he yaa ben kayınvalidemin yanında bilem yanına falan oturamıyorumiizm milletimizde de var yaa herkesin içinde kocacım şu bu vs vs vs
annemle konuştum simdi ben bır yolunu bulup gelecem dıyor senı bırakamam dıyor onlarla ama nasıl gelcek ıste babam olsa sorun yok ama babamda yok allahım duysun sesımı
çok sevindm senn adına,zaten herşeyi büyütüyoruz gözümüzde bide tek olmak iyice yıpratıyo insanı.ben yatağa her yattığımda o kadar çok şey kuruyormki,diyorum normal biri duysa beni deli zanneder.bebeği alınca milletn içinde nasıl emzireceğimi bile dert ediyorm düşünün.kayınvalidem üç aylıkken gelip bi ay kaldı,ne psikolojiye girmişsem artık,anneme bu bebek benim değilmi kimse elimden almaz dimi diye bile sordum.yüzüme tuhaf tuhaf baktı doğal olarak.zaten hassasısz etrafımızdakilerde çoğunluk kadın,halden anlasalarda üzmeseler bizi.son aylar zaten yeterince zor.
haklısın canım, olumsuz şeylerin üzerinde durmamaya çalış boşver..
biz de kiracıyız,sadece kiracı olsak iyi, bi de yurtdışı tayinciyizbakalım gittiğim ülkelerde adam gibi ev bulabilecekmiyim, o yüzden şimdi aldığım eşyalar çok sade olmasına rağmen onları bile fazla görüyorum. 2 tane çekyat bile yetermiş diyorum bazen:)
oy yesinler onun minik beşiğini:) ağız tadıyla kullan inşallah canım..
hadi bakalım sen de benle aynısın ama beni yalnız bırakacaksın gibi duruyorben de artık temmuzda mı doğururum naparım bakalım
Çok teşekkür ederiz cnm:)Tayinciysen zaten fazla eşya almamak en hayırlısı..ben de kiracıyım,o yüzden eeve eşya doldurmayı hiç istemedim ama kısmet işte..taşınırken zor olacak..
Belli olmaz canım bakarsın haziran sonu gelir bebişin:)
ben uzun zamandır girmiyordum canım, hayırlı olsun. doğumdan sonraya 3 hafta mı bırakmış oldun bu durumda? benim 3 haftam var canım ben 37nin sonuna kadar çalışcam inşallah..fatmanın da son günü bugün..
çok sevindm senn adına,zaten herşeyi büyütüyoruz gözümüzde bide tek olmak iyice yıpratıyo insanı.ben yatağa her yattığımda o kadar çok şey kuruyormki,diyorum normal biri duysa beni deli zanneder.bebeği alınca milletn içinde nasıl emzireceğimi bile dert ediyorm düşünün.kayınvalidem üç aylıkken gelip bi ay kaldı,ne psikolojiye girmişsem artık,anneme bu bebek benim değilmi kimse elimden almaz dimi diye bile sordum.yüzüme tuhaf tuhaf baktı doğal olarak.zaten hassasısz etrafımızdakilerde çoğunluk kadın,halden anlasalarda üzmeseler bizi.son aylar zaten yeterince zor.
ahhh şu hormonlar neler düşündürüyo insana
4 hafta bırakmış oluyorum canım doğum sonrasına, tabi bebeğin ne zaman doğacağı da önemli:)
Fatma sen izne ayrıldıktan sonra girebilecek misin nete? ne zaman gideceksin Osmanye'ye?
çalışırken bunalıyordum, şimdi de aklımda bir sürü şey var yapacak ama hiç kalkasım gelmiyor yerimden:)
4 hafta bırakmış oluyorum canım doğum sonrasına, tabi bebeğin ne zaman doğacağı da önemli:)
Fatma sen izne ayrıldıktan sonra girebilecek misin nete? ne zaman gideceksin Osmanye'ye?
çalışırken bunalıyordum, şimdi de aklımda bir sürü şey var yapacak ama hiç kalkasım gelmiyor yerimden:)
benim aklıma da sessiz sakin otururken, çay falan içerken geliyor böyle şeyler. bebeğin ağladığını dalan düşünüyorum, nasıl olur ki falan diyorum:):)osmaniyeye gittikten sonra nete girebileceğimi sanmıyorum canım köye gdicem ordan çarşamba günü gidiyorum Allah nasip ederse ilmialmış sbah biletimi falan...
bende sabah uyandım hilmi tarş oluyo nedense çocugun aglamasını düşünüyrum birde kendimi şu cümleyi kurarken buldum oğlum nolur kurban olurum ağlama sus artıksonrada dedim hasbinallah benim çocugum uslu olucak düşünme böle dedim kalktım hilmiye sölesem 2 saat güler buna
ben 37 başladığında izne ayrılmış olcam tabi, doğru haklısın ben sanki 37nin sonuna kadar çalışcakmışım gibi düşündüm. 3 hafta bitse de ben de evimde otursam artık..
sen de benim gibi 36'nın sonunda ayrılacaksın demek ki. geçiyor canım hemen zaman, ben de saya saya bitirememiştim ama şimdi sanki zaman daha hızlı geçiyor.
kızlar süt pompası aldınız mı?
ben 37 başladığında izne ayrılmış olcam tabi, doğru haklısın ben sanki 37nin sonuna kadar çalışcakmışım gibi düşündüm. 3 hafta bitse de ben de evimde otursam artık..
benim aklıma da sessiz sakin otururken, çay falan içerken geliyor böyle şeyler. bebeğin ağladığını dalan düşünüyorum, nasıl olur ki falan diyorum:):)
sen de benim gibi 36'nın sonunda ayrılacaksın demek ki. geçiyor canım hemen zaman, ben de saya saya bitirememiştim ama şimdi sanki zaman daha hızlı geçiyor.
kızlar süt pompası aldınız mı?
senmi öle istedn canm,benm 37 bitince yanlş bilmiyosam.çünkü 5 hafta çalışabilir raporu aldım
senmi öle istedn canm,benm 37 bitince yanlş bilmiyosam.çünkü 5 hafta çalışabilir raporu aldım
ben de gerekli olur mu diye emin olamıyorum ama ilk günlerde özellikle lazım olabiliyormuş. fiyatları da yüksek aslında...canım takvime bakıyorum şimdi,benim doğum 30 haziran görünüyor. izne de, 30 hazirana tam 3 hafta kala ayrılmış oluyorum. 37nin sonu gibi oluyor bu durumda, aklım karıştı valla :)) bu hesapları zaten bi türlü oturtamadım :)) bebeğin haftasını mı yanlış hesaplıyorum napıyorum
ben almadım henüz canım. yengemden alıcaktım, o da halamınkini kullanmıştı vazgeçtim almıcam gıcığım onlara bu ara, minnet etmicem hiç
Öyküm'ü ben de merak ettim ya aklıma gelip durdu, inşallah sağlıkla kavuşmuştur yavrusuna...oykum ne yaptı acaba çok merak ediyorum
6 Haziran da kızım dünyaya gelecek şuanda 35+1 haftalıgım sezeryanla alacaklar doğum şeklinize karar verdinizmi ben tamamen bayıtılmak istiyordum Ama doktorum çok yanaşmıyor Birde pompa almamız gereklimi nette daha uygun fiyatları gerekli olup olmadıgını bilmedigim için karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?