ben yarn gidiyorum doktoraaaaaaaa sabah 10 daa
annemle konuştum simdi ben bır yolunu bulup gelecem dıyor senı bırakamam dıyor onlarla ama nasıl gelcek ıste babam olsa sorun yok ama babamda yok allahım duysun sesımı
kız bende bi tuhaf oldum görünce çizelgeyi tamamladık görünüoruz heee..p.tesi gelsede bi dra gitsem döndü ü dönmedi mi öğrensemnedense dönme olayına taktım ben
annemle konuştum simdi ben bır yolunu bulup gelecem dıyor senı bırakamam dıyor onlarla ama nasıl gelcek ıste babam olsa sorun yok ama babamda yok allahım duysun sesımı
Ay hadi hayırlı haberlerle gel inşallah....
Ay hadi duaların kabul olduuuu
günaydın herkesee
inşş eder rabbim suan tek istediğim bu
sanada günaydın... inşallah inşallah ...........Herkese günaydınnnnn kızlar..
İnşallah Öyküm ün ameliyatı iyi geçer de bebişini bir an önce sağlıkla kucağına alır(belki de almıştır bile:)
oooh fatma ne güzel yaa :)) kız benim daha 3 haftam varrgünaydııııııııııııııııınnnnnnnn.... oykum bugün sezeryan olacaktı Rabbim yardım etsin.... uff dilimin üstü yara olmuş acıooooooo..bugün işde son günüm
Benimkiler de bi enteresan, görümcemler 17-24ü arası karı koca tatile gideceklermiş tam benim doğum zamanı.. 2 çocuğu kayınvaldemlere bırakacaklarmış.. O kadar sinir oldum ki, hiç düşünmüyorlar bişeye ihtiyacı olur mu olmaz mı diye.. bi de çocuklarla tepeme gelip otururlarsa ya da bütün gün 2 küçük çocuk hastane odasında koşturursa cinnet geçiririm kesin ben
bılmıyorum nasıl gıdecemkı zaten dogum tehdıtı altındayım kafayı yıcem artık az uz yol degılkı 13 saat suruyorama sunu dıyım onlar gelırse ben ne bu sıteye gırebılır nede yatabılırım hıc bır zaman rahat bır luhusalık gecıremem gebelıkten yenı cıkıp lohusalık a gırıp bıde onun psikolojısını atlatamssam tımarhaneyı boylarım
sanada günaydın... inşallah inşallah ...........
Şimdiden geçmiş olsun sana dagrip olmazsın inşallah geçer hemen..portakal suyu,limonata,kuşburnu çayı falan iç hemen ya da çilek ye..tabi Ardahan da çilek var mı bilmiyorum
çilek marketlede falan avrda ben çilek yiymiyorum midemi bulandırıyo nedense öle bi özelliğim var
aman yaaa haberleri okudukça mşdem bulanıyo yaaaa...
Aiyy ben her gün yiyorum valla,en sevdiğim meyve:)
üffffff bende de yemek borumda çok fena bir yanma var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?