evet ben okumştum onu ogulları batuhanın hıkayesımı :))
selam kızlarrr, dünden beri ne habersiniz???
esra dün niye gelmedin akşam, hastamısın yoksa??
mervecim iyi haberlerini bekliyoruz...
ve...ikiz annesi allah kolaylık versin sanada iki bebekten tekme yemek nasıl bişi acaba???
yok canım eşim evdeydı bırazda sıkıntılıydı psikolojık olarak onun yanındaydımselam kızlarrr, dünden beri ne habersiniz???
esra dün niye gelmedin akşam, hastamısın yoksa??
mervecim iyi haberlerini bekliyoruz...
ve...ikiz annesi allah kolaylık versin sanada iki bebekten tekme yemek nasıl bişi acaba???
hoşgeldinizzzzzzz
inşallah canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
evet o hikaye karakanın doğum hikayesini okuduktan sonra baya duygusallaştım dahada kurtulamadım
hoşgeldin toprağım
karakanın dogum hıkayesımı nerdeee
Kızlarrrrrrrrrrrr
Biz geldik Kuzeyimleeee Çok mutluyuz,Salı günü saat 11.04 de kuzeyimiz doğdu babasıda girdi doğuma gözlerini dünyaya açtığı ilk saniyeden itibaren kareleştirdik oğlumuzu...
Doğumum güzel geçti 3.700 gr 50 cm doğdu maaşallah çok sağlıklı geldi kuveze girmedi .kızlar hepiniz yaşıyacaksınız bu duyguyu tarif edemiyorum dört gündür uykusuzum daha havalarda uçuyorum trafiğimiz çok fazla idi telefonumu benj elime alamadım bile hep eşim cevap verdi blue aramış bugün öğrendim ,valla ne anlatıyım yazacak okadar çpk sey varkiii
Hamilelik ve Doum ykleri - Tlin Kocatepe - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe şunu bir okuyun hala ağlıyorum ben bugun neden duygusalım yaaaaaota çöpe ağlıyom
ayyy bende çocuk sonra vefat etti sandım nasıl korktum............
allah iyiliğini versin kızzz, yüreğim ağzıma geldi..
karakan ın hikayesi nerde???
Kızlarrrrrrrrrrrr
Biz geldik Kuzeyimleeee Çok mutluyuz,Salı günü saat 11.04 de kuzeyimiz doğdu babasıda girdi doğuma gözlerini dünyaya açtığı ilk saniyeden itibaren kareleştirdik oğlumuzu...
Doğumum güzel geçti 3.700 gr 50 cm doğdu maaşallah çok sağlıklı geldi kuveze girmedi .kızlar hepiniz yaşıyacaksınız bu duyguyu tarif edemiyorum dört gündür uykusuzum daha havalarda uçuyorum trafiğimiz çok fazla idi telefonumu benj elime alamadım bile hep eşim cevap verdi blue aramış bugün öğrendim ,valla ne anlatıyım yazacak okadar çpk sey varkiii
kızlar ben cıkıyorum midem kötü nedense bugun yine
git bak bakalım bebişine neymiş son durum güsel haberlerle gel inşallah
slmmmm kızlarrrrrrrrrrr bıs geldıkkkkk nasılsınız bakalımmmm.
ben bugun gıdemıom cunkı esım goreve gıdeecek pazartesıne kaldı sanrıım
merve ıyı haberle gel ınsallah saat kacta bacım kontrol
allah seni yok anam ne ölmesi ben ota çöpe ağlıyorum bugun etkileniyorum bu ara doğum hikayelerinden
cıkıyorum benn
geldim bile kızlarrr... Oğlumu da gördüm geldimmm
herşey çok normal hatta fazla normal erken erken gidiyor bebişim
2774 gram 49 cm olmuş boyudoktor artık her hafta seni bekliyorum dedi erken gdiyor doğum erken gerçekleşebilir dedi...
NST'ye de bağladım normal çıktı o da...
Tansiyonumu ilk ölçüğünde daha muayene olmamıştım heyecanlıydım yüksek çıktı dedim doktor bey bi kez de muayeneden sonra ölçün heyeacn yapıyorum dedim, sonrasında ölçtü normal çıktı, o zaman sen heyecandan yükseltiyorsun yoksa bu kadr farkedemez dedi moralim düzeldi ama tansiyon ilacına devam...
Böyle işte haftaya gene gidicem bakalım
geldim bile kızlarrr... Oğlumu da gördüm geldimmm
herşey çok normal hatta fazla normal erken erken gidiyor bebişim
2774 gram 49 cm olmuş boyudoktor artık her hafta seni bekliyorum dedi erken gdiyor doğum erken gerçekleşebilir dedi...
NST'ye de bağladım normal çıktı o da...
Tansiyonumu ilk ölçüğünde daha muayene olmamıştım heyecanlıydım yüksek çıktı dedim doktor bey bi kez de muayeneden sonra ölçün heyeacn yapıyorum dedim, sonrasında ölçtü normal çıktı, o zaman sen heyecandan yükseltiyorsun yoksa bu kadr farkedemez dedi moralim düzeldi ama tansiyon ilacına devam...
Böyle işte haftaya gene gidicem bakalım
mervecim gözünaydın. maşallah oğluşuna
aaaaaaaaa ne çabuk gittin geldin kızz
biz bi gittikmi 3-4 saatimiz orda geçiyo nerdeyse,
hafakanlar basıyo beni orda
iyi hadi gözün aydın güzelim
çatı muayeneni ne zaman yapacakmış bişi demedi mi??
sende okuma bacım,
zaten sulu gözlüyüz bide burnunun dibine sokma böle duygusal konuları,
hava kapalı, ben sıkılıyorummmm :84:
manyak esratakıntımı yaptı bu face sende açta kurtul...
bade sabah bişi yemedi gittim şimdi onu doyurdum, bi iki işimi halletim geldim,
paranoyakmısın kızım sen gelsene şuraya
sağolun kızlarrrr, arabayla gittik geldik bacım ondan bi de sıra yoktu ilkkk defaa hemen geldiğim gibi girdim muayeneye... yoksa bizde 3-4 saatte geliyoruz...yok bişi demedi çatı ile ilgili ama 36+1 gözüküyor ultrasona göre... doktor dedi her hafta bekliyorum seni gel mutlaka dedi... heralde bi dahaki gidişimde ya bakar ya da sonraki haftaya erteler tedbirli gidiyimöyle işte bacım...
bu arada evet esra çok takıntı yaptı şu faceyi deli karı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?