canım dılıne karbonatlı suyu kulak pamuguyla gezdır gecer ınsallah.
poyraz okudum ya sinir oldum gorumcenede...
ya kardesine teyzen falan baksa olmaz mi ki
ya su erkek tarafinin tumune gicigim ben herkesinkisi ayri bir tuhaf
sende uzmemeye calis kendini zaten. agrin sancin var
bebeginde uzulmesin
benim kayinvaldem iki nevresim takimi aldi bebege teyzemlere demiski bebegin tum esyalarini ben yaptim.. iki paket bebek bezide aldi onun icinde bebegin 6 aylik bezini aldim demis manyak
günaydın herkese..
ya annenlerin gelememesine üzüldüm cidden ama sizin taraftan hiç mi kimse gelemiyor. gelmesin görümcen yaa..utanmadan bi de iş mi yaptıracak sana:88:
bu arada gece deprem oldu kütahyada bende afyondayım acayip sallandık. bütün gece uyuyamadım.:18: kalktım işe geldim gözlerim şiş şiş..
Şimdi merak edip okudum canım... Çağırtma kayınvaldenleri, ben seni çok iyi anlıyorum.. En kötü atla git annenin yanına.. Lohusa psikolojisi ile hiç çekemezsin çünkü daha kötü olursun...
Ya da ara akrabalarından birini kardeşine bakmaları için sen konuş belki annen rica edememiştir...
Aaaaa seninki de bir hoşmuş.. deli mi bu insanlar ne... sen de bişey deseydin kuşum, bozsana kadını..
Ben hiç dayanamıyorum böyle şeylere, gülüp geçmek lazım aslında, hiiiç huzurunu bozmıycaksın da olmuyor işte..
bılmıyorum nasıl gıdecemkı zaten dogum tehdıtı altındayım kafayı yıcem artık az uz yol degılkı 13 saat suruyorama sunu dıyım onlar gelırse ben ne bu sıteye gırebılır nede yatabılırım hıc bır zaman rahat bır luhusalık gecıremem gebelıkten yenı cıkıp lohusalık a gırıp bıde onun psikolojısını atlatamssam tımarhaneyı boylarım
günaydııııııııııııııııınnnnnnnn.... oykum bugün sezeryan olacaktı Rabbim yardım etsin.... uff dilimin üstü yara olmuş acıooooooo..bugün işde son günüm
bılmıyorum nasıl gıdecemkı zaten dogum tehdıtı altındayım kafayı yıcem artık az uz yol degılkı 13 saat suruyorama sunu dıyım onlar gelırse ben ne bu sıteye gırebılır nede yatabılırım hıc bır zaman rahat bır luhusalık gecıremem gebelıkten yenı cıkıp lohusalık a gırıp bıde onun psikolojısını atlatamssam tımarhaneyı boylarım
fatmaciiimmm gunaydinnnn
son gununu tebrik ederimm :))
cilek Agrin vardi nasil oldun
ciddimisin ne okuzluk yaaa
gidecek baska vakit bulamamislarmi
olmadi soyle kayinvaldene sizede zor olucak iki cocukla falan diye ne biliim
ay sinir oldum
neyseki bende gorumce yok varda uvey ve pek gorusmuyorlar ve ben meafeliyim herkeese
sen gidemezsin zaten sancin var
(((((
allah yardimcin olsun ya
çok sevindim..dinlenme zamanın geldi yani:)
ayyy ne yapsakki yaaa uffff....
Geçti canım daha iyiyim, bi tek geceleri oluyor az buçuk o da normaldir diyip geçiyorum çok sağoll...
Diycem ki ben o tarihlerde doğurursam çocukları kime bırakacaksınız ayarladınız mı? Olmadı eşime söylerim sepetler hastaneden de evden de.. Evim küçücük zaten
Kız Allah iyiliğini versin, çok güldüm "doğum tehdidi altındayım" lafına yaaa sabah sabah
sana refakatçi birini tutsanız çok mu pahalıya gelir acep, hiç diilse annen gelene kadar?
tutulurdaaa eşim annem vaarken refakatcıda neymıs der kestırıp atar bıktım yaaaaaaaa
anaaaaaaaaaaam benim çizelge sonr esme geçmiş
Geçti canım daha iyiyim, bi tek geceleri oluyor az buçuk o da normaldir diyip geçiyorum çok sağoll...
Diycem ki ben o tarihlerde doğurursam çocukları kime bırakacaksınız ayarladınız mı? Olmadı eşime söylerim sepetler hastaneden de evden de.. Evim küçücük zaten
Kız Allah iyiliğini versin, çok güldüm "doğum tehdidi altındayım" lafına yaaa sabah sabah
sana refakatçi birini tutsanız çok mu pahalıya gelir acep, hiç diilse annen gelene kadar?
Anaaaaaaaaa herçekten ama daha karpuz kesicektiiikkk
panikledim bak birdenn
sen de o zaman hiiiç oralı olmayıp hizmet ettireceksin kendine..
Olaya ters tarafından bakalım, zaten kızgındın, intikam almak için fırsat olur sana
boşver annen yorulacağına onlar yorulsun öyle düşün rahatlatmaya çalış biraz kendini..
bencede en guzeli dogumda cocujlari kime birakacaksiniz onlarla gel-git zor olur gibilerinden bisi de
insan ne kadar duz konusursa o kadar net anlasiliyor
ben simdiden kalabaliga gelemiyorum lohusalikta gelen gidenleri dusunemiyorum bile
kız bende bi tuhaf oldum görünce çizelgeyi tamamladık görünüoruz heee..p.tesi gelsede bi dra gitsem döndü ü dönmedi mi öğrensemnedense dönme olayına taktım ben
beni döver kız onlarr dikişlerımın patlicanıda bılsem kalkar kendım yaparım
neyse canlar benım fena basım agrıyor az uzanayım
kız bende bi tuhaf oldum görünce çizelgeyi tamamladık görünüoruz heee..p.tesi gelsede bi dra gitsem döndü ü dönmedi mi öğrensemnedense dönme olayına taktım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?