2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allah analı babalı büyütsün kızını. şuan ağlıyorum valla kapattım dairede kapımıda biri gelse noluyo dicek..allah bize de nasip eder inşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı..

2750 gr 50 cm doğdu kızlar sütüm ilk günler fazla gelmedi ama şuan maaşallah diyim çok iyi bol rezena çayı ve hoşaf içiyorum sütümü arttırdı ilk zamanlar kızım doymuyordu ek mama verdik ama şimdi sadece anne sütü içiyor bu arada kızlar bemim doktor bana bebeğimin iri oldunu sölemişti hatta bundanb 10 gün önce 3400 gr demişti 2750 doğdu ultrasyon sonuçları tutmadı

allah anali babali buyutsun

hadi yaa o zaman bizim veletlerin kilosu meçhul:44:

kızlar siz harbi psikopatsınız

hele poyraz hanımlar kahve yiye yiye kara bi kız doğurcaklar

32.haftadan sonra bebek kokularu alırmış.doğunca annesinin kokusunu biliyor ya nasıl hemen meme arıyor..bende diyorum bu kız kokuları almaya başladığından beri burnuma bunlar kokuyor..

süper teşekkür ederim bi bakayım güvenilir bi site değil mi kredi kartıyla mı almıştın
ben eminönünden aldım malzemeleri canım daha yapıcam.ama önerilen internet sitesi birmax dı arkadaşım
sağol canım buralarda olsa yada eminönüne yakın bi arkadaşım olsaydı ona dicektim ama malesef en iyisi internet
maşallah canım o baya fark etmi artı eksi 200 gr diyorlar anma baya bi fark var benimki çok zayıf doğacak o halde

nedense bende erken doğum yapıcakmışım gibime geliyo ve erken doğumdan korkuyorum...

bu arada aranızda antalyadan olan var mı acaba?

annemde bende yemıs kasık kasık ben kara degılm bı kere canım ıstıo ne yapım alt komsum sabun yemıs sen bana dua et
32.haftadan sonra bebek kokularu alırmış.doğunca annesinin kokusunu biliyor ya nasıl hemen meme arıyor..bende diyorum bu kız kokuları almaya başladığından beri burnuma bunlar kokuyor..

evet canım canımız cekıo dımı ne yapım kokuyor burcu burcu :26:

herkese teşekkürler kızlar allah hepiminizin bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin anne olmak dünyanın en güzel duygusu

annemde bende yemıs kasık kasık ben kara degılm bı kere canım ıstıo ne yapım alt komsum sabun yemıs sen bana dua et

evet canım canımız cekıo dımı ne yapım kokuyor burcu burcu :26:

yaniii....

bende ev işlerini bi bitirseyidm rahat rahat dinleniirdm kafam hiç rahat değil benimde yaaa...

hepinize hayırlı doğumlar diliyorum hanımlar
çok az kalmış bebeklerinize kavuşmaya rabbim bizede nasip etsin o günleri dahaaa çooook var aralıkta gelcek benim meleğim

ben ilk tüp bebek denememde hamile kaldım yazdıklarınızı okuyunca duygulandım
hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar kızlar:94::94:

tüylerim diken diken oldu. gerçekten zor olmuş her şey ama sonuç mükemmel olunca hiçbir şeyin önemi kalmıyor. ben de diyarbakıra gidiyorum ya doktora sürekli bir şey olacak buradaki devlet hastanesine gitmek zorunda kalacakmışım gibi geliyor. her şeye hazırlıklı olmak lazım gerçekten. Allah size bağışlasın canım kızını, güzel bir ömrü olsun inşallah. bir ara fotoğrafını da ekle. kaç tane bebek doğdu bir fotoğraf göremedik:)))

merve kısss kocaman olmuş maşallah burak, nazar değmesin, ben de p.tesi ye kaldım, dr um izinliymiş
bu arada senin tickere bişey olmuş, 34+4 olması gerekmiyomu:26:

süper teşekkür ederim bi bakayım güvenilir bi site değil mi kredi kartıyla mı almıştın
yok canım havale yapmıştık biz, kredi kartı kullanmıyolar sanırım. valla ben aldım, b, kaç kişi daha aldı, bi problem çıkmadı, hatta bi arkadaştan daha parasını bile almadan kargosunu göndermişlerdi

sağol canım benimm... bu tickeri ilk yaptığımde ult.kağıdında 20 haziran yazıyordu muhtemel doğum tarihi bende ona göre yapmıştım simdi vazgeçtim sat'a göre ayarladım... asıl haftamız bu şekerim... 24 hazirana göre 34 haftalığım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…