oyy masallah hadı hayırlısı canım benım bı dogursak onlarla oynardık :)))
kız 19 kısı gorunuyoruz sorması ayıp nerdesınız anacıklar nıye yazmıyosun hep a ynı kısıler yazıyoo
gereksiz yaa, boşu boşuna canlar sıkılmış işte amannnnbencede gereksiz özür de dilemişler ama yok illa ben bidaha girmem diyo ne oldu bilemem giriyomu girmiyomu haberim yok
benimki de hıçkırıyo sürekli, pıt pıt hissediyorum :))valla ıyı teyzesı bızım oglus erkeklenıyo bıze tas gıbı oluyo korkuyorum bazen hıckırık tutuyoo dakıkalarca hıckırıyo galıba sıkıldı artık az daha sabretsınler ondan sonra saglıklı gelsınler ınsallahhh
ayy demi kızzz biran önce zaman geçse artık yaaa ben sıkılıyorum evde tek başıma.
annemle aramızı biraz düzelttik sayılır ara sıra gidiyorum arıyorum fln oda arıyo artık geçen gün minik tospağamın yatağını aldı ananesi biraz biraz düzeliyoruz annemle hatalarını söyledim anneme babam da vardı babam bana hak verdi doğru söylüyo dedi bakalım ne olacak ilerde
gereksiz yaa, boşu boşuna canlar sıkılmış işte amannnn
benimki de hıçkırıyo sürekli, pıt pıt hissediyorum :))
kız 19 kısı gorunuyoruz sorması ayıp nerdesınız anacıklar nıye yazmıyosun hep a ynı kısıler yazıyoo
kızlar benim haftam sizden ilerde ya, sonlara yaklaştıkça zaman geçmiyo... ağırlaştım baya... uykumu alamadım.. sağa sola dönemiyorum.... sık sık acıkma ve uyku dışında çooook şükür bişeyim yok...
bi de en son gittiğimde doktor dedi ki bu bebeğin kafası ayakları falan haftasıyla uyumlu ama karnı büyük dedi... tombiş olacak galiba dedi... ben de babasına çekmiştir dedim
allahım banada 38 haftamı göstersinnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş okuyanlar benim icin 1 kere dua etsi görürüm belki :))
geçmişi okuyolar galiba
allahım banada 38 haftamı göstersinnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş okuyanlar benim icin 1 kere dua etsi görürüm belki :))
ben şimdi sızıp kalcam burda... diğerleri de uyuya mı kaldı acabazavallı annecikler
ana göbüşlü olacak oymelmıı eyy masallahh :))
iyi ya annenle aranı duzeltmene sevındım bos ver anne ıste ne olursa olsun benımde babam uyuz soylemesı ayıp
ben şimdi sızıp kalcam burda... diğerleri de uyuya mı kaldı acabazavallı annecikler
kız bazen bu yorulmuyomu dıyorumm yaa yavrum benımm yazık kızz
ya sorma, babasının bebeklik resimleri var... bi görmen lazım... tam erkek vücudu... tıknaz omuzlu falan... bizim sülale uzun incedir.... baba tarafına çekti walla benim oğlan... ya zaten hep çocuklar babaya benziyolar
ılgıncıtır banada oyle gelıyo kızda olsa babaya benzıyo dıyolar erkekde olsa babya benzıyo dıyolar yahu bız bostan korkulugumuyuzz bıze nıye benzemıyolar anlamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?