2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım acaba sen ilk raporunu mu bir hafta erken aldın? 32'nin başında mı aldın yani, ben ilkini 32'nin sonunda aldım, 36'nın sonunda da iş görmezlik raporu aldım. hafifledim biraz ya iş yerinde stres olunca kaldıramıyordum artık...

selammmmmmmm biz geldikkkkkkk

38 de alıcak sanırım dr un? benim dr um 39 da alma taraftarı,,,ne kadar geç o kadar gelişmiş düşüncesi var...14 ü gibi alınacak benimki de ama ben genel anestezi istemiyorum, ayılması falan çok zor oluyomuş. spinal yapılcak bana...

canım rapora baktım da raporda 9 mayısta 32 haftalık hamiledir diyor. yani 32 bitmiş gibi kabul ediyor bu durumda. zaten 30 hazirana göre düşününce de öyle oluyor.

sen raporu ne zaman başlattın 31+6 damı? 32+6 damı?

Ezgim spinalin ne farkı var epiduralden?

hayırlı haberlerle inş. canım

canım güzel haberler alırsın inşallah. NST'ye falan girecek misin? ben son gidişimde girdim, sıkıcı bir şey bu arada, öyle yirmi dakika bekliyorsun, uykum gelmişti:)

sağolun kızlarrr..

evt canım giricem... artık her gidişimde istiyor doktor, bende ilk defa girmiştim ikinci olacak bu... valla ben sıkılmadım açtım tlfnu ablama nst olayı bitene kadar lak lak yaptık

hoşgeldin şekerim spinalde korkmaz mısın yaa , acı falan hissetmiyormuşsun da bebeği çıkartırken büyük bi basınç hissediyormuşsun... ne biliyim ben korkarım kızz:26:

slm kızlarrrrrr bugun kontrolümüz var dua edin bise teyzeleri
güzel haberlerle gel şekerimm. 3000 gr olmuştur tosun oğlun

Ezgim spinalin ne farkı var epiduralden?
canım ikisi de bel bölgesine yapılıyo ama iğne birinde, zarın içine birinde zarın kenarına yapılıyo diye biliyorum. epiduralde daha geç uyuşuyo olması lazım, tam kesin bilgilerim değil yalnız bunlar. kk da spinal yapanları falan da okumuştum,çoğu memnun. sağlık ocağındaki hemşirem de spinal çok harika, normal doğum yapmış gibi oluyosun doğumdan sonra dedi...dr um da dünya genelindeki en iyi sistem olduğunu ve spinali tercih ve tavsiye ettiğini söyledi...

hoşgeldin şekerim spinalde korkmaz mısın yaa , acı falan hissetmiyormuşsun da bebeği çıkartırken büyük bi basınç hissediyormuşsun... ne biliyim ben korkarım kızz:26:

hoşbuldum canem. ağrı değil ama dokunuşları hissettiğini söylüyo herkes. bende dr a sordum ya hissedersem korkarsam diye. bebeğimi gördükten sonra uyutulabilirmişim :))) sanırım öyle olur. ama ameliyathaneden güle oynaya çıkıyomuş herkes spinalde... baya bi araştırdım bunu yaa. epidural de spinalde belden aşağısını uyuşturuyolar canım, ama teknikleri farklı biraz...
ha bu arada sonda yı da uyuştuktan sonra taktırcam

spinal belden aşağısı uyuşturuyor sanırım genel değil yani... olan biteni görüyorsun, ben öyle biliyorum... yanlış mı biliyorum bilmiyorumm

hmm... araştırdım canım, spinal anestezi anında etki ediyormuş, epidural ise 15 dk sonra falan. bi de spinalde hiç hissetmiyorsun epiduralde ise ilacın dozuna göre yürümen bile mümkünmüş. ilacın enbjekte edildiği yer farklı iki anestezi türünde...

yaa aslında evet belden aşağısı uyştuğu için ilk uyandığında acı falan hissetmiyormuşsun 3 saat kadr.. aslında o yönden çok iyi, en azındn bebeğini koklarsın istediğin kdar, genelde uyanmak çok zor saçmalıyorsun, iki ablamı da ayıltana kadar anamz ağlamıştı... bebek geliyor ama görmüyorlar sersem gibilerdi...

hmm bak bilmiyordm canım yanlış biliyormuşm demek :)

ya zaten anestezist başında oluyomuş, uyuştur dayı beniiiiiiiii hissediyommmmderim hemen:86::86:
kuzumu koklamayım mı teyzesi içimden çıkar çıkmaz

ay şu şarkıyı dinleyinnnn, bayıldımmmmmm, cd ye çekeyim de araba da kociş le kop kop yapalım
YouTube - ‪Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull‬‏

canım 31+6'da aldım raporu. raporda 32 haftalık gebelik diyordu. sen tam 32 dolmadan aldıysan da doktor 32 haftalık yazmış olabilir mi, SAT'a göre hesaplayınca rapordan 5 hafta sonra 36 haftalık oluyorsun ya ondan söylemiştim. ben rapordan 4 hafta sonra SAT'a göre 36. haftamı bitirdim...

kızlaarr bende şimdi kontrole gidiyorum benim için de dua edin...

canım hayırlı haberler al inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…