2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bılmıyorum nasıl gıdecemkı zaten dogum tehdıtı altındayım kafayı yıcem artık az uz yol degılkı 13 saat suruyor ama sunu dıyım onlar gelırse ben ne bu sıteye gırebılır nede yatabılırım hıc bır zaman rahat bır luhusalık gecıremem gebelıkten yenı cıkıp lohusalık a gırıp bıde onun psikolojısını atlatamssam tımarhaneyı boylarım

sen gidemezsin zaten sancin var
(((((
allah yardimcin olsun ya

ayyy ne yapsakki yaaa uffff....

fatmaciiimmm gunaydinnnn
son gununu tebrik ederimm :))

cilek Agrin vardi nasil oldun

Geçti canım daha iyiyim, bi tek geceleri oluyor az buçuk o da normaldir diyip geçiyorum çok sağoll...

ciddimisin ne okuzluk yaaa
gidecek baska vakit bulamamislarmi
olmadi soyle kayinvaldene sizede zor olucak iki cocukla falan diye ne biliim
ay sinir oldum
neyseki bende gorumce yok varda uvey ve pek gorusmuyorlar ve ben meafeliyim herkeese

Diycem ki ben o tarihlerde doğurursam çocukları kime bırakacaksınız ayarladınız mı? Olmadı eşime söylerim sepetler hastaneden de evden de.. Evim küçücük zaten

Kız Allah iyiliğini versin, çok güldüm "doğum tehdidi altındayım" lafına yaaa sabah sabah
sana refakatçi birini tutsanız çok mu pahalıya gelir acep, hiç diilse annen gelene kadar?

ayyy ne yapsakki yaaa uffff....

tutulurdaaa eşim annem vaarken refakatcıda neymıs der kestırıp atar bıktım yaaaaaaaa yok yolda dogurrum dıye dedım cnm acılmamda var sancı cıkıyor durmadan

Son düzenleme:
tutulurdaaa eşim annem vaarken refakatcıda neymıs der kestırıp atar bıktım yaaaaaaaa

sen de o zaman hiiiç oralı olmayıp hizmet ettireceksin kendine..
Olaya ters tarafından bakalım, zaten kızgındın, intikam almak için fırsat olur sana
boşver annen yorulacağına onlar yorulsun öyle düşün rahatlatmaya çalış biraz kendini..

bebekpoyraz kız stres etme şimdiden gelsinler bakalım ne olacak bişey yaparlarsa eşinde orda olur bişey olmaaaz Allahın izniyle

bencede en guzeli dogumda cocujlari kime birakacaksiniz onlarla gel-git zor olur gibilerinden bisi de
insan ne kadar duz konusursa o kadar net anlasiliyor

ben simdiden kalabaliga gelemiyorum lohusalikta gelen gidenleri dusunemiyorum bile

Anaaaaaaaaa herçekten ama daha karpuz kesicektiiikkk
panikledim bak birdenn

kız bende bi tuhaf oldum görünce çizelgeyi tamamladık görünüoruz heee..p.tesi gelsede bi dra gitsem döndü ü dönmedi mi öğrensem nedense dönme olayına taktım ben

beni döver kız onlarr dikişlerımın patlicanıda bılsem kalkar kendım yaparım

neyse canlar benım fena basım agrıyor az uzanayım

Son düzenleme:
bencede en guzeli dogumda cocujlari kime birakacaksiniz onlarla gel-git zor olur gibilerinden bisi de
insan ne kadar duz konusursa o kadar net anlasiliyor

ben simdiden kalabaliga gelemiyorum lohusalikta gelen gidenleri dusunemiyorum bile

Aynen ben de hiç sevmiyorum şu an bile kalabalığı.. bi de düşünsene sıcakta bebeği emzirmeye çalışırken tepende bin tane insan, çoluk çocuk falan... AY düşündükçe afakanlar basıyor

kız bende bi tuhaf oldum görünce çizelgeyi tamamladık görünüoruz heee..p.tesi gelsede bi dra gitsem döndü ü dönmedi mi öğrensem nedense dönme olayına taktım ben

Hayırlısı hangisiyse o olsun canım.. Dönmezse de bi hayır vardır, hiç takma sen kafanı..

beni döver kız onlarr dikişlerımın patlicanıda bılsem kalkar kendım yaparım

neyse canlar benım fena basım agrıyor az uzanayım

Aaa daha neler artık
Neyse sen biraz uzan dinlen, uyu kafanı toparla bakalım belki daha iyi hissedersin

annemle konuştum simdi ben bır yolunu bulup gelecem dıyor senı bırakamam dıyor onlarla ama nasıl gelcek ıste babam olsa sorun yok ama babamda yok allahım duysun sesımı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…