2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım sıkkınlığı bide annemden kız kaç gündür aramıyorum yani arayamıyorum bir kere kadın aramdı daha ya 15 gün falan oldu zoruma gidiyor yaa hiç m içi sızlamıyor acaba

günaydınnn. topik duygusallaşmış, kötü oldum ben de. yine de girmeye çalışalım ya ilk zamanlar da bebeklerle ilgili bir sürü sorularımız olur.

kızlar ben çıkmak zorundayım. kardeşim almaya gelecek birazdan. birlikte kahvaltı edeceğiz.
sonra gezmeye giderim biraz.

ÖYKÜM sana güzel, sorunsuz doğumlar diliyorum. allah yardımcın olsun canım.
güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.

Fatmacım sana da şimdiden hayırlı izinler. iyi yolculukllar.
ama daha görüşürüz. hiç olmadı ararım seni kuşum.

hoşçakalın canlarım :)

canım sıkkınlığı bide annemden kız kaç gündür aramıyorum yani arayamıyorum bir kere kadın aramdı daha ya 15 gün falan oldu zoruma gidiyor yaa hiç m içi sızlamıyor acaba

nasıl bir inadı varmış ya( konuyu açmamak için sormuyordum ama nerede doğum yapacağını falan sordu mu?

2011 bebilleri geliyorrrr diye knou açtım ya ben oraya linki kopyaladım fmg

oykum Rabbim yar ve yardımcın olsun canım görüşemessek hayırlı ugurlu olsun... ayyy öptüm seni

Ay canım benim çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi, sende hayırlısıyla gidersin Osmaniye ye inaşllah..

Canlarıııııım........
EGE doktora gidecekti bu sabah. size yazabilirsem haber veririm.

Dün Ege beni aradı ama bişi demedi, beni sordu sadece, bende kuafördeydim fazla uzun konuşmadık ama haber gelirse yazın ben sonra girer bakarım kızlar.

Aman seninkiler bir enteresan zaten güzelim boşver, merak etmiyorlar demek ki.. Boşver en azından k.valdenler iyi ..

ben avent almayı düşünüyorum ama bulamadım burda bir türlü. ya netten alacağım ya da burdan chicco alacağım artık. Dr Browns da iyi diye duydum hep.

avent yenidoğan setini önerdiler bana.içinde farklı akış numaralı 4 biberon 1 emzik temizliyici yedek meme uçları var.ben çok beğendim.bpa %0 içerikli.bi bakın isterseniz.

Canım çok teşekkür ederim.. Kendine iyi bak.. Görüşürüz tekrar bence..

nasıl bir inadı varmış ya( konuyu açmamak için sormuyordum ama nerede doğum yapacağını falan sordu mu?

bende sormak istemiyordum ama konu açıldı valla, hatta 2 gün önce de aklımdan geçti napıyorlar diye ama soramadım..

Kızlar günaydınn)burdan kokoş annelere yeni öğrendiğim bişeyi duyurmak istiyorum.planlı sezeryan olcaklar için tabi.ben kokoşum elime ayağıma ojemi sürerim.saçıma fönümü çeker öyle doğururum diyenler.maalesef ojeli almıyolarmış ameliyathaneye.siliyolarmış hemşireler.tırnakda morarma olursa göremedikleri için.duyurulurrr

Ben saçlarımı kestiricektim bu hafta sonu bi de sade bi fön .french düşünüyodum elime ayağıma.maaleseff saçımla yetinicemm

Canım tabi ki sürdürmüyorlar ben de daha önce oldum ameliyat ama, ben zaten onu anlamıyorum, bende gittim dün manikür pedikür falan yaptıdım ağda, kaş maş tamam da zaten insan ojeli girer mi ameliyata ya, insan bir boy abdesti alır .. Zaten ben sürdürmedim oje moje..

Son düzenleme:

aynen katılıyorum oykum.. normalde de sürmem oje falanda insan bebeğine en saf haliyle dokunmak ister ojeden de nefret ederim yrıyetten.

yok beeee hiçbişey sormadı sormuyorda.. geleyimmi gelecnemi hiç bişey

kötü bir durum canım, takmamak elde değildir mutlaka ama düşünmemeye çalış yine de. sen elinden geleni yapıyorsun, arıyorsun, konuşmak istiyorsun. öyle kabul et artık onları. iyi ki eşinin ailesiyle aran iyi, sana destek olacak birileri var.

öylede insan kendi annesinden bekliyo yaaa... hilmiye çaktırmasamda bazen zoruma gdiyo ağlıyorum hüngür hüngür ne var diyo yok bişey....

aynen katılıyorum oykum.. normalde de sürmem oje falanda insan bebeğine en saf haliyle dokunmak ister ojeden de nefret ederim yrıyetten.

Kız bebeğe en saf halinle dokunmayı bırak, ona da katılıyorum tabi, makyaja da karşıyım zaten, parfüme de ama, insan bir operasyon geçiriyor ne olursa olsun bir helallik alır, abdest alır ya diye düşünüyorum.. Tabi bu benim fikrim kızlar kimse alınmasın.. İnsan öyle çırılçıplak herbirşeyini odada bırakıp giderken aklına başka bişi gelmiyor.

aynen öyküm çok haklısın...

yok beeee hiçbişey sormadı sormuyorda.. geleyimmi gelecnemi hiç bişey

öylede insan kendi annesinden bekliyo yaaa... hilmiye çaktırmasamda bazen zoruma gdiyo ağlıyorum hüngür hüngür ne var diyo yok bişey....

Canım valla bende çok üzülüyorum senin bu akrabalarına ya, bu hiç yapılcak bişey değil bence de, ne kinmiş yarabbim.. İnsan hiç sormaz mı kim bakçak sana diye.. Valla seni çok iyi anlıyorum canım Allah kolaylık versin ama bence sen evlat olarak elinden geleni yaptın gerisini boşver..

öyle oykum öylee ben Allaha havale ettim zaten. elimden de başka gelen yok yani...

öyle oykum öylee ben Allaha havale ettim zaten. elimden de başka gelen yok yani...

Bence de boşver vallahi her işte bir hayır vardır boşver sen, belki gelseler daha çok huzurun kaçıcak.. Ben ilk doğumda k.valdemden dolayı çok sıkıntı yaşamıştım, ama şimdi düşünüyorum iyi ki yokru yanımızda, görüşmüyorduk, yoksa daha kötü olurdu.. İnsan zaman geçtikçe sakin kafayla daha iyi düşünüyor, boşver artık senin bir ailen var, kocanı, oğlunu düşün sen.. Seinin için aile bunlar artık.. Bir zamandan sonra kendi ailen bile olsa onlar bile dış kapının dış mandalı oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…