cnm Allah büyük bu mübarek cuma günü kabul olur inş.dualarımız.çaresiz bırakmasın Allah inş.seni..
çok sıkıntı ettin bence geleck annen
cileeeeek bayildim sekerlerineeeeeee :)))))
Selam Kızlar Nasılsınız merakettim sizi doğum yapan varmı?
kızlar selam ben geldim. size haberlerim var. hemen yazıp çıkıcam. umarım hepiniz iyisinizdir.
* ilk haber öyküm sağlıkla bebeğini doğurmuş. net hatırlayamadım ama 2800gr. gayet sağlıklıymış.
hepimizin gözüaydın
* ege kontrole gitmiş. çarşamba günü de nst'de kasılma çıkmıştı. bugünde kasılma çıkmış ama allahtan açılması yok. annesinde dinleniyormuş. çarşamba günü inşallah doğumu olacak.
* Kuzu da gayet iyiymiş. annesi yakınlarında ev almış. kardeşine de orada iş bulmuşlar. çok sevindim bu habere annesi destek olacak kızcağıza. artık hep yanında :)
* Bende sabah doktora gittim 3450 gr. olmuş kızım. çok şükür herşey yolunda.
salı günü tekrara kontrolüm var. zaman iyice azaldı. heyecan bastı valla.
haberlerim bukadar. hepinizi kocaman öptüm.
Ayyy ne güzel haberler bunlarrrrrr
Selam Kızlar Nasılsınız merakettim sizi doğum yapan varmı?
inşallah hep böyle güzel haberler alırız. kendinize iyi bakın canlarım.
amannnnn keske merve delısının telını alsaydım yaaaa cıkacam cıkamıyorum basım cok agrıyormerak edıyorum valla gıdenlerı :44:
tamam fatmacım saol bu arada annem pazartesıye gelebılır ama sevınmek ıstemıyorum tam olarak aksam saat 6 gıbı belli olacakdua edın bana
herşey gönlüce olsun bebek üzülme bu kadar. sana özel msj atarım canım burada arada kaybolabilir
merhabalar kızlarr
bebekpoyraz gece okudum yazdıklarını en rahat huzurlu gecırmen gereken zamanları ne kadar streslı gecırıyorsun cok uzuldum canım ıns. hersey yoluna gırer rahat bı sekılde atlatırsın
fatmacım bugun son galıba senın bızı habersız bırakma yaa cok alısmıstık senı gormeye
oykumden haber var mı?
kızlar selam ben geldim. size haberlerim var. hemen yazıp çıkıcam. umarım hepiniz iyisinizdir.
* ilk haber öyküm sağlıkla bebeğini doğurmuş. net hatırlayamadım ama 2800gr. gayet sağlıklıymış.
hepimizin gözüaydın
* ege kontrole gitmiş. çarşamba günü de nst'de kasılma çıkmıştı. bugünde kasılma çıkmış ama allahtan açılması yok. annesinde dinleniyormuş. çarşamba günü inşallah doğumu olacak.
* Kuzu da gayet iyiymiş. annesi yakınlarında ev almış. kardeşine de orada iş bulmuşlar. çok sevindim bu habere annesi destek olacak kızcağıza. artık hep yanında :)
* Bende sabah doktora gittim 3450 gr. olmuş kızım. çok şükür herşey yolunda.
salı günü tekrara kontrolüm var. zaman iyice azaldı. heyecan bastı valla.
haberlerim bukadar. hepinizi kocaman öptüm.
superr haberlerr:))
ayy gene heyecan bastı bana hadı bakalım çatır çatır doguralım:))
ama zamanında olsun lütfen Allahım
bende de feci heyecan durumu var sorma :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?