canım sıkkınlığı bide annemden kız kaç gündür aramıyorum yani arayamıyorum bir kere kadın aramdı daha ya 15 gün falan oldu zoruma gidiyor yaa hiç m içi sızlamıyor acaba
2011 bebilleri geliyorrrr diye knou açtım ya ben oraya linki kopyaladım fmg
oykum Rabbim yar ve yardımcın olsun canım görüşemessek hayırlı ugurlu olsun... ayyy öptüm seni
Canlarıııııım........
EGE doktora gidecekti bu sabah. size yazabilirsem haber veririm.
canım sıkkınlığı bide annemden kız kaç gündür aramıyorum yani arayamıyorum bir kere kadın aramdı daha ya 15 gün falan oldu zoruma gidiyor yaa hiç m içi sızlamıyor acaba
ben avent almayı düşünüyorum ama bulamadım burda bir türlü. ya netten alacağım ya da burdan chicco alacağım artık. Dr Browns da iyi diye duydum hep.
kızlar ben çıkmak zorundayım. kardeşim almaya gelecek birazdan. birlikte kahvaltı edeceğiz.
sonra gezmeye giderim biraz.
ÖYKÜM sana güzel, sorunsuz doğumlar diliyorum. allah yardımcın olsun canım.
güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum.
Fatmacım sana da şimdiden hayırlı izinler. iyi yolculukllar.
ama daha görüşürüz. hiç olmadı ararım seni kuşum.
hoşçakalın canlarım :)
nasıl bir inadı varmış ya( konuyu açmamak için sormuyordum ama nerede doğum yapacağını falan sordu mu?
nasıl bir inadı varmış ya( konuyu açmamak için sormuyordum ama nerede doğum yapacağını falan sordu mu?
Kızlar günaydınn)burdan kokoş annelere yeni öğrendiğim bişeyi duyurmak istiyorum.planlı sezeryan olcaklar için tabi.ben kokoşum elime ayağıma ojemi sürerim.saçıma fönümü çeker öyle doğururum diyenler.maalesef ojeli almıyolarmış ameliyathaneye.siliyolarmış hemşireler.tırnakda morarma olursa göremedikleri için.duyurulurrr
Ben saçlarımı kestiricektim bu hafta sonu bi de sade bi fön .french düşünüyodum elime ayağıma.maaleseff saçımla yetinicemm
Canım tabi ki sürdürmüyorlar ben de daha önce oldum ameliyat ama, ben zaten onu anlamıyorum, bende gittim dün man,kür pedikür falan yaptıdım ağda, kaş maş tamam da zaten insan ojeli girer mi ameliyata ya, insan bir bor abdesti alır .. Zaten ben sürdürmedim oje moje..
yok beeee hiçbişey sormadı sormuyorda.. geleyimmi gelecnemi hiç bişey
kötü bir durum canım, takmamak elde değildir mutlaka ama düşünmemeye çalış yine de. sen elinden geleni yapıyorsun, arıyorsun, konuşmak istiyorsun. öyle kabul et artık onları. iyi ki eşinin ailesiyle aran iyi, sana destek olacak birileri var.
aynen katılıyorum oykum.. normalde de sürmem oje falanda insan bebeğine en saf haliyle dokunmak ister ojeden de nefret ederim yrıyetten.
Kız bebeğe en saf halinle dokunmayı bırak, ona da katılıyorum tabi, makyaja da karşıyım zaten, parfüme de ama, insan bir operasyon geçiriyor ne olursa olsun bir helallik alır, abdest alır ya diye düşünüyorum.. Tabi bu benim fikrim kızlar kimse alınmasın.. İnsan öyle çırılçıplak herbirşeyini odada bırakıp giderken aklına başka bişi gelmiyor.
öylede insan kendi annesinden bekliyo yaaa... hilmiye çaktırmasamda bazen zoruma gdiyo ağlıyorum hüngür hüngür ne var diyo yok bişey....
yok beeee hiçbişey sormadı sormuyorda.. geleyimmi gelecnemi hiç bişey
öylede insan kendi annesinden bekliyo yaaa... hilmiye çaktırmasamda bazen zoruma gdiyo ağlıyorum hüngür hüngür ne var diyo yok bişey....
Canım valla bende çok üzülüyorum senin bu akrabalarına ya, bu hiç yapılcak bişey değil bence de, ne kinmiş yarabbim.. İnsan hiç sormaz mı kim bakçak sana diye.. Valla seni çok iyi anlıyorum canım Allah kolaylık versin ama bence sen evlat olarak elinden geleni yaptın gerisini boşver..
öyle oykum öylee ben Allaha havale ettim zaten. elimden de başka gelen yok yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?