2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

annemle konuştum simdi ben bır yolunu bulup gelecem dıyor senı bırakamam dıyor onlarla ama nasıl gelcek ıste babam olsa sorun yok ama babamda yok allahım duysun sesımı

çok sevindm senn adına,zaten herşeyi büyütüyoruz gözümüzde bide tek olmak iyice yıpratıyo insanı.ben yatağa her yattığımda o kadar çok şey kuruyormki,diyorum normal biri duysa beni deli zanneder.bebeği alınca milletn içinde nasıl emzireceğimi bile dert ediyorm düşünün.kayınvalidem üç aylıkken gelip bi ay kaldı,ne psikolojiye girmişsem artık,anneme bu bebek benim değilmi kimse elimden almaz dimi diye bile sordum.yüzüme tuhaf tuhaf baktı doğal olarak.zaten hassasısz etrafımızdakilerde çoğunluk kadın,halden anlasalarda üzmeseler bizi.son aylar zaten yeterince zor.

ahhh şu hormonlar neler düşündürüyo insana

4 hafta bırakmış oluyorum canım doğum sonrasına, tabi bebeğin ne zaman doğacağı da önemli:)
Fatma sen izne ayrıldıktan sonra girebilecek misin nete? ne zaman gideceksin Osmanye'ye?
çalışırken bunalıyordum, şimdi de aklımda bir sürü şey var yapacak ama hiç kalkasım gelmiyor yerimden:)

hormonlardan canım. ben de 6ay öncesinde saçmasapan şeylere takılıyordum, şimdi farkediyorum, isim konusuna karıştılar diye çok çok kızmıştım mesela. sanki kimse benim fikrimi almayacak benim fikrim geçerli olmayacak gibi endişeye kapılmıştım. kayınvalidem de bi kere bize bırakırsınız haftada 1 15te 1 gelir bakarsınız demişti de o zaman ben de aynen senin gibi bunlar benim çocuğumu elimden alırmı demiştim yaa.. annelik işte bence.. hepsi geçecek dert etmeyin hiç..

osmaniyeye gittikten sonra nete girebileceğimi sanmıyorum canım köye gdicem ordan çarşamba günü gidiyorum Allah nasip ederse ilmialmış sbah biletimi falan...

bende sabah uyandım hilmi tarş oluyo nedense çocugun aglamasını düşünüyrum birde kendimi şu cümleyi kurarken buldum oğlum nolur kurban olurum ağlama sus artık sonrada dedim hasbinallah benim çocugum uslu olucak düşünme böle dedim kalktım hilmiye sölesem 2 saat güler buna

ben 37 başladığında izne ayrılmış olcam tabi, doğru haklısın ben sanki 37nin sonuna kadar çalışcakmışım gibi düşündüm. 3 hafta bitse de ben de evimde otursam artık..

ya kızlar benim göbeğmin sağ tarafındaki çatlaklar nefes alıp verirken çok acıo yaaa

benim aklıma da sessiz sakin otururken, çay falan içerken geliyor böyle şeyler. bebeğin ağladığını dalan düşünüyorum, nasıl olur ki falan diyorum:):)

ben 37 başladığında izne ayrılmış olcam tabi, doğru haklısın ben sanki 37nin sonuna kadar çalışcakmışım gibi düşündüm. 3 hafta bitse de ben de evimde otursam artık..

sen de benim gibi 36'nın sonunda ayrılacaksın demek ki. geçiyor canım hemen zaman, ben de saya saya bitirememiştim ama şimdi sanki zaman daha hızlı geçiyor.
kızlar süt pompası aldınız mı?

sen de benim gibi 36'nın sonunda ayrılacaksın demek ki. geçiyor canım hemen zaman, ben de saya saya bitirememiştim ama şimdi sanki zaman daha hızlı geçiyor.
kızlar süt pompası aldınız mı?

canım takvime bakıyorum şimdi,benim doğum 30 haziran görünüyor. izne de, 30 hazirana tam 3 hafta kala ayrılmış oluyorum. 37nin sonu gibi oluyor bu durumda, aklım karıştı valla :)) bu hesapları zaten bi türlü oturtamadım :)) bebeğin haftasını mı yanlış hesaplıyorum napıyorum

ben almadım henüz canım. yengemden alıcaktım, o da halamınkini kullanmıştı vazgeçtim almıcam gıcığım onlara bu ara, minnet etmicem hiç

Ben almadım ama ablamda var ondan alıcam..çok işe yarıyormuş..bebek ilk zamanlar çeneleri güçsüz olduğu için fazla ememiyorlar sonra hep ağlıyorlar..sürekli emzirmek gerek tabi hemen makineye başvurmadan ama bebek memeyi bırakıp ağlayınca çok işe yarıyormuş sağıp biberonda vermek..

6 Haziran da kızım dünyaya gelecek şuanda 35+1 haftalıgım sezeryanla alacaklar doğum şeklinize karar verdinizmi ben tamamen bayıtılmak istiyordum Ama doktorum çok yanaşmıyor Birde pompa almamız gereklimi nette daha uygun fiyatları gerekli olup olmadıgını bilmedigim için karar veremedim

senmi öle istedn canm,benm 37 bitince yanlş bilmiyosam.çünkü 5 hafta çalışabilir raporu aldım

canım şimdi benim doğum 30 haziran görünüyor. rapor 9 mayısta başladı, üzerine 5 hafta sayınca 10 haziranda izne ayrılıyorum, sonra da tam 3 hafta kalmış oluyor, 30 hazirana. yani 37nin sonuna kadar çalışmış oluyorum.
9-13 mayıs haftası 32.hafta
16-20 mayıs haftası 33.
23-27 mayıs haftası 34.
30mayıs-3 haziran haftası 35.
6-10 haziran haftaı da 36.haftam oluyor.

bu hesapla sanki 37nin başında ayrılmış oluyorum. ay çıkamadım içinden yaa..:44:

ben de gerekli olur mu diye emin olamıyorum ama ilk günlerde özellikle lazım olabiliyormuş. fiyatları da yüksek aslında...

oykum ne yaptı acaba çok merak ediyorum
Öyküm'ü ben de merak ettim ya aklıma gelip durdu, inşallah sağlıkla kavuşmuştur yavrusuna...

hayırlısı olsun canım, ben normal doğum istiyorum epiduralle, ama hayırlısı tabi.
doktorun genel anestezi mi yoksa epidural mi daha iyi olur diye daha isabetli karar verir mutlaka ama bildiğim kadarıyla en ağırı zaten genel anestezi. o nedenle epidural olabiliyorsa öyle olmasını isterdim ben de sanırım. hem bebeğini ilk doğuduğunda görmüş oluyorsun ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…