yok ayrılmadım daha önümüzdeki haftada son kez çalışıyorum 23 ünde ayrılacam izne nasipse.... kuzudan haberim yok yaa buraya yazarsa anca anası varya ondan gelemiyordur... midemde bisorun yoktu yaa karnımda agrı avr yaa hemde rahatsız ediyo bni..
10 gün kalmış... hadi hayırlısı... istersen hırkanı falan sar karnına.... ısınsın... işte böyle zamanlarda iyki çalışmıyorum diyorum... ama keşke çalışsam dediğim zamanlar da var tabi...
herhalde yaa bide işe gelmek istemiyorum evde çuval gibi yatsım var uffffffffff
herkese merhaba güzel anneler bende haziran annelerindenim bazılarınız tanır beni uzun süredir giremiyodum kızlar size haberlerim var ben erken doğum yaptrım hemde anneler gününde normalde 1 hazirandı ben 20 mayısta sezeryan olcaktım ama benim dünyalar güzeli kızım sabredemedi 8 mayıs pazar saat 23 te acil sezeryana alındım ayrıntılı birazdan anlatıcam
herkese merhaba güzel anneler bende haziran annelerindenim bazılarınız tanır beni uzun süredir giremiyodum kızlar size haberlerim var ben erken doğum yaptrım hemde anneler gününde normalde 1 hazirandı ben 20 mayısta sezeryan olcaktım ama benim dünyalar güzeli kızım sabredemedi 8 mayıs pazar saat 23 te acil sezeryana alındım ayrıntılı birazdan anlatıcam
selamlar kıslar nasılsınız sob canım güle güle büyüt kızını sağlıklı bir ömür diliyorum
ay ben avuc avuc kuru kahve yıyorum yaaaaaa dayanamıom kokuyor burnuma durmadan
kızlar biraz önce kargodan bebeğimin ana kucağı(araba koltuğu gibi olan) geldi.çoook güzelllllllll
güle güle kullanın canım iyi günlerde kullanın...iyi gibiyim bende akşamları ağrılarım artıyor ve artık uyumak herkes gibi işkence kendimi dinleyecek fırsatım da olmuyor bu ara kardeşim geldi gidiyor bile öyle işte canım
delimavi nasılsın canım? bodrumla görüşüyor musun, var mı değişiklik durumunda??
çarşamba günü görüştüm bodrumla randevuları vardı bağırsak problemi devam ediyormuş işte ii bir çocuk cerrahı arıyorlar bağısak konusunda uzmanlaşmış bildiğiniz tanıdığınız varsa önerebiliriz ben ii gibiyim yarın kardeşim teslim olacak ve bir sene göremicem onu Allahın izniyle sağlıkla gidip sağlıkla gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?