2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet ben okumştum onu ogulları batuhanın hıkayesımı :))

evet o hikaye karakanın doğum hikayesini okuduktan sonra baya duygusallaştım dahada kurtulamadım

hoşgeldin toprağım

yok canım eşim evdeydı bırazda sıkıntılıydı psikolojık olarak onun yanındaydım

hoşgeldinizzzzzzz

inşallah canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

evet o hikaye karakanın doğum hikayesini okuduktan sonra baya duygusallaştım dahada kurtulamadım

hoşgeldin toprağım

karakanın dogum hıkayesımı nerdeee

Son düzenleme:

gözlerim doldu ya, çok duygulandım. maşallah kuzey'e Allah sağlıklı ve güzel bir ömür nasip etsin inşallah... iyice sabırsızlandım bu muhteşem duygu için..

ayyy bende çocuk sonra vefat etti sandım nasıl korktum............
allah iyiliğini versin kızzz, yüreğim ağzıma geldi..
karakan ın hikayesi nerde???

allah seni yok anam ne ölmesi ben ota çöpe ağlıyorum bugun etkileniyorum bu ara doğum hikayelerinden

ayyyyyy masallah gozunuz aydın olsun yaaaa cok sevındım allah analı babalı buyutsun cnmmm

git bak bakalım bebişine neymiş son durum güsel haberlerle gel inşallah

geldim bile kızlarrr... Oğlumu da gördüm geldimmm

herşey çok normal hatta fazla normal erken erken gidiyor bebişim

2774 gram 49 cm olmuş boyu doktor artık her hafta seni bekliyorum dedi erken gdiyor doğum erken gerçekleşebilir dedi...

NST'ye de bağladım normal çıktı o da...

Tansiyonumu ilk ölçüğünde daha muayene olmamıştım heyecanlıydım yüksek çıktı dedim doktor bey bi kez de muayeneden sonra ölçün heyeacn yapıyorum dedim, sonrasında ölçtü normal çıktı, o zaman sen heyecandan yükseltiyorsun yoksa bu kadr farkedemez dedi moralim düzeldi ama tansiyon ilacına devam...

Böyle işte haftaya gene gidicem bakalım

allah seni yok anam ne ölmesi ben ota çöpe ağlıyorum bugun etkileniyorum bu ara doğum hikayelerinden

sende okuma bacım,
zaten sulu gözlüyüz bide burnunun dibine sokma böle duygusal konuları,
hava kapalı, ben sıkılıyorummmm :84:

cıkıyorum benn

manyak esra takıntımı yaptı bu face sende açta kurtul...
bade sabah bişi yemedi gittim şimdi onu doyurdum, bi iki işimi halletim geldim,
paranoyakmısın kızım sen gelsene şuraya

aaaaaaaaa ne çabuk gittin geldin kızz
biz bi gittikmi 3-4 saatimiz orda geçiyo nerdeyse,
hafakanlar basıyo beni orda
iyi hadi gözün aydın güzelim
çatı muayeneni ne zaman yapacakmış bişi demedi mi??

maşallah maşşalah gelecek hafta bende gitcem doktora bakalım ne diycek

mervecim gözünaydın. maşallah oğluşuna

aaaaaaaaa ne çabuk gittin geldin kızz
biz bi gittikmi 3-4 saatimiz orda geçiyo nerdeyse,
hafakanlar basıyo beni orda
iyi hadi gözün aydın güzelim
çatı muayeneni ne zaman yapacakmış bişi demedi mi??

sağolun kızlarrrr, arabayla gittik geldik bacım ondan bi de sıra yoktu ilkkk defaa hemen geldiğim gibi girdim muayeneye... yoksa bizde 3-4 saatte geliyoruz...yok bişi demedi çatı ile ilgili ama 36+1 gözüküyor ultrasona göre... doktor dedi her hafta bekliyorum seni gel mutlaka dedi... heralde bi dahaki gidişimde ya bakar ya da sonraki haftaya erteler tedbirli gidiyim öyle işte bacım...

bu arada evet esra çok takıntı yaptı şu faceyi deli karı

işte haftama bakayım diye girdim bitti burnumun dibinde ne rabbim kızlarını sana bağışlasın gurbette onlar sna can yoldaşı varya sabah kalkıyon eş yok dost yok ya varda olmuyo eskisi gibi neyse burdada nası kapalı dunden beri yağmur yağıyor

ee şimdi 36+1 cıkıyo ya ozaman erkenmı doğacak oğluş beklenenden benimkide bir hafta önde demişti doktor ozaman benimkide öle beklenenden erken mi doğuyo anlamadım ki ben bişe:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…