BÜYÜDÜ AMA KİLOSUNU SÖYLEMİYO DEVLET YATTIĞIM HASTANEDE LANETTİ ANLATIP MORELİNİZİ BOZMAYAYIM NELER CEKTIMMMMMMMMM
MAŞALLAH İİ CNM İİ HADİ BAKALIMMM
VALLA BEN 1 AYDIR DİKEN ÜZERİNDEYİM ARTIK YOLDAMI DOĞURCAM NE
bizde seni özledik maşallah kuzucuklara....
FATMACIM hastanede cok kötü şeyler yaşadım cıktım daha beter oldum falan oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy şimdide istanbula bi dönsemde
canım anlaşılan zor gunler geçirmişin bundan sonra rahatlarsın inşallah yolu cok buyutme gözünde buyudukçe daha zor geçer rabbim yar ve yardımcın olsun
öykümm hep tedırgın edıcı hıkayeler olumsuz ornekler var olayın manevıyatını hıc bu saha kı kadar hıssetmemıstım.sonucta ne kadar olumsuz anlar yasansada o benım ve bebegımın anı olacak ve bır defa yasanacak...
sende bızı merakta bırakma 6 gun sonra beklerız guzel hıkayenı:))
Canım benimde çok ağrıyor, özellikle ayakta hiç duramıyorum.. Yürüyemiyorum, 36.hafataya girince oldu bende de.. Bebekler çok aşağıya indi herhalde, ben bu akşam gitçem doktora bir sorcam bakalım.. Bende korkuyorum inşallah bu hafta doğurmam da vaktini bekler diye..
ah canım uçakla gitseniz olmuyo mu
doktor normal dedı zaten masallah bız burda okuyunca 3500-3700 36. haftada ondan az gelıo bıze
BÜYÜDÜ AMA KİLOSUNU SÖYLEMİYO DEVLET YATTIĞIM HASTANEDE LANETTİ ANLATIP MORELİNİZİ BOZMAYAYIM NELER CEKTIMMMMMMMMM
MAŞALLAH İİ CNM İİ HADİ BAKALIMMM
VALLA BEN 1 AYDIR DİKEN ÜZERİNDEYİM ARTIK YOLDAMI DOĞURCAM NE
bni çok ii anlıyorsun şimdi dimibizde seni özledik maşallah kuzucuklara....
FATMACIM hastanede cok kötü şeyler yaşadım cıktım daha beter oldum falan oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyy şimdide istanbula bi dönsemde
öykümm cnm senin en son kilosu kaçtı bebeğinin?
Ben hemen yazarım merakta bırakmam sizleri inşallah tabi.. Candan can çıkıyor güzel olmaz mı, olumsuzluklar olabilir nolcakki, canımızda yancak tabi, emek sarf etmeden elde edilen hiçbir şeyin kıymeti yok bu dünyada.. Benim ilkinde göğüslerimden resmen kan akmıştı o kadar zorlanmıştım ama hiç vazgeçmedim emzirmekten, onun bile acısı bir başka.. Şimdi de geceleri bebeğimi emzirdiğimi görüyorum rüyamda o kadar hevesleniyorum ki onu emzircem diye.. Her anı güzel bu olayın, hamilelikte bu kadar sorun yaşamama rağmen bitçek diye bile hüzünleniyorum, her anın keyfini çıkarmak lazım, herşey çok güzel olacak görürsünüz, herşeye değer bebeklerimiz... Allah hepimize yaşatsın bu güzelliği, hep böyle hayırlı haberler alalım burda inşallah.. Ay çok duygusala bağladım ya, çok fena oldum şimdi, bir tane daha mı yapsam ne
tamam tadını çıkaralım da o kadar da değil bacım seninde benim gibi 2. yeter 1 az 2si karar hele de bu zamanda
Ben hemen yazarım merakta bırakmam sizleri inşallah tabi.. Candan can çıkıyor güzel olmaz mı, olumsuzluklar olabilir nolcakki, canımızda yancak tabi, emek sarf etmeden elde edilen hiçbir şeyin kıymeti yok bu dünyada.. Benim ilkinde göğüslerimden resmen kan akmıştı o kadar zorlanmıştım ama hiç vazgeçmedim emzirmekten, onun bile acısı bir başka.. Şimdi de geceleri bebeğimi emzirdiğimi görüyorum rüyamda o kadar hevesleniyorum ki onu emzircem diye.. Her anı güzel bu olayın, hamilelikte bu kadar sorun yaşamama rağmen bitçek diye bile hüzünleniyorum, her anın keyfini çıkarmak lazım, herşey çok güzel olacak görürsünüz, herşeye değer bebeklerimiz... Allah hepimize yaşatsın bu güzelliği, hep böyle hayırlı haberler alalım burda inşallah.. Ay çok duygusala bağladım ya, çok fena oldum şimdi, bir tane daha mı yapsam ne
günaydın akadaşlar hayırlı cumalarrr
dün sağlık ocağından arayıp kontrole çağırmışlardı, sağolsun k.validem eşlik etti gittik işlerimizi hallettik...
karakan Allah analı babalı büyütsün bebişini, hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah...
comely sen de gelmişsin, özlettin kendini, çok çok dikkat et bebişine ve kendine...
valla geçmişi çok okuyamadım başka ce-ee yapan dostlarımız varsa onlara da selam olsun...
beni sora olursa, pzt gününü beklyorum...eğer kızımın durumu yine elverişli olursa, suni sancıyı deneyecem...doktorcuma zaten çok güveniyorum, "kendi kız kardeşim olsan yine aynı şeyleri öneriridim" dedi adam daha ne desin...inşallah pzt günkü nst miz de normal çıkar...muhtemelen o gün beni yatırırlar veya en geç salı günü
hastaneden nete girebilirsem sizi bilgilendiririm zaten
evet dimi yeter kararında bırakmak lazım
bugun cokmu duygusalız ne bilmem ben öleyim de
aynen canım
ya ben hiç nts ye girmedim ama son 1 aydır her hafta gidiyorum bugün tekrar gitcem sadece ultrasona bakıp yolluyor her seferindede aşagıda erken doğum deyip duruyor bakalım bu gün ne dicek
aynen canım
ya ben hiç nts ye girmedim ama son 1 aydır her hafta gidiyorum bugün tekrar gitcem sadece ultrasona bakıp yolluyor her seferindede aşagıda erken doğum deyip duruyor bakalım bu gün ne dicek
kaçıncı haftadsın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?