beni de her dakka nst ye bağlıyor bayıldım artık ya.. zaten ben nst yi hiç sevmiyorum.. zaten benim az kaldı kontroller, bir bugün gitçem, bir salı günü, sonraki cuma doğum Allah kızmet ederse..
sendemi sezaryen olcan allah kurtarsın canım ya bu süreçte böylece bitecek hı alışmıştık ya
aynen canım
ya ben hiç nts ye girmedim ama son 1 aydır her hafta gidiyorum bugün tekrar gitcem sadece ultrasona bakıp yolluyor her seferindede aşagıda erken doğum deyip duruyor bakalım bu gün ne dicek
İsim işi zor canım içine sindirmek zor oluyor.. Bizim ablamız Mira dedi, bende başına İdil koydum, İdil Mira oldu bakalım.. Biz taaa en baştan kararlaştırdık, eşim karışmadı..
keşke beni hergun çağırsada gitsem görsem ne durumda okadar merak ediyorum walla
gecen akşam yer değiştirdi ama dönmedi sağdaydı sola geçti kafası tam göbek deliğimin üstünde ama daha aşağıda şimdi rahat değil gibi sanki yeri çok sıkışık duruyo gibi :26::26:
seninkide mi dönmedi
merhaba kızlarr bugun kontrolümüz var bakalım benim sıpa oğlum kaç kg oldu gidişat nasıl boyu nasıl yüzü nasılllllllllllllll :)))) çok merak ediyorum ve heyecanlıyım dua edin bana...
bu arada benim bebeklerden biri ters dönmüş diğeri solda duruyor dönmemiş.biri aşağıdan vuruyor biri yukardan fena haldeyim anlayacağınız.
allah kolaylık versin walla biz bir tane zor derken sen 2 tane taşıyosun
Hamilelik ve Doum ykleri - Tlin Kocatepe - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe şunu bir okuyun hala ağlıyorum ben bugun neden duygusalım yaaaaaota çöpe ağlıyom
bu arada benim bebeklerden biri ters dönmüş diğeri solda duruyor dönmemiş.biri aşağıdan vuruyor biri yukardan fena haldeyim anlayacağınız.
slmmmm kızlarrrrrrrrrrr bıs geldıkkkkk nasılsınız bakalımmmm.
ben bugun gıdemıom cunkı esım goreve gıdeecek pazartesıne kaldı sanrıım
merve ıyı haberle gel ınsallah saat kacta bacım kontrol
sağol canım .artık yürümekte bile zorlanıyorum.her zorluğa razıyım. tek dileğim sağsalim ve zamanında doğmaları.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?