bu ne uzun bi geçmiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioku oku bitiremedimmmmmmmmmmmm
Ben geldimmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin ben okumuyorum geçmi,şi okusam yaşlanırım yaaa
ALLAH VAR HİLMİ ÖLE DEĞİL NE YAPSAM YER HİÇ İTİRAZ ETMEZ DAHA BEN SÖLENİRİM:d:d:d:d:d
bu ne uzun bi geçmiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioku oku bitiremedimmmmmmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmmmm
Haydi ben kaçtım ögleden sonra görüşürüz
geçmişte fırtınalar kopmuş ta şuan sakin gibi topik :)
tamam canım görüşürüz
evet bayaa fırtına kopmuş bende biraz okudum
hoşgeldin canım bu arada
hos geldın ezgıcıım valla uzun sure once gecmısı okumayı bıraktım okuyunca yoruluyorum kapatıyorum baktım olmuyo dalıyorum sohbete :)))
hoşbulduk kızlar sağolun, bende bırakıcam geçmiş okumayı artık ya, 1,5 saatimi alıyo en az... onun yerine buraya yazsam daha faydalı :evet bayaa fırtına kopmuş bende biraz okudum
hoşgeldin canım bu arada
hoşbulduk kızlar sağolun, bende bırakıcam geçmiş okumayı artık ya, 1,5 saatimi alıyo en az... onun yerine buraya yazsam daha faydalı :
mervecım sımdı herkes doguma yaklastıkca heyecan bastıgalıba ondan oluyoo aman kalmıs surda 1 ayımız ne gerek var tartısmayaa dımıyaa
hoşbulduk kızlar sağolun, bende bırakıcam geçmiş okumayı artık ya, 1,5 saatimi alıyo en az... onun yerine buraya yazsam daha faydalı :
evet canım haklısın gereksiz bencede... yaptığı alınganlık değil abartı bence
napiym valla geçen hafta annemler burdaydı, baya bi temzilik falan yaptılar haftasonu gittiler. ben de yoktum burda bi kaç gün. bebişte iyi teyzesi ne yapsın, tepişip duruyo, az önce de titriyodu babası kılıklıaynen oyle nasılsın neler yapıyosun bebıs nasıl
gereksiz yere uzamış konu aslında... şunun şurasında ne kaldı doğumlarımıza...aman okumamak daha iyi yaaa ben bayadır düzenli girmiyodum misafirim vardı dedim bi giriyim bir iki göz atiyim belki doğuran fln olmuştır diye ama bi baktım bakış o bakış fırtına kopmuş
hayırlı günler kızlar... nasılsınız... ankarada hava kapalı ve yağışlı.... ooof insanın hiç bişi yapası gelmiyo... evde yemeklik bişi bile yok... birazdan acıkırım....
evet tatlım kızım olucak inşallah
napiym valla geçen hafta annemler burdaydı, baya bi temzilik falan yaptılar haftasonu gittiler. ben de yoktum burda bi kaç gün. bebişte iyi teyzesi ne yapsın, tepişip duruyo, az önce de titriyodu babası kılıklıbenim kocişe de arada bi gelirler bi kendinden geçer gibi titrer, kızı da aynı kendi gibi yapıyo karnımda sıpa midemden rahatsızım ya ben hep, yanmanın haricinde hava doluyo, sulanıyo, garip garip şeyler oluyo mideme, yattığım zaman kusacak gibi oluyorum hep (((
sen ve bebiş nasılsınız?
gereksiz yere uzamış konu aslında... şunun şurasında ne kaldı doğumlarımıza...
napiym valla geçen hafta annemler burdaydı, baya bi temzilik falan yaptılar haftasonu gittiler. ben de yoktum burda bi kaç gün. bebişte iyi teyzesi ne yapsın, tepişip duruyo, az önce de titriyodu babası kılıklıbenim kocişe de arada bi gelirler bi kendinden geçer gibi titrer, kızı da aynı kendi gibi yapıyo karnımda sıpa midemden rahatsızım ya ben hep, yanmanın haricinde hava doluyo, sulanıyo, garip garip şeyler oluyo mideme, yattığım zaman kusacak gibi oluyorum hep (((
sen ve bebiş nasılsınız?
gereksiz yere uzamış konu aslında... şunun şurasında ne kaldı doğumlarımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?