2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kavuştursun canım

kızlar burdayım geldim şimdi anlatıcam kızım uyandı emzirdim hemen uyudu uyanmazsa tekrardan anlatıyorum şimdi

bebek şekerlerini kendileri yapan arkadaşlar bi internet sitesinden almışlardı arkadaşım bana da yapacak adresi hatırlayan var mı

8 mayıs anneler günüydü canım kızım o gün karnımda sanki çıkacakmış gibi aşağıya aşağıya vurup duruyordo ama ne sancım ne ağrım vardı herşey normaldi sadece hareketleri canımı çok acıtıyordu. akşam saat 7 ye doğru yemek yedik eşim ben ve erkek kardeşim sofradan kalktık mutfağa doğru gidiyordum ki birden ılık bişey aktı okadar çok aktıkı eşime suyum geldi diye bağırmaya başladım o da ne yapcanı şaşırdı ben o kadar çok korktum ki çünkü henüz erkendi daha annemler bile gelmemişti hastane çantam bile hazır deildi tabi ben panik bir insan olarak ağlamaya başladım sancım yoktu ama suyum sürekli geliyordu bide şırnak idil de oldumdan bebeğime bişey olcak diye çok korktum hemen devlet hastanesine gittim açıklıma baktılar 3 cm di ama hiç sancım yoktu sadece sürekli suyum geliyodu bide kadın doğumcu tatildeymiş bizi şırnak cizreye sevk ettiler benim doktorum batmandaydı oraya gitmek istedim ama 3 saat yol gitmemem gerektiğini söyledi ebe hemen cizre devlete gittim ordada açıklıma baktılar 4cm olmuştu ama sancım yoktu suyum ise sürekli akıyordu hemen tahlillerim yapıldı nst ye bağlandım bebeğim durumu iyiydi ama ben suyum sürekli aktığından ağlıyordum bebeğime bişey olcak diye sonra tahlillerimin sonuçlarında proteinlerimin birinde yükseklik çıktı ayrıca tansiyonumda 18 lere dayanınca acil sezeryana aldılar hiç bilmediğim gitmediğim bir hastanede ameliyat olmaktan korkuyordum ama yapacak bişey yoktu ağlaya ağlaya ameliyata alındım aksilik ordada beni bırakmadı spinal sezeryan a alındım ama uyuşmadım kesildimi duydum bi çığlık attım hemen bayıltmışlar beni uyandımda bebeğim nerde deyip duruyurdum babasına verdik merak etme çok güzel bi kızın oldu dediler ve beni tansiyon yüksekliğinden yoğun bakıma aldılar kızımı 1 gün sonra anca görebildim ben yoğumn bakımdan çıkana kadar annemlerde ilk uçakla gelmişlerde kızımı ilk kollarıma aldımda ALLAHIM bu dünyalar güzeli kız benimmi dedim okadar tatlıki bakmaya kıyamıyorum hayatımza erken bir anda geldi ama iyiki erken gelmiş canım kızım asya beril im anneler gününde bana hediye oldu

Allah bağışlasın cnm Allah analı babalı büyütsün ayy ne tatlıdır o şimdi...

inanmıyorum yaa okurken ağladım valla canım hele şu kollarıma aldığım dediğin yerde koptum... Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayrllı bir evlat olsun Allah'm nazarlardan saklasın... biraz zorlu bi doğum süreci atlatmışsın ama sonuç iyi... İnşallah bizde sağ salim doğurur buraya yazarız doğum hikayemizi...

tüylerim diken diken oldu inan Allah analı babalı büyütsün zorlu bi süreç olmuş hastaneden hastaneye ve bilmediğin bi yerde ameliyat tansiyon falan ama sonucu mükemmel dünya talısı kızını allah sana ve eşine bağışlasın

Allah analı babalı büyütmeyi nasibetsin canım.çok güzel anlatmışsın....

annemde bana hamıleyken kuru kahveye asermıs offff acı acııı canım cekıo anlamadımkı :26:
kız bende de var o kuru kahve olayı, sürekli kavanozu açıp açıp kokluyorum, bende kendimde bi anormallik arıyodum

bebek şekerlerini kendileri yapan arkadaşlar bi internet sitesinden almışlardı arkadaşım bana da yapacak adresi hatırlayan var mı
birmax.com dan getirttik canım malzemeleri, ben söylemiştim arkadaşlara. sorduğun bura mı bi bak bakalım?

Allah analı babalı büyütüsn inş..ay korktum bi an benim kızda bugün sabahtandır bi hareketli anlatamam yaa

ay ne guzelll cok duygulandım allah tekrar analı babalı büyütsün

Son düzenleme:

okurken çok duygulandım sağlıkla kucağına almışsın ne güzel darısı bizim başımıza

oyy maşallah ikinizede yaa çok şükür kazasız belasız atlatmışsınız ya önemlisi oo bebişde iyimiş diyece laf söz yok inan ki

ne güzel bi hikaye. Allah analı babalı büyütsün, sağlık sıhhat versin... böyle güzel hikayelerin darısı bizlere inş...

bende kuru kahve değilde pişmişini çok canım istiyor..
bide benzin kokusu bu günler yollara zift döküyoyolar ya o kokuları istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…