2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ALLAH VAR HİLMİ ÖLE DEĞİL NE YAPSAM YER HİÇ İTİRAZ ETMEZ DAHA BEN SÖLENİRİM:d:d:d:d:d

benim herif çok yemek seçer heleki yemeğin içindeki soğanlara uyuz olur bunları niye rendelemiyosun der kolaysa sen rendele diyorum soğanlar çok acı bizim bucaktan getirmiştik bahçeden ekmişti kaynanamlar sağolsun oda accayip acı yawww doğrayana kadar mahvoluyorum

hos geldın ezgıcıım valla uzun sure once gecmısı okumayı bıraktım okuyunca yoruluyorum kapatıyorum baktım olmuyo dalıyorum sohbete :)))

evet bayaa fırtına kopmuş bende biraz okudum
hoşgeldin canım bu arada
hoşbulduk kızlar sağolun, bende bırakıcam geçmiş okumayı artık ya, 1,5 saatimi alıyo en az... onun yerine buraya yazsam daha faydalı :

hoşbulduk kızlar sağolun, bende bırakıcam geçmiş okumayı artık ya, 1,5 saatimi alıyo en az... onun yerine buraya yazsam daha faydalı :

aman okumamak daha iyi yaaa ben bayadır düzenli girmiyodum misafirim vardı dedim bi giriyim bir iki göz atiyim belki doğuran fln olmuştır diye ama bi baktım bakış o bakış fırtına kopmuş

hayırlı günler kızlar... nasılsınız... ankarada hava kapalı ve yağışlı.... ooof insanın hiç bişi yapası gelmiyo... evde yemeklik bişi bile yok... birazdan acıkırım....

aynen oyle nasılsın neler yapıyosun bebıs nasıl
napiym valla geçen hafta annemler burdaydı, baya bi temzilik falan yaptılar haftasonu gittiler. ben de yoktum burda bi kaç gün. bebişte iyi teyzesi ne yapsın, tepişip duruyo, az önce de titriyodu babası kılıklı benim kocişe de arada bi gelirler bi kendinden geçer gibi titrer, kızı da aynı kendi gibi yapıyo karnımda sıpa midemden rahatsızım ya ben hep, yanmanın haricinde hava doluyo, sulanıyo, garip garip şeyler oluyo mideme, yattığım zaman kusacak gibi oluyorum hep (((
sen ve bebiş nasılsınız?

aman okumamak daha iyi yaaa ben bayadır düzenli girmiyodum misafirim vardı dedim bi giriyim bir iki göz atiyim belki doğuran fln olmuştır diye ama bi baktım bakış o bakış fırtına kopmuş
gereksiz yere uzamış konu aslında... şunun şurasında ne kaldı doğumlarımıza...

hayırlı günler kızlar... nasılsınız... ankarada hava kapalı ve yağışlı.... ooof insanın hiç bişi yapası gelmiyo... evde yemeklik bişi bile yok... birazdan acıkırım....

antalyada biraz kapalı yağmur yağıyo ara sıra şimde bi açıyo bi kapatıyo dengesiz oldu iyice

bencede gereksiz özür de dilemişler ama yok illa ben bidaha girmem diyo ne oldu bilemem giriyomu girmiyomu haberim yok

valla ıyı teyzesı bızım oglus erkeklenıyo bıze tas gıbı oluyo korkuyorum bazen hıckırık tutuyoo dakıkalarca hıckırıyo galıba sıkıldı artık az daha sabretsınler ondan sonra saglıklı gelsınler ınsallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…