hoşbuldum canem. ağrı değil ama dokunuşları hissettiğini söylüyo herkes. bende dr a sordum ya hissedersem korkarsam diye. bebeğimi gördükten sonra uyutulabilirmişim :))) sanırım öyle olur. ama ameliyathaneden güle oynaya çıkıyomuş herkes spinalde... baya bi araştırdım bunu yaa. epidural de spinalde belden aşağısını uyuşturuyolar canım, ama teknikleri farklı biraz...
ha bu arada sonda yı da uyuştuktan sonra taktırcam
kızlaarr bende şimdi kontrole gidiyorum benim için de dua edin...
ezgimEE benim dokturumda ne kadar kalırsa bebek için daha iyi diyor bizde kan pıhtılaşması var Çokda bekleyemeyecek spinalda sondayı uyuştuktan sonra taktıklarını bilmiyordum Yarın aneztesi doktoruyla konuşcam onun pazarlıgını yapıyım Başka bişiler daha varmı doktordan isteyebilecegim
canım 31+6'da aldım raporu. raporda 32 haftalık gebelik diyordu. sen tam 32 dolmadan aldıysan da doktor 32 haftalık yazmış olabilir mi, SAT'a göre hesaplayınca rapordan 5 hafta sonra 36 haftalık oluyorsun ya ondan söylemiştim. ben rapordan 4 hafta sonra SAT'a göre 36. haftamı bitirdim...
seninde mi kontrolun var :) hadi hayrlı haberlerle gelelim inşallah :))kızlaarr bende şimdi kontrole gidiyorum benim için de dua edin...
ya zaten anestezist başında oluyomuş, uyuştur dayı beniiiiiiiii hissediyommmmderim hemen:86::86:
kuzumu koklamayım mı teyzesi içimden çıkar çıkmaz
ay şu şarkıyı dinleyinnnn, bayıldımmmmmm, cd ye çekeyim de araba da kociş le kop kop yapalım
YouTube - ‪Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull‬‏
seninde mi kontrolun var :) hadi hayrlı haberlerle gelelim inşallah :))
o şarkıyı biliyorum şekerim çok güzel...
sende şunu dinle bu daha güzellll
YouTube - ‪ALEXANDRA STAN - Mr. Saxobeat‬‏
nyse kızlar evi toparlıyım eşim gelsin çıkalım bizde... hadi öptm sizi... dua edin biseeeeeeeeeee
selam bebek hoşgeldinn, bende çıkıyorum gelirim öğleden sonra
1hadi hayırlı haberlerle gel ınsallah kuzum
inşallah bacım geldiğimde konuşuruz, moralin bozuk senin anlaşılıyor... üzme kendini öptük seni
bende bacımmm hadi hayırlı haberlerle gel
slm kızlar hepinize ben nisan annesiyim hepinizin yazdıklarını okumaya calıştım heycanınızı cok iyi anlıyorum umarım herşey gönlünüzce olur herkes istedigi gibi bi dogum yapar ama size tavsiyem kendinize dikkat edin bu yıl bebekler erken dogmaya meraklı erken dogranlar kervanında bende varım cünkü umarım erken dogum yapmazsınız hiç biriniz cünkü bebeginiz küvezde yatıgı zaman hasret kalıyosunuz karnınızdayken hiç diilse onun kıpırdamasını hissederek huzurlu oluyosunuz cok bişi ayrı kalmak umarım hepiniz gününde ve rahat bi dogumla bebeginizi kucaklarsınız
sinir krızı gecırıyorum suan kardesımın okulu kapanana kadar annem gelemıyor ve oklul 12 sine kapanaıyor kaynanam gelıyor aglıyorum sınırımden suan
ya benım dusuk tehlıkem varken bır caydanlık kaldırmıyor dıyen karı nasıl bana yardım eder yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaten sancım var yakamoz adımımı atsam valla dogurrum bana ne faydası olacak zararından baska ya allahım duysun sesımı yaaaasınır krızı gecırecem kız daha 2 gunoluyor benı kesmışler taaa ocak ayında bır ızne gıtmıstım hatırlıyosan kıstı daha ozaman dr benı hastaneye yatıracaktı o halımde bıle caydanlık kaldırmamısım dıe lafını şimdiye kadar ıcınde tutup 2 gun once esıme eden ınsan bana nasıl faydası olacak dıkışlide olsam allah vere ben yapmayım yatagınıda ben sererım emın ol
ve ben bunları esımden duyunca senın benden yana için rahat etsın güven dedım aradım gorumcemı actım telın hopörlorunuda dedım ben sıze ne zaman boyle boyle yaptım ne zaman erındım iş yapmaya yada bır lafımımı duydunuz saygısızlıkmı yaptım dedım gorumcem kaldırıp demesinmi kım uyduryo esra bunları dıyeeşim sınır krızıne gırdı aldı telı elıne ben uyduryorum dıye bagırdıı sız bana bole bole demedınızmı dedı ama gel gör ki annem gelemıyor dıye kendı annesını cagrıyor ya yakamoz moralım cok bozuk
aynen oyle iştee yapacak bıse yok kelle koltukta dolasacam dikişlide olsam iş yapacam yatamıcam sonrada geberıp gıdecemnefret edıyorum hepsınden eşime dedım caydanlıgın lafını eden ben iş yaptrsam ne laf eder dıyorum seslenmıyor adamcagız ne yapsın mınnet etmek zorunda kaldı
yazamadım cnm dunden alıntı yaptım okuyunca olayı anlarsın annem gelemıyor kayınvalıde gorumcede seytanın tekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?