2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende sevınıyordum ohh catlak olmadı falan fılan gobegımın alt kısmına bı ayna tutup baktım kı kırmızı kırmızı olmus sımdı odaya gıdıp gelıp yaglanıyoorum:))

Canım bayıldım bu arada ben senin haline facede maşallah sanaaa

kızlar dün haberlerde de görmüşsünüzdür dün buraya kar yagdı yaaaaaaaaaaa

şaka gibi
buraya da yaz geldii

soylıceklerını hıc sanmıyorum herkes aynı seyı yapar sonra

Yok güzelim hastane ciddi para kazanıyor bu işlerden niye söylemesin, onların da işine geliyorur sonradan paralarını güzel güzel alıyorlar zaten..

ya cnm ınsan kendı cocugunu ooo en guselı sanır okadar sever heralde sımdı oluyoz onlar ıcın baksan:)

Şimdi öldüğünü sanıyorsun canım şimdi yaşadığın hiçbişey değil kii.... Doğumdan sonra gör bakalım sen anneliğin ne demek olduğunu.. Dün benimki 8 yaşında biliyorsun babaannesiyle gezmeye gitti karşıya, valla kafayı yedim ya başına birşey gelirse diye, aklıma binbir tane şey geldi, çok farklı bişey ya annelik.. Gelene kadar dua ettim Allahım çocuğumu koru diye..

ya bunu bana bırısı soyledı zaten alabılıosun dıe kesın bı bosluk var bız bılmıyoruz

Sor güzelim söyler hastaneler..

öykum hadi gozun aydın canım kavusuyorsun kuzunaaa

bu arada sancım var dıeee annem erken gelıyorrr kardesımın okulundan ızın alacaklar umarım bır sorun cıkmaz

Ohhh seninde gözünaydın annenler geliyormuş..

sanada gunaydın cnm nasılsın?
15 kılo aldım ama benım karnım kocaman ve asagı dogru bende anlamadım nereye alındı bu kılolar ama goguslerımde karnım bırde bel kısmı

Ya bende 13-14 kilo falan aldım ama nereye aldım bilemedim.. Karnım dışında da bişey yok gibi ama şişiyorum son günlerde yüzüm bile şişti artık..

canım tşk ederım bıse dıcem şişlikte kılo ceker ama kılo degıl ısteee dogumdan sonra pufff ınersın sen merak etme

canım tşk ederım bıse dıcem şişlikte kılo ceker ama kılo degıl ısteee dogumdan sonra pufff ınersın sen merak etme

Ben zaten çok kilolu hamile kaldım ama fazla kilo almadım, şişlikte hiç olmamıştı ama sıcaklar bastırdı birde son zamanlar tabi, 1 haftadır ayaklarım falan şişmeye başladı.. Zaten daha fazla alamam herhalde , bu hafta yiyorumda deli gibi.. İştahım açıldı birde bebekim büyüsün diye yiyorum artık son hafta dedim alsam ne kadar alırım. .Zaten 16 kilo 1-2 ay içinde muhakkak gidiyor ya.. Hiç endişe etmiyorum ben.. Doğum öncesi kilolarım yeter zati bana

sanada gunaydın cnm nasılsın?
15 kılo aldım ama benım karnım kocaman ve asagı dogru bende anlamadım nereye alındı bu kılolar ama goguslerımde karnım bırde bel kısmı

bence hıcbıyere alınmamıs canım cok guzel gozukuyodunnn masallah..

dogru soluyosun canım bız daha bısı gormedıkkı ama aslıyı sen bıraz bırak bosverr takılsın babannesıylee sende rahatlams olursun hem bunlarr gıdecek bızım elımızden:)))

okul ile yurt tam ters istikamette amaaaan buranın hiç bi yerinden memenun kalınmaz ki

aman fatmaaa hıc memnun olamıyorlarrr hıc bıseyden 35 yasında tutturdu okıcam dıeee okumanın yası yok tabıkı ama bu ılk yılı eşim okutuyor bıde memnun kalsa sımdı esımn ustune baskı da baskııı eee neymıs benı konya selcuga aldır dıo adam zaten olayda hergun benı bıle zor goruyor bıde o halında tamam bakacam dıyor

merhabalar bn de 2011 haziran annesiyim foruma yeni katıldım muhtemel doğum 16 haziran ama daha erken bebeğimi kucağıma alabilirim sezeryan ihtimali var. ingilizce öğretmeniyim ama çalışmıyorum doğumu bekliyorum evde yalnız kalmaktan sıkıldım doğumu düşünmektense forumda biraz sohbet etmenin beni rahatlatacağını düşündüm :)

Ay ben de normal kilomdan fazla hamile kaldım, 16 kilo gidiyorsa ilk 2 ayda (ilk 3-4 aya da razıyım) süpermiş Öyküm walla

35 yaşındaki kadını niye eşin okutuyor ki şoktayım şu an

aynen benimde göbeğimin altı yanlarım bacağımın iç kısımları bu kdr oldugunu bilmiyordum

Ya insan öyle bir anda hiç anlamadan çatlıyor zaten, bende öyle olmuştum.. Son haftalarda çatlamıştım onun için mankanler falan bebeklerini 34.haftada falan aldırıyorlarmış yurtdışında vücutları bozulmasın diye g.......zekalılar..

Benimki 38 i görürse döner

kızlar dün haberlerde de görmüşsünüzdür dün buraya kar yagdı yaaaaaaaaaaa

Sabah dinledim haberlerde aklıma sen geldin kar yağmış ya şaka gibi..

öyküm seni ne zaman uğurluyoruz??:))sanırım bu haftaydı

günaydınnnn..

öykümmm son 4 ha, heyecandan uyuyamıyorsundur artık:)))

4 günüm kaldı kızlar, ya bana bişeyler oldu hiç beklediğim kadar heyecan olmadı , geceleri de erkenden yatıyorum, fosur fosur uyuyorum hatta öğlen uykusu bile yapıyorum çok enteresan.. Düşününce çok heyecan oluyor ama düşünmüyorum çok fazla..

Ben biraz hasta anneyim canım gece biryerde kalsın mesela ananesinde falan ben sabaha kadar uyuyamam.. Çok meraklanıyorum ayrı kalamıyorum.. . Bebekten sonra rahatlarım herhalde ama ona hiç belli etmem ona göre de çok rahat anneyimdir..

yelkovan bence de hiç kilo almamışsın, süper görünüyorsun valla. sadece göbek var ne güzel:))

oohhh valla moralımı duzelttınız:))
senın nasıl gıdıyor bırce ızın dınlenmıssındır.bu sene baslayacakmısın goreve ben 1 sene evde olurum dıyorum ama bakalım gunler ne getırecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…