2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyy masallah hadı hayırlısı canım benım bı dogursak onlarla oynardık :)))

ayy demi kızzz biran önce zaman geçse artık yaaa ben sıkılıyorum evde tek başıma.
annemle aramızı biraz düzelttik sayılır ara sıra gidiyorum arıyorum fln oda arıyo artık geçen gün minik tospağamın yatağını aldı ananesi biraz biraz düzeliyoruz annemle hatalarını söyledim anneme babam da vardı babam bana hak verdi doğru söylüyo dedi bakalım ne olacak ilerde

kız 19 kısı gorunuyoruz sorması ayıp nerdesınız anacıklar nıye yazmıyosun hep a ynı kısıler yazıyoo

kızlar benim haftam sizden ilerde ya, sonlara yaklaştıkça zaman geçmiyo... ağırlaştım baya... uykumu alamadım.. sağa sola dönemiyorum.... sık sık acıkma ve uyku dışında çooook şükür bişeyim yok...

bi de en son gittiğimde doktor dedi ki bu bebeğin kafası ayakları falan haftasıyla uyumlu ama karnı büyük dedi... tombiş olacak galiba dedi... ben de babasına çekmiştir dedim

allahım banada 38 haftamı göstersinnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş okuyanlar benim icin 1 kere dua etsi görürüm belki :))

bencede gereksiz özür de dilemişler ama yok illa ben bidaha girmem diyo ne oldu bilemem giriyomu girmiyomu haberim yok
gereksiz yaa, boşu boşuna canlar sıkılmış işte amannnn

benimki de hıçkırıyo sürekli, pıt pıt hissediyorum :))

iyi ya annenle aranı duzeltmene sevındım bos ver anne ıste ne olursa olsun benımde babam uyuz soylemesı ayıp

ana göbüşlü olacak oymelmıı eyy masallahh :))

allahım banada 38 haftamı göstersinnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş okuyanlar benim icin 1 kere dua etsi görürüm belki :))

gorursun ınsallah canım bızde senın gıbı beklıyoruzz

geçmişi okuyolar galiba

heralde

ana göbüşlü olacak oymelmıı eyy masallahh :))

ya sorma, babasının bebeklik resimleri var... bi görmen lazım... tam erkek vücudu... tıknaz omuzlu falan... bizim sülale uzun incedir.... baba tarafına çekti walla benim oğlan... ya zaten hep çocuklar babaya benziyolar

iyi ya annenle aranı duzeltmene sevındım bos ver anne ıste ne olursa olsun benımde babam uyuz soylemesı ayıp

ben annemle karşı karşıya konuşsak anlaşamayız o yüzden eşimle birlikte yengeme söyledik onlar konuşmuş annemle annemde aradı işte akşam evdeyseniz biz gelicez diye dedim bende evdeyiz diye geldiler herşeyi söyledim dedim sen böylesin kendi çocuklarından çok elalemi düşünüyosun diye babam da bana hak verdi tabi evet dedi bakalım şimdilik biraz iyiyiz ama ablamla ilgili hiçbişey demedi dese bide onun için ayrı söylenicektim geçen pazar da eşim beni annemlere bıraktı ıspartaya gitti annesigili almaya ablam da geldi oraya gelmese şaşarım zaten her pazar orda az daha yine kavga edicektik ama benim söylenicemi bildiği için üstelemedi

ben şimdi sızıp kalcam burda... diğerleri de uyuya mı kaldı acaba zavallı annecikler

Merhaba kızlarrr gülsüm karnı şiş bebeğin demişsin hatırlatiyim bodrum arkadaşımızada doktor karnı şiş tombiş falan diyodu çocuğun bağırsaklarında problem çıktı kötü düşünme ama bunu da göz önüne alırdım ben olsam canım inş tombiş olur bebişin

ılgıncıtır banada oyle gelıyo kızda olsa babaya benzıyo dıyolar erkekde olsa babya benzıyo dıyolar yahu bız bostan korkulugumuyuzz bıze nıye benzemıyolar anlamadımm

ayy günlerdir topiğe yazamadım kızlar.temizliğim vardı.evi boyattım.salona ek duvar kağıdı yaptırdım.koltuklar halılar perdeler pencereler kapılar mutfak dolapları iç dış banyo tuvalet fayansları derken öldüm.kızımın odası da geldi kuruldu onuda temizledim bebeğimin kıyafetlerini yıka ütüle ben de bittim işlerde bitti.doğumdan 2 hafta öncede genel bir temizlik daha yapılır ama bu o kadar zor olmaz.zaten kadın geliyor bana haftada 1. halleder.
epey yazışmışınız biraz şöyle baktım ama hepsini okuyamadım..

gunaydın kızlarr
bende geçmişi okudum geldim gece uzundu ve baya yoğun yaşanndı gitmek olmaz falan dedik ama anlatamadık asumanam sanırım biraz fazla alındıhamilelikten dolayı neyse umarım geri gelir

bana doktor kan şurubu un verdiği kan şurubu midemi bozunca eşim eczanden solgarın gentle ıron adında bitkisel mideyi etkilemeyen demir hapını almış bende doktora sordum kullanayımmı diye doktor kullan dedi bakalım inşallah bu da bozmaz midemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…