2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

beni de her dakka nst ye bağlıyor bayıldım artık ya.. zaten ben nst yi hiç sevmiyorum.. zaten benim az kaldı kontroller, bir bugün gitçem, bir salı günü, sonraki cuma doğum Allah kızmet ederse..

sendemi sezaryen olcan allah kurtarsın canım ya bu süreçte böylece bitecek hı alışmıştık ya

İsim işi zor canım içine sindirmek zor oluyor.. Bizim ablamız Mira dedi, bende başına İdil koydum, İdil Mira oldu bakalım.. Biz taaa en baştan kararlaştırdık, eşim karışmadı..

aynen canım
ya ben hiç nts ye girmedim ama son 1 aydır her hafta gidiyorum bugün tekrar gitcem sadece ultrasona bakıp yolluyor her seferindede aşagıda erken doğum deyip duruyor bakalım bu gün ne dicek

keşke beni hergun çağırsada gitsem görsem ne durumda okadar merak ediyorum walla

gecen akşam yer değiştirdi ama dönmedi sağdaydı sola geçti kafası tam göbek deliğimin üstünde ama daha aşağıda şimdi rahat değil gibi sanki yeri çok sıkışık duruyo gibi :26::26:

İsim işi zor canım içine sindirmek zor oluyor.. Bizim ablamız Mira dedi, bende başına İdil koydum, İdil Mira oldu bakalım.. Biz taaa en baştan kararlaştırdık, eşim karışmadı..

en baştan bende irem berra buldum 3 ay öle gezdik sonra vazgeçtik cemre doğa olsun ikinci ismi ablasınıkiyle aynı olsun dedik cemre de atieş anlamına geliyor anıcan ondanda vazgeçtik babamız zaten pek karışmazda sadece öneride bulundu siz bilirsiniz diyor

seninkide mi dönmedi

merhaba kızlarr bugun kontrolümüz var bakalım benim sıpa oğlum kaç kg oldu gidişat nasıl boyu nasıl yüzü nasılllllllllllllll :)))) çok merak ediyorum ve heyecanlıyım dua edin bana...

merhaba kızlarr bugun kontrolümüz var bakalım benim sıpa oğlum kaç kg oldu gidişat nasıl boyu nasıl yüzü nasılllllllllllllll :)))) çok merak ediyorum ve heyecanlıyım dua edin bana...

git bak bakalım bebişine neymiş son durum güsel haberlerle gel inşallah

slmmmm kızlarrrrrrrrrrr bıs geldıkkkkk nasılsınız bakalımmmm.

ben bugun gıdemıom cunkı esım goreve gıdeecek pazartesıne kaldı sanrıım
merve ıyı haberle gel ınsallah saat kacta bacım kontrol

bu arada benim bebeklerden biri ters dönmüş diğeri solda duruyor dönmemiş.biri aşağıdan vuruyor biri yukardan fena haldeyim anlayacağınız.

selam kızlarrr, dünden beri ne habersiniz???
esra dün niye gelmedin akşam, hastamısın yoksa??
mervecim iyi haberlerini bekliyoruz...

ve...ikiz annesi allah kolaylık versin sanada iki bebekten tekme yemek nasıl bişi acaba???

hoşgeldinizzzzzzz
sağol canım .artık yürümekte bile zorlanıyorum.her zorluğa razıyım. tek dileğim sağsalim ve zamanında doğmaları.....

inşallah canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…