi hazirliyorum. Isim arastirmaci yazarlik, toplum bilimci oldugu icin evden de yurutebiliyorum. Tabi bebek buyusun baska hedeflerim de var ama bu bebk 2 yasina gelmeden kocacik buna kardes hazirligi icindene bileyim evde uğraşıyorum deyince, insanın aklına ilk dikiş-elsanatları geliyor, moda-stilistlik falan..ee sen bayağı bi okumuşun evde ne işin var bacım
Ah canim arkadasim benim... Cok ama cok gecmis olsun. Ben seninki gibi ozel durumu olanlara yazmamistim. Hem saka yapmistim. Maashallah, bak butun bunlara ragmen, inshallah bebisini saglikla kucagina alacaksin. Dinlen bacim sen, bir istegin varsa biz de geliriz diyecegim ama yolum uzak yahu :)
teşekkür ederşm düşünmen yeterli yok alınmadım saten keşke yapabilsem rahat bir hamilelik geçirsem arkadaşlarıda öle diyo hayırla bir doğursan tek derdimiz sen oldun diyolar
haydaaaaaaa
ben ne dedimki şimdi sana???
kar amacıylada yapsan kötü bişey değil dedim,
mesleğin vardır, geçiniyosundur allah daha çok versin,
ben sadece şu maillerin peş peşe habire sildikçe gelip durmasından rahatsızım,
bunada bi çözüm gelir elbet...
msn yi bi açıyorum 10-15 tane mail ve sildiğin halde yenileri geliyor,
sizde olsanız rahatsız olurdunuz...
kesinlikle rahatsız olmam kaç kişi odalarını aldıkları şeyleri paylaşıyorlar bunlardanda rahatsız olabilridiniz neyse gruptan ayrılırım ve size gelen mailler bir daha gelmez ve benim iletilerim yüzünden harcadığınız zamanı bir daha harcamazsınız ÖZÜR DİLERİM rahatsızlık verdiğim için
ah canım bende memnun değilim temizliğimi ablam gelip yapıyo oda ne zaman müsait olursa yoksa evi b..k göütürüyo ütüyü eşim yaptırmıyo ütücüye yemek diğer işler eşime bakıyo ben memnunmuyum hayır ama benim 2 düşük bide başarısız tüp tedavisi olunca bide doktorum 32 . haftadan sonra daha dikkatliolcaz dedi benim rahim yapım bozuk tu perde vardı yaktırdım basıklık var sanırım bebiş ondan dönmüyo zorlamayalım dedi doktor daha ne diiyim ben sana eşim kuaföre göndermiyo kızlar geliyo eve doğurunca gidersin diyo daha sayayımmı
kız yasık oda korkuyor sanırım yaaaa
kesinlikle rahatsız olmam kaç kişi odalarını aldıkları şeyleri paylaşıyorlar bunlardanda rahatsız olabilridiniz neyse gruptan ayrılırım ve size gelen mailler bir daha gelmez ve benim iletilerim yüzünden harcadığınız zamanı bir daha harcamazsınız ÖZÜR DİLERİM rahatsızlık verdiğim için
onlardan bize peşpeşe mailler gelmiyo ve siteyi amacı dışında kullanmıyorlar asuman hanım....
size gruptan ayrılın sizden rahatsızız demedik....
rahatsız olduğumuz şeyi dile getirdikki....bunda da sonuna kadar haklı olduğumuzu düşünüyorum...
lütfen daha fazla alınganlık yapmayın...
yok yatma hiç ii bişe deil yatmak bir işe yaramamak birilerine bağımlı olmak yatma doğurana kadar gez benim annem gelecek her iş ona bakacak ama temizlik için temizlikçi tutcam
nedirki amacı o jelin???
ne bileyim evde uğraşıyorum deyince, insanın aklına ilk dikiş-elsanatları geliyor, moda-stilistlik falan..ee sen bayağı bi okumuşun evde ne işin var bacım
tühh bak aklıma gelmedi melony bi daha sana sorarım
ne demek sor tabii her zaman bekelrim topraammm hemşom
kesinlikle rahatsız olmam kaç kişi odalarını aldıkları şeyleri paylaşıyorlar bunlardanda rahatsız olabilridiniz neyse gruptan ayrılırım ve size gelen mailler bir daha gelmez ve benim iletilerim yüzünden harcadığınız zamanı bir daha harcamazsınız ÖZÜR DİLERİM rahatsızlık verdiğim içinnıe gulduki acabaa
birdaha K K girmeyide düşünmüyorum bu kadar saçma sapan şeyler yüzünden kırıcı konuşulması garip geldi doğum haberlerinizi bir şekilde okurum hepinizi rabbim bir nefeste kurtarsın Allaha emanet olun bayanlar Rahatsız olanlara da tek sözüm facede sizin olsun forumda bu kadar garip yorumlar hoş olmadı ha bir eksik ha bir fazla yokluk önemli değil ama paylaşım hataymış bunu anladım
onlardan bize peşpeşe mailler gelmiyo ve siteyi amacı dışında kullanmıyorlar asuman hanım....
size gruptan ayrılın sizden rahatsızız demedik....
rahatsız olduğumuz şeyi dile getirdikki....bunda da sonuna kadar haklı olduğumuzu düşünüyorum...
lütfen daha fazla alınganlık yapmayın...
Bence de alinganliga gerek yok. Hepimiz arkadasiz burada, rahatsizligimizi soyleidk diye suclanamayiz. Sizin daha anlayisli olmanizi beklerdik.. Hem Bu konu ne kadar cok uzadi boyle!!!
eşim cocuklara çok düşkün düşün telefonunda komşumuzun bebeğinin resmi notebook unda yiğenimn resmi var bebeğinin resimlerini cebinde taşıyo kolay ağlamaz ama bunun için ağladığını bilirim yeterki gelsin kızım ben yaparım her işi diyo ama bı doğsun anam yandığımın resmiiiiii ozaman :18::18:
birdaha K K girmeyide düşünmüyorum bu kadar saçma sapan şeyler yüzünden kırıcı konuşulması garip geldi doğum haberlerinizi bir şekilde okurum hepinizi rabbim bir nefeste kurtarsın Allaha emanet olun bayanlar Rahatsız olanlara da tek sözüm facede sizin olsun forumda bu kadar garip yorumlar hoş olmadı ha bir eksik ha bir fazla yokluk önemli değil ama paylaşım hataymış bunu anladım
Evet temizlik icin yardimci iyi oluyor. Simdiden arastir eve gelecek birisi yoksa, zor bulunabiliyor. Haftada 1 bile gelse cok yardimi oluyor.
nıe gulduki acabaa
bilmemmmm kendisine sor niye gülmüş????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?