YAAAA BANA GELMİYOR ÖLE BİŞEY :)):) ASLINDA BENDE SEVMİYOM ÖLE MSJLARI HAYIRLISI CANIM :d
ana neler kacırmısım ben yaa
OHH NE GÜZEL VALLA OYNAŞIN TABİ:d:d EGE NİN 25 MAYIS GÜNÜ...günaydın kızlar bugn 37. haftamıza giriş yaptık çooook mutluyuz oğlumla kavuşmaya az kaldıbiz kahvaltımızı yaptk çay keyfi yapmaya çalışıyorz oğluşumla elleriyle dürtüyo beni ya süper bi duygu biraz yatakda oynadık sonra kahvaltımızı yaptk ayy ben doğunca napcamı bilmiyorum sabırsızlanıyorum ya sizde ne var ne yok ege nin de günü belli olmuş ne zmn göremedm darısı başımıza normal bekleyenler daha beklycek gibi mlsf
bnde görmedim:))))))))))))))
fatmaa sana bısey dıyeyım kız habıre degısık ruyalar goruyorum anam dınazor fılan dogruyoooNapıcam bılmıyorumm
günaydın kızlar bugn 37. haftamıza giriş yaptık çooook mutluyuz oğlumla kavuşmaya az kaldıbiz kahvaltımızı yaptk çay keyfi yapmaya çalışıyorz oğluşumla elleriyle dürtüyo beni ya süper bi duygu biraz yatakda oynadık sonra kahvaltımızı yaptk ayy ben doğunca napcamı bilmiyorum sabırsızlanıyorum ya sizde ne var ne yok ege nin de günü belli olmuş ne zmn göremedm darısı başımıza normal bekleyenler daha beklycek gibi mlsf
valla bayaa bişeyler olmuş bidaha girmem deyip durmuş öyle işte alınganlık yapmış yani onlar sadece söylemiş reklam yapmayın diye rica etmişler ama yanlış anlaşılmış
selam arkadaşlarrrr
konrolümüzden geldiik, nst miz bu sefer normal bebişimiz yine minnak ( 2400 gr 46 cm ) fekat doktorcum bebişin genel durumunu iyi gördü, başı çok aşağıda ve küçük bi bebek olduğu için rahatlıkla normal de doğabilir dedi...sezaryen benim için 20 dk lık iş ama sana günah değil mi, ameliyat snrası eziyetini çekmeni istemem dedi.....uzun lafın kısası pzt tekrar kontrol ve nst olacak bebiş yine bugünkü gibi iyi olursa suni sancı için yatıracak beni...
Lan sezeryandan korkuyodum zar zor kendimi alıştırdım derken şimdi de normal doğum ihitmali çıktı iyi miInşallah normal doğsun da sonradan beni ameliyata almak zorunda felan kalmasınlar kaldırmam öyle bişeyi heralde...
Hakkımızda hayırlısı artık ne diyim
öpüyorum herkesi
günaydın kızlar bugn 37. haftamıza giriş yaptık çooook mutluyuz oğlumla kavuşmaya az kaldıbiz kahvaltımızı yaptk çay keyfi yapmaya çalışıyorz oğluşumla elleriyle dürtüyo beni ya süper bi duygu biraz yatakda oynadık sonra kahvaltımızı yaptk ayy ben doğunca napcamı bilmiyorum sabırsızlanıyorum ya sizde ne var ne yok ege nin de günü belli olmuş ne zmn göremedm darısı başımıza normal bekleyenler daha beklycek gibi mlsf
boşver takma ben hergün görüyorum gül geç
oh ohhh sefanız olsun oglusunlaaa :))
hımmm hayırlısı ne dıyeyım
guluyorumm zaten kuzumm dah neler goruyorumda bos verr ayıptırrr
öle canım takılmamak lazım.....
Uff yaaa yarın misafir geliyomuş bana yatılı
öyle canım yaa eee sen napıyosun nasıl gidiyo en son kontrolde ne dedi dr ben pek giremedim kaynanamlar gelmişti
sağolasın bacım egeyede hayırlı olsun 2 haftası kalmışOHH NE GÜZEL VALLA OYNAŞIN TABİ:d:d EGE NİN 25 MAYIS GÜNÜ...
Allah iyiliğini vermesin kız dinazor hiç aklıma gelmezdifatmaa sana bısey dıyeyım kız habıre degısık ruyalar goruyorum anam dınazor fılan dogruyooonapıcam bılmıyorumm
canım senin adına sevndim ya sezeryandan daha iyi normal doğum bence doktorun ne güzel insaflıymış inş bizde öyle doktorlarla karşılaşırızselam arkadaşlarrrr
konrolümüzden geldiik, nst miz bu sefer normal bebişimiz yine minnak ( 2400 gr 46 cm ) fekat doktorcum bebişin genel durumunu iyi gördü, başı çok aşağıda ve küçük bi bebek olduğu için rahatlıkla normal de doğabilir dedi...sezaryen benim için 20 dk lık iş ama sana günah değil mi, ameliyat snrası eziyetini çekmeni istemem dedi.....uzun lafın kısası pzt tekrar kontrol ve nst olacak bebiş yine bugünkü gibi iyi olursa suni sancı için yatıracak beni...
lan sezeryandan korkuyodum zar zor kendimi alıştırdım derken şimdi de normal doğum ihitmali çıktı iyi miinşallah normal doğsun da sonradan beni ameliyata almak zorunda felan kalmasınlar kaldırmam öyle bişeyi heralde...
hakkımızda hayırlısı artık ne diyim
öpüyorum herkesi
oh ohhh sefanız olsun oglusunlaaa :))
hımmm hayırlısı ne dıyeyım
ohhh ne güzel ne mutlu sizee
bizde 36 olduk dün benim minik kızım pek durmadı kudurdu iyice tabi benim canım yandı ama olsun yirim ben onun ellerini ayaklarını totosunu dün eşim diyoki bu kız senin mutlu olduğunda ne kadar hareketli oluyo ama sen canını bişeye sıktığındada oda üzülüyo fazla hareketli olmuyo diyo canım benim yaa ne kadar seviniyo baba olcam diye
öle canım takılmamak lazım.....
Uff yaaa yarın misafir geliyomuş bana yatılı
hadi yaa kaç gün kalıcak kız
dr bana bakıyoo ıyı ıyı daha zamanın var kendıne ıyı bak hoscakal bu kadar bızım kontrol bacımm ntsye bakıyo ıyı ıyı sorun yok haftaya gelırsın byy bıttı gıttı
dr bana bakıyoo ıyı ıyı daha zamanın var kendıne ıyı bak hoscakal bu kadar bızım kontrol bacımm ntsye bakıyo ıyı ıyı sorun yok haftaya gelırsın byy bıttı gıttı
ya beni hiç nst ye almadı bu doktorlar 3 doktor değiştm bu hafta 4. olacak hiçbiride almadı kafam karıştı
aLLAHTAN 1 GÜNMÜŞ İYİ BARİ OGÜNDE AKŞAMA MİSAFİR GELİCEKTİ
ya beni hiç nst ye almadı bu doktorlar 3 doktor değiştm bu hafta 4. olacak hiçbiride almadı kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?