- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
öylee allahtan bosa yalan yere yemın edemıyor asla yakamoz anlıyorum bende hemen... ay guldurdun benı kız sende gul ınsallah evden cıkıp gıdıyordun demek
gunaydinnnnnnn
bugun oykum dogum yapacakti :))))
dun depremi hissettiniz mi
gece bebegimle alakali kabus gordum moralim bozuldu ama uyandigimda ustum acikti nir tarafim acikta kalmisti sanirim
gunaydinnnnnnn
bugun oykum dogum yapacakti :))))
dun depremi hissettiniz mi
gece bebegimle alakali kabus gordum moralim bozuldu ama uyandigimda ustum acikti nir tarafim acikta kalmisti sanirim
bende uyuyamadım canım hala sıkkın yataktan cıkasım gelmıyor uykum yok mal gıbıyım aynı kesın arar bugun kayınvalıdemı gel dıye
Günaydınnnnn canımmmmm.. ben de hep kabuslar görüyorum normaldir, hormonlardandır...
Hayrola senin canın nie sıkkın? Sancılarından mı yoksa extra bişey mi oldu canını sıkacak, okuyamadım geçmişi..
hiç sormaaa geceden berı elım yüzüm şişti aglamaktan annem kardesımın okulu kapanana kadar gelemıyor kardesım 5.sınıfta ve ben o zaman kadar coktan dogurrum bu sancılarla benı durmadan eşime fişikliyen kayınvalıdem ve görümcem gelecek sanırımm dun telefon acacam dıyordu eşim onlar gelırse benım işim bıttı demektr ne yatabılırım ne kalkabılırım dikişli dikişli kalkar iş yaparım
hiç sormaaa geceden berı elım yüzüm şişti aglamaktan annem kardesımın okulu kapanana kadar gelemıyor kardesım 5.sınıfta ve ben o zaman kadar coktan dogurrum bu sancılarla benı durmadan eşime fişikliyen kayınvalıdem ve görümcem gelecek sanırımm dun telefon acacam dıyordu eşim onlar gelırse benım işim bıttı demektr ne yatabılırım ne kalkabılırım dikişli dikişli kalkar iş yaparım
günaydın herkese..
ya annenlerin gelememesine üzüldüm cidden ama sizin taraftan hiç mi kimse gelemiyor. gelmesin görümcen yaa..utanmadan bi de iş mi yaptıracak sana:88:
bu arada gece deprem oldu kütahyada bende afyondayım acayip sallandık. bütün gece uyuyamadım.:18: kalktım işe geldim gözlerim şiş şiş..
poyraz okudum ya sinir oldum gorumcenede...
ya kardesine teyzen falan baksa olmaz mi ki
ya su erkek tarafinin tumune gicigim ben herkesinkisi ayri bir tuhaf
sende uzmemeye calis kendini zaten. agrin sancin var
bebeginde uzulmesin
benim kayinvaldem iki nevresim takimi aldi bebege teyzemlere demiski bebegin tum esyalarini ben yaptim.. iki paket bebek bezide aldi onun icinde bebegin 6 aylik bezini aldim demis manyak
günaydın herkese..
ya annenlerin gelememesine üzüldüm cidden ama sizin taraftan hiç mi kimse gelemiyor. gelmesin görümcen yaa..utanmadan bi de iş mi yaptıracak sana:88:
bu arada gece deprem oldu kütahyada bende afyondayım acayip sallandık. bütün gece uyuyamadım.:18: kalktım işe geldim gözlerim şiş şiş..
günaydınnnn herkese....
öyküm bugunmu dogum yapacaktı? merakla beklıyorum onu durumlarımız aynı olunca.
Şimdi merak edip okudum canım... Çağırtma kayınvaldenleri, ben seni çok iyi anlıyorum.. En kötü atla git annenin yanına.. Lohusa psikolojisi ile hiç çekemezsin çünkü daha kötü olursun...
Ya da ara akrabalarından birini kardeşine bakmaları için sen konuş belki annen rica edememiştir...
Aaaaa seninki de bir hoşmuş.. deli mi bu insanlar ne... sen de bişey deseydin kuşum, bozsana kadını..
Ben hiç dayanamıyorum böyle şeylere, gülüp geçmek lazım aslında, hiiiç huzurunu bozmıycaksın da olmuyor işte..
günaydııııııııııııııııınnnnnnnn.... oykum bugün sezeryan olacaktı Rabbim yardım etsin.... uff dilimin üstü yara olmuş acıooooooo..bugün işde son günüm
benim yanimda demediki dese yapistiririm evvel allah susamam ki ben :)))))
ama bole bole demissiniz desem teyzem mahcup olur
günaydııııııııııııııııınnnnnnnn.... oykum bugün sezeryan olacaktı Rabbim yardım etsin.... uff dilimin üstü yara olmuş acıooooooo..bugün işde son günüm
esergun cok gecmis olsun biz bile hissettik istanbuldan.. allah korkutmasin
ay çok geçmiş olsun canım.. İst'dan bile hissedildiyse sizin ordan epey hissedilmiştir...
Günaydın canımmmmmmmm efet senin bugün son günün yaaaa
Yaa tabii kadıncağıza laf ederler sonra
Benimkiler de bi enteresan, görümcemler 17-24ü arası karı koca tatile gideceklermiş tam benim doğum zamanı.. 2 çocuğu kayınvaldemlere bırakacaklarmış.. O kadar sinir oldum ki, hiç düşünmüyorlar bişeye ihtiyacı olur mu olmaz mı diye.. bi de çocuklarla tepeme gelip otururlarsa ya da bütün gün 2 küçük çocuk hastane odasında koşturursa cinnet geçiririm kesin ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?