ee şimdi 36+1 cıkıyo ya ozaman erkenmı doğacak oğluş beklenenden benimkide bir hafta önde demişti doktor ozaman benimkide öle beklenenden erken mi doğuyo anlamadım ki ben bişe:26::26:
sağolun kızlarrrr, arabayla gittik geldik bacım ondan bi de sıra yoktu ilkkk defaa hemen geldiğim gibi girdim muayeneye... yoksa bizde 3-4 saatte geliyoruz...yok bişi demedi çatı ile ilgili ama 36+1 gözüküyor ultrasona göre... doktor dedi her hafta bekliyorum seni gel mutlaka dedi... heralde bi dahaki gidişimde ya bakar ya da sonraki haftaya erteler tedbirli gidiyimöyle işte bacım...
bu arada evet esra çok takıntı yaptı şu faceyi deli karı
işte haftama bakayım diye girdim bitti burnumun dibinde ne rabbim kızlarını sana bağışlasın gurbette onlar sna can yoldaşı varya sabah kalkıyon eş yok dost yok ya varda olmuyo eskisi gibi neyse burdada nası kapalı dunden beri yağmur yağıyor
doktor ultrasona göre değerlendirme yapıyor canım... erken gelebilir diyor... şuan doktora göre 36 haftalığım , ondan haftada bir bekliyor beni yanına...
demekki senin doğum 2 hafta içinde olabilir içime öyle doğdu,
tedbirli ol yani...
bizde arabayla gidiyoz bacım, trafikte geçmiyoki o 3-4 saat klinikte geçiyo maalesef
dr umun çok hastası var yaa öff
sana derken bende ağladım deli karı
karakanın anlattığı hikayeyi okuyunca kendi doğumlarım aklıma geldi,
insan can pazarıyla sevinç arasında bi manyaklaşıyo,
bebeği görünce dilim tutulmuştu benim ilk doğumda
demekki senin doğum 2 hafta içinde olabilir içime öyle doğdu,
tedbirli ol yani...
bizde arabayla gidiyoz bacım, trafikte geçmiyoki o 3-4 saat klinikte geçiyo maalesef
dr umun çok hastası var yaa öff
sana derken bende ağladım deli karı
karakanın anlattığı hikayeyi okuyunca kendi doğumlarım aklıma geldi,
insan can pazarıyla sevinç arasında bi manyaklaşıyo,
bebeği görünce dilim tutulmuştu benim ilk doğumda
ee şimdi 36+1 cıkıyo ya ozaman erkenmı doğacak oğluş beklenenden benimkide bir hafta önde demişti doktor ozaman benimkide öle beklenenden erken mi doğuyo anlamadım ki ben bişe:26::26:
mervecim gözün aydın... ne mutlu sana.... iyi haberler almayı nasip etsin Allah hepimize....
karakan doğum hikayesini mi yazmış.... maşallah 3700 doğurmuş ya...
merveee gozu aydın canımmm ben gıdemedım bugun ya pazartesıye kaldı
neyse kızlar ben cıkıyorum basım agrıyor cok kotuyum
merveee gozu aydın canımmm ben gıdemedım bugun ya pazartesıye kaldı
neyse kızlar ben cıkıyorum basım agrıyor cok kotuyum
ayrıca faceyı takıntı yapmadım yok oyle bıse neyse görüşüruz kızlar
yok ultrason baz alınmıyormuş,
bende sordum onu dr uma o zaman ben erken doğurucam dedim,
hayır sata göre doğum tarihi bebeğin gelişimine göre değil dedi,
ama suyunda vs.de bişey görürse tabii erken alıyolar..
öyle mi dersin bacım ? e o zaman niye bana 2 hafta içinde doğurursun diosun :26:
Kızlarrrrrrrrrrrr
Biz geldik Kuzeyimleeee Çok mutluyuz,Salı günü saat 11.04 de kuzeyimiz doğdu babasıda girdi doğuma gözlerini dünyaya açtığı ilk saniyeden itibaren kareleştirdik oğlumuzu...
Doğumum güzel geçti 3.700 gr 50 cm doğdu maaşallah çok sağlıklı geldi kuveze girmedi .kızlar hepiniz yaşıyacaksınız bu duyguyu tarif edemiyorum dört gündür uykusuzum daha havalarda uçuyorum trafiğimiz çok fazla idi telefonumu benj elime alamadım bile hep eşim cevap verdi blue aramış bugün öğrendim ,valla ne anlatıyım yazacak okadar çpk sey varkiii
karakan amma anlatmış ya, insanın doğurası geliyo, sağolsun....
dr bişi görmese heralde her hafta gel demezdi dimi :44:
bak karakanın bebeğide ilerde gidiyodu hemen doğurdu,
ben zaten dr kendini yırtsada inanmam 2 hafta önce geliyo genelde bebekler,
heleki iriyse...
hmmm tecrübelisin bacım sen ne desen inanırım ben sanadr bişi görmese heralde her hafta gel demezdi dimi :44:
bak karakanın bebeğide ilerde gidiyodu hemen doğurdu,
ben zaten dr kendini yırtsada inanmam 2 hafta önce geliyo genelde bebekler,
heleki iriyse...
Mervecim MAŞAALLAH oğluşunaAllah sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhh..bence erken doğum olmaz,bebişin iri bir bebek olur,zamanında doğar:)sen sezaryen mi düşünüyordun?benim aklım allak bullak yaa doğum konusunda..normal doğumdan çok korkuyorum:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?