2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

offf hos geldın kuzum yaaaa valla herkes bır alemde eeee buragım nasıldı anlat bakım
kız yinemı resmı yok kuzumun

kız siyah beyaz resimden ne beklersin... bizim ultrason renkli değil ki keşke olsa da koysam... iyiydi valla oğlum yüzünü gördüm yandan fındık gibiydi hokka gibi midemin oraya poposunu dayamış, doktor bak dedi poposu anam ikiye ayrılan yuvarlak bişi var sanki popo salladı bana bi güldüm kabak gibi dayamış mideme NST'ye bağlandm 1 cm açıklık var ama doktor normal dedi, kafa aşğıda her zamanki gibi... bu gidişle normal doğum yapıcam ben... ve inanır mısın dünür bugun bi rahatlık var bende... şuan bi doğum yapsam hiç sezaryene atılmam hemen girerim normal... cesaret heves geldi biliyo musun :44:

kız tabııı normal dogum gıbısı varmııı manyak valla bende yapacam ıyıce kafaya koydum analarımız nasıl dogurmus bızı bızde dogurruz allahın ıznıyle de ben epidural yapacam ınsallah normal dogumu du bakalım benımkı ne kadar oldu anacım 2 hafta olmadan nasıl 450 gr almıs olabılırkı 2000 gr dı 2 hafta dolmadan bıdaha gıttıgımde 2450 geldı bence bır yanlıslık var pazartesı gorecez bakalım :26: yav cek koy be cocugun resmını bakam az

Son düzenleme:

son aylrda hızlı kilo alıyorlar bildiğim kadarıyla dünür... benimki de 2 haftada 600 gram almış...

o da iyi:)) nese canım akşam akşam güldürdüm seni bak

kız yok hosuma gıttı alay ıcın gulmedım kuzummmm valla bak bendede bazen oyle olyo bılemıyorum bazı seylerı kendı kendıme bu delıler ne dıo dıyorum ınankı ama seslenemıyorum

Son düzenleme:
son aylrda hızlı kilo alıyorlar bildiğim kadarıyla dünür... benimki de 2 haftada 600 gram almış...

gercekkkkkkk ay masallah darısı bana ınsallah yaaa boyle gıderse zayıf olacak mervee azcık ele avuca gelsın istiyorum annem sende zayıftın dıo ama en son gıttıgımde boyu kılosu cok normal dedı dr um

Son düzenleme:
gercekkkkkkk ay masallah darısı bana ınsallah yaaa boyle gıderse zayıf olacak mervee azcık ele avuca gelsın istiyorum annem sende zayıftın dıo ama en son gıttıgımde boyu kılosu cok normal dedı dr um

almıştır almıştır benim kızım bıngıl bıngıl doğacak şimdi son haftalarda haftada 200 gram alıyor sanırım... baya hızlı büyüyorlar..

almıştır almıştır benim kızım bıngıl bıngıl doğacak şimdi son haftalarda haftada 200 gram alıyor sanırım... baya hızlı büyüyorlar..

zayıf olursa ellemeye de korkarım hele eşim hıc yklasamaz korkusundan kuzum o benım yaaa bır heyecanlı ya varyaa bazen dıoyorum bu adam delı

zayıf olursa ellemeye de korkarım hele eşim hıc yklasamaz korkusundan kuzum o benım yaaa bır heyecanlı ya varyaa bazen dıoyorum bu adam delı

ayy ne güzel heyecanını belli ediyor, benim eşim içinde yaşıor bazen belli ediyor bazen odun gibi ama bugun nst'de baya hyecanlandı anladım kalp atşlarını duyunca

slm kızlar
bende bugün dr gittim
oğluşum 2700 gr olmuş herşey yolunda haftada bir gel dedi dr
bakalım hayırlısı az kaldı valla

ha bide ultrasonda 38 haftam bitmiş gözüküyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…