2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya beni hiç nst ye almadı bu doktorlar 3 doktor değiştm bu hafta 4. olacak hiçbiride almadı kafam karıştı

kız bakmaları lazım dee benı nıye ntseye baglamıyorsunuz de bacımm

ıyı guzelım bızımkı poz yakalıyoo habıre bak burdanguzel goruyo fılan dıyee :)))

aman iyi madem 1 günden bişey olmaz 3 5 gün olsa insan sinir olur

Bende öyle dedim ertesi gün kontrole gittiğimde nst ye bağladı o günden beri bağlıyo beni
ne şom ağızlıymışım

öle öle valla ben kendime yetemiyorum yaa şuan ama napalım ne yemek yapsam ki c.esi gelecek arkadaşlarda yemeğe geliceklerdi

gıcık oluyorum böyle doktorlara ya güvenemiyoruzda sende başka dokotra gidersn artık baksana bana hamileliğimn başından beri 5. doktorum olucak bakalım bu kafamıza yatacakmı

gıcık oluyorum böyle doktorlara ya güvenemiyoruzda sende başka dokotra gidersn artık baksana bana hamileliğimn başından beri 5. doktorum olucak bakalım bu kafamıza yatacakmı

KIZ BAŞKA DR YOKKİNE:d:d:d:d BEN ALIŞTIM ARTIK ONA...

aman iyi madem 1 günden bişey olmaz 3 5 gün olsa insan sinir olur

bende öyle dedim ertesi gün kontrole gittiğimde nst ye bağladı o günden beri bağlıyo beni
ne şom ağızlıymışım

kız bende 32.haftada gittiğm doktordan 2 haftada bir çağırmsnı beklemştm beni taa 37 de çağıdıydı sinir olmuştm böyle olurmu dedim söylendm ondan sonra her hafta gittim yani şimdide nst den çıkmazmışım çok gülerim haa

ben kaçayımda temizlik yapayım ya bitmek bilmiyo şu temzlik bıktım artık birgn oturmadım ya güya bahar temzliği bitti ama gel bana sor ne hazırlık bitiyo ne tmzlik

Evinizde çocuklar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar.Karşılarında hamile analar, ellerinde bebek bezlerı çikolatalar püskevitler , birbirleriyle fotoğraf çekiniyorlar, birbirleriyle eğleniyor, şakalaşıyorlar. O evdekı çocuk aklından geçiriyor 'benim de bezım olsa , benim de çikolatam püskevitlerim olsa ..' diyor. anne bana neden almıyorsun ?' diyor,
''Bizde niye yok'' diyor..! :))
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9

neden ki bykşehirde değilmsn ama osmaniyeye gitcem diyodun anlamadımki amaaan belki seninki iyidir biz kurcalaya kurcalaya mahvettik kendimizide psikolojimizide

KIZ BEN ARDAHAN DAYIM BURDA Bİ TANE DEVLET HASTANESİ VAR BEN BİRDE ASKERİ HASTANEYE GİDİYORDUM ASKERİ HASTANEDEKİ İYİYDİ 2 YEREDE GİDİYORDUM ASKERİ HASTANEDEKİ DR GİDİYOR BU C.TESİ GÜNÜ YERİNE GELENİ TANIMIYORUM HEM RANDEVU ALMAK ÇOK ZOR ORDAN DR TANIDIGIMDAN RAHAT GİDEBİLİYORDUM... DEVLET HASTANESİNDE 2 TANE KADIN DOGUMCU DR VAR DİĞERİ DAHA KÖTÜ BU GENE YMUŞAK BAŞLI :d:d ÖLE YANİİ OSMANİYEYE GDECEĞİM İÇİNDE PEK TAKMIYORUM

yok kız şaka yapıyorum
ben eşime diyorum. yemek yiyoruz bişeyini beğenmezse mutfak orda gider yaparsın diyorum tabi işine gelmiyo mecbur yiyo

ALLAH VAR HİLMİ ÖLE DEĞİL NE YAPSAM YER HİÇ İTİRAZ ETMEZ DAHA BEN SÖLENİRİM:d:d:d:d:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…