2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

10 gün kalmış... hadi hayırlısı... istersen hırkanı falan sar karnına.... ısınsın... işte böyle zamanlarda iyki çalışmıyorum diyorum... ama keşke çalışsam dediğim zamanlar da var tabi...

biraz hafifledi gibi sanki ter bastı zaten agrıdan üzerimde hırka var buralar soguk daha

herkese merhaba güzel anneler bende haziran annelerindenim bazılarınız tanır beni uzun süredir giremiyodum kızlar size haberlerim var ben erken doğum yaptrım hemde anneler gününde normalde 1 hazirandı ben 20 mayısta sezeryan olcaktım ama benim dünyalar güzeli kızım sabredemedi 8 mayıs pazar saat 23 te acil sezeryana alındım ayrıntılı birazdan anlatıcam

ay anlat anlat hadi... hayırlı olsunnn..... Allah analı babalı büyütsün.....

canım hayırlı uğurlu olsun.kurtulmuşsun negüzel.Allah analı babalı büyütsün. darısıbaşımıza. ayrıntılarıda yaz bekliyorum

oyyyy kıyamam bi erkenci daha desene hemde anneler gününde ne güzel hedye vermiş sana hatırladım ben seni... oyyy maşallah sizede yaaa

gözünaydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. tam anneler günü hediyesi olmuş sana ne güzel. bu haziran bebekleri fazla aceleci çıktı, korkmaya başladım ben de...

ay masallahhhh canım yaaa kız cocukları daha mı erken gelıo oyle bırsey duymustum sankı :44:her neyse saglıgınız yerındeyse önemı yok allah analı babalı büyütsün

kızlar biraz önce kargodan bebeğimin ana kucağı(araba koltuğu gibi olan) geldi.çoook güzelllllllll

güle güle kullanın canım iyi günlerde kullanın...iyi gibiyim bende akşamları ağrılarım artıyor ve artık uyumak herkes gibi işkence kendimi dinleyecek fırsatım da olmuyor bu ara kardeşim geldi gidiyor bile öyle işte canım

delimavi nasılsın canım? bodrumla görüşüyor musun, var mı değişiklik durumunda??

çarşamba günü görüştüm bodrumla randevuları vardı bağırsak problemi devam ediyormuş işte ii bir çocuk cerrahı arıyorlar bağısak konusunda uzmanlaşmış bildiğiniz tanıdığınız varsa önerebiliriz ben ii gibiyim yarın kardeşim teslim olacak ve bir sene göremicem onu Allahın izniyle sağlıkla gidip sağlıkla gelir inşallah

inşallah hallolur biran önce. yok maalesef bildiğim doktor. kardeşin de sağ salim gidip gelir inşallah... bebekle oyalanırken vaktin nasıl geçtiğini anlamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…