ya beni hiç nst ye almadı bu doktorlar 3 doktor değiştm bu hafta 4. olacak hiçbiride almadı kafam karıştı
one kız öyle benim dr da ilk giriyorum hal hatır soruyoruz birbirimize ondan sonra ultrason fln herşey güzel diyo suyu yeterli diyo ezberledim bende her defasında aynı şeyi söylediğinden ondan sonra nst ye giriyorum normal diyo bi problem yok diyo şikayetlerimi soruyo bende sayıyorum şuram ağrıyo buram ağrıyo diye normal diyo öyle işte en son bana fitil vermişti bide magnezyum verdi onları kullanıyorum işte
aman iyi madem 1 günden bişey olmaz 3 5 gün olsa insan sinir olur
Bende öyle dedim ertesi gün kontrole gittiğimde nst ye bağladı o günden beri bağlıyo beni
ne şom ağızlıymışım
öle öle valla ben kendime yetemiyorum yaa şuan ama napalım ne yemek yapsam ki c.esi gelecek arkadaşlarda yemeğe geliceklerdi
fırında tavuklu patates yanında pilav bitti gitti bide salata fln yaparsın olmamı
BENDE AYNI SIKMA CANINI DEVLET HASTANESİNDEKİ DR DİYORUM BÖLE BÖLE GİDİCEM DİYORUM EE İYİ GİT UÇAKLA GİDİCEM DİYORUM TAMAM GİT AYNEN BÖLE:d:d ADAM DİYORDUR BİR HASTA EKSİK BAŞIMDAN KARDIR
vlla onu c.tesi günü düşünüyordum
gıcık oluyorum böyle doktorlara ya güvenemiyoruzda sende başka dokotra gidersn artık baksana bana hamileliğimn başından beri 5. doktorum olucak bakalım bu kafamıza yatacakmı
aklıma ilk o geldi onu söledim
aman iyi madem 1 günden bişey olmaz 3 5 gün olsa insan sinir olur
bende öyle dedim ertesi gün kontrole gittiğimde nst ye bağladı o günden beri bağlıyo beni
ne şom ağızlıymışım
KIZ BAŞKA DR YOKKİNE:d:d:d:dBEN ALIŞTIM ARTIK ONA...
neden ki bykşehirde değilmsn ama osmaniyeye gitcem diyodun anlamadımki amaaan belki seninki iyidir biz kurcalaya kurcalaya mahvettik kendimizide psikolojimizide
BENİMDE AKLIMA İLK O GELDİ C.TESİ İÇİN PLANLADIM ONUDA:d:d:d NOHUT MU SILATSAM BUGÜN YARINDA PİŞİRİYİM Bİ BULGUR PİLAVI AYRAN FALAN YETMEZ Mİ :d:d:d
kız bende 32.haftada gittiğm doktordan 2 haftada bir çağırmsnı beklemştm beni taa 37 de çağıdıydı sinir olmuştm böyle olurmu dedim söylendm ondan sonra her hafta gittim yani şimdide nst den çıkmazmışım çok gülerim haa
olur tabi canım niye olmasın onu bulduğuna şükretsin
demi yaaaa:):):):)):):)
öyle tabi
Beğenmediysen mutfak orda gider yaparsın de kız
diyemem kız
yok kız şaka yapıyorum
ben eşime diyorum. yemek yiyoruz bişeyini beğenmezse mutfak orda gider yaparsın diyorum tabi işine gelmiyo mecbur yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?