bende sevınıyordum ohh catlak olmadı falan fılan gobegımın alt kısmına bı ayna tutup baktım kı kırmızı kırmızı olmus sımdı odaya gıdıp gelıp yaglanıyoorum:))
kızlar dün haberlerde de görmüşsünüzdür dün buraya kar yagdı yaaaaaaaaaaa
sen ardahandaydın dımı bacım gorumcem orda okuyor
Canım bayıldım bu arada ben senin haline facede maşallah sanaaa
şaka gibi
buraya da yaz geldii
burdamı okuyo ne okuyo kızz
soylıceklerını hıc sanmıyorum herkes aynı seyı yapar sonra
ya cnm ınsan kendı cocugunu ooo en guselı sanır okadar sever heralde sımdı oluyoz onlar ıcın baksan:)
ya bunu bana bırısı soyledı zaten alabılıosun dıe kesın bı bosluk var bız bılmıyoruz
öykum hadi gozun aydın canım kavusuyorsun kuzunaaa
bu arada sancım var dıeee annem erken gelıyorrrkardesımın okulundan ızın alacaklar umarım bır sorun cıkmaz
sanada gunaydın cnm nasılsın?
15 kılo aldım ama benım karnım kocaman ve asagı dogru bende anlamadım nereye alındı bu kılolar ama goguslerımde karnım bırde bel kısmı
Yok güzelim hastane ciddi para kazanıyor bu işlerden niye söylemesin, onların da işine geliyorur sonradan paralarını güzel güzel alıyorlar zaten..
Şimdi öldüğünü sanıyorsun canım şimdi yaşadığın hiçbişey değil kii.... Doğumdan sonra gör bakalım sen anneliğin ne demek olduğunu.. Dün benimki 8 yaşında biliyorsun babaannesiyle gezmeye gitti karşıya, valla kafayı yedim ya başına birşey gelirse diye, aklıma binbir tane şey geldi, çok farklı bişey ya annelik.. Gelene kadar dua ettim Allahım çocuğumu koru diye..
Sor güzelim söyler hastaneler..
Ohhh seninde gözünaydın annenler geliyormuş..
Ya bende 13-14 kilo falan aldım ama nereye aldım bilemedim.. Karnım dışında da bişey yok gibi ama şişiyorum son günlerde yüzüm bile şişti artık..
edebıyat bacımmmmyakınmı unversite oraya
kız burası el kadar yer zaten heryer birbirine yakın.d.d.d nerde kalıyo devlet yurdunda mı
canım tşk ederım bıse dıcem şişlikte kılo ceker ama kılo degıl ısteee dogumdan sonra pufff ınersın sen merak etme
senın elıne su dokemeyız canım benım:))
o bıraz sus pus sen bıde sımdı gor benı kafamda bır tac altımda esofman fasulye ayıklayıp gulben ergenı ızlıyorum:)))))
sanada gunaydın cnm nasılsın?
15 kılo aldım ama benım karnım kocaman ve asagı dogru bende anlamadım nereye alındı bu kılolar ama goguslerımde karnım bırde bel kısmı
Yok güzelim hastane ciddi para kazanıyor bu işlerden niye söylemesin, onların da işine geliyorur sonradan paralarını güzel güzel alıyorlar zaten..
Şimdi öldüğünü sanıyorsun canım şimdi yaşadığın hiçbişey değil kii.... Doğumdan sonra gör bakalım sen anneliğin ne demek olduğunu.. Dün benimki 8 yaşında biliyorsun babaannesiyle gezmeye gitti karşıya, valla kafayı yedim ya başına birşey gelirse diye, aklıma binbir tane şey geldi, çok farklı bişey ya annelik.. Gelene kadar dua ettim Allahım çocuğumu koru diye..
Sor güzelim söyler hastaneler..
Ohhh seninde gözünaydın annenler geliyormuş..
Ya bende 13-14 kilo falan aldım ama nereye aldım bilemedim.. Karnım dışında da bişey yok gibi ama şişiyorum son günlerde yüzüm bile şişti artık..
heye devlet yurdunda kalıooo da memnun degılmıs hanım efendı
okul ile yurt tam ters istikamette amaaaan buranın hiç bi yerinden memenun kalınmaz ki
Ben zaten çok kilolu hamile kaldım ama fazla kilo almadım, şişlikte hiç olmamıştı ama sıcaklar bastırdı birde son zamanlar tabi, 1 haftadır ayaklarım falan şişmeye başladı.. Zaten daha fazla alamam herhalde , bu hafta yiyorumda deli gibi.. İştahım açıldı birde bebekim büyüsün diye yiyorum artık son hafta dedim alsam ne kadar alırım. .Zaten 16 kilo 1-2 ay içinde muhakkak gidiyor ya.. Hiç endişe etmiyorum ben.. Doğum öncesi kilolarım yeter zati bana
aman fatmaaa hıc memnun olamıyorlarrr hıc bıseyden 35 yasında tutturdu okıcam dıeee okumanın yası yok tabıkı ama bu ılk yılı eşim okutuyor bıde memnun kalsa sımdı esımn ustune baskı da baskııı eee neymıs benı konya selcuga aldır dıo adam zaten olayda hergun benı bıle zor goruyor bıde o halında tamam bakacam dıyor
aynen benimde göbeğimin altı yanlarım bacağımın iç kısımları bu kdr oldugunu bilmiyordum
gunaydın fıstık. ya sen ne sıskosuu resımde face de super gozukuyodun masallah dedım valla canım sanaaa:)))
fatma sana soeldımmı solucektım bızım yan odadakı kızın 38.haftada donmussss haberın olsun bekle bakam
kızlar dün haberlerde de görmüşsünüzdür dün buraya kar yagdı yaaaaaaaaaaa
öyküm seni ne zaman uğurluyoruz??:))sanırım bu haftaydı
günaydınnnn..
öykümmm son 4 ha, heyecandan uyuyamıyorsundur artık:)))
bence hıcbıyere alınmamıs canım cok guzel gozukuyodunnn masallah..
dogru soluyosun canım bız daha bısı gormedıkkı ama aslıyı sen bıraz bırak bosverr takılsın babannesıylee sende rahatlams olursun hem bunlarr gıdecek bızım elımızden:)))
yelkovan bence de hiç kilo almamışsın, süper görünüyorsun valla. sadece göbek var ne güzel:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?