2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

off ben grip oluyorum sanırsam burnum akıyo başım agrıyooooo...gözlerim yanıoooo:84:

Herkese günaydınnnnn kızlar..
İnşallah Öyküm ün ameliyatı iyi geçer de bebişini bir an önce sağlıkla kucağına alır(belki de almıştır bile:)

günaydııııııııııııııııınnnnnnnn.... oykum bugün sezeryan olacaktı Rabbim yardım etsin.... uff dilimin üstü yara olmuş acıooooooo..bugün işde son günüm
oooh fatma ne güzel yaa :)) kız benim daha 3 haftam varr

canım daha şimdiden ya gelirlerse ya şöyle olursa diye düşünme yaa, canını sıkma, olumlu düşünün azcık, sonra olumsuz düşününce tüm aksilikler gelip buluyor, hastaneye getirmeyin dersiniz olur biter sen merak etme..

kız seni gece nasıl bıraktık biz, dövcem haa gelip oralara :)))
annen bak napar neder gelir,

kızlar bakın bunu teselli diye söylemiyorum. kendim harika bi şekilde uyguladığım için de söylemiyorum. ama geleceğin tasasıyla kendinizi sıkıntıya sokmayın. bi gemidesiniz ve o gemi siz çantanızı sırtınızda tutsanız da rahat bırakıp üzerine otursanız da aynı yere gidiyor. dolayısıyla ya şöyle olursa ya böyle giderse desek de demesek de aynı şey olacak. yapacağınız tek şey, üstelik hamilesiniz, içinizde bir melek taşıyorsunuz, Rabbim dualarımızı geri çevirmez hiç, O'na sığının dua edin herşeyin iyi olması yolunda gitmesi için..Böyle deyin sadece..ve istediğiniz şeyleri hayalinizde canlandırın..

Şimdiden geçmiş olsun sana dagrip olmazsın inşallah geçer hemen..portakal suyu,limonata,kuşburnu çayı falan iç hemen ya da çilek ye..tabi Ardahan da çilek var mı bilmiyorum

çilek marketlede falan avrda ben çilek yiymiyorum midemi bulandırıyo nedense öle bi özelliğim var

aman yaaa haberleri okudukça mşdem bulanıyo yaaaa...

çilek marketlede falan avrda ben çilek yiymiyorum midemi bulandırıyo nedense öle bi özelliğim var

aman yaaa haberleri okudukça mşdem bulanıyo yaaaa...

Aiyy ben her gün yiyorum valla,en sevdiğim meyve:)
üffffff bende de yemek borumda çok fena bir yanma var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aiyy ben her gün yiyorum valla,en sevdiğim meyve:)
üffffff bende de yemek borumda çok fena bir yanma var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben küçükken yıkamadan baya bi yedim yedim sonra tabi sabaha kadar çıkarttım. ondan bu yana 3-4 taneden fazla yiyemem midemi bulandırırD

blueeeeeeeeeeeeeeee yarın 34.haftamızı kutlucaz Allah'ın izniyle
burda herkes 36,37,38 i kutlucak biz geriden takip ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…