ben de hrs düşünüyorum canım, medicanayı düşünüyordum ama doktorum hrsyi önerdi. normal doğum için imkanları daha güzel dedi. zaten fiyat farkı yok, ben de hrsye gidicem inşallah..hayırdır canım neden moralin bozuk?
blue canım sen hangi hastanede yapacaksın doğumunu karar verdim mi? ben gezdim gezdim en sonunda HRS'ye karar verdik nasipse...
benim aklıma doğum hiç gelmemişti ama yelis içime kurt düşürdü şimdi, tırstım valla. doktorum da kongrede. üff akşam da arkadaşın düğünü var orda diken üstünde otururum artık. arabanın da ön camına taş gelmiş kırılmış bugün serviste kalacak büyük ihtimale. felaket bir zamanlama olur, düşünmek bile istemiyorum böyle bir şeyi((
ya karnim o kadar buyudu ki disari cikmaya cekiniyorum evde otura otura dis dunyaya kustum neredeyse
hem kendi doktorumu hem burdakini aradım açadı ikisi de. tekrar ararım birazdan. olmadı yarın sabah giderim.ya doktorun toplantisi bitmistir telefonda sor sadece midem bulaniyor falan diye
belki dicek ki bisi yok icin rahatlasin
sms yolla yada
bende ulasamadigimda mesaj atiyorum geri donuyor bana doktor
ya canım bi bulantıyla doğum mu olur Allah aşkına, bebek midene baskı yapıyor olabilir arada bir bulantı gayet normal, ayakları hep midemizde zaten :) yeliss bulantı belirtisinden bahsetmiş de onunki ikiz, erken olması gayet normal. stresten doğum yaparsın bak Allah korusun :)
Canımmm benim teşekkür ederim :) bi de anneanneme küçük beyaz patikler ördürdüm, onların da koyucam resmini, 2 çeşit olsun dedim :)
annem bu meleklere epey laf etti de ondankadına bişey beğendirmek o kadar zor ki..
Asıl biz meraklardayızz.... Öyküm doğum yaptı bugün..
Sen nasılsınn? Oğluşun nasıl???
Ayyy ne güzel haberler bunlarrrrrr
Sağol canım biziyiyiz öğlen bilgisayar takıldı kuzey agladı çıktım şimdiuyuyor 24 saatim onla geçiyor biraz sarılığı vardı çok şükür doktor bugün artık sorun yok dedi göbüşümüz düştü teyzesi yıkıyoruz artık tek sorunumuz gece-gündüz ayrımımız yok gündüz uyuyoruz gece babamız oğlumuz üç-beş -sekiz oynuyoz annenemiz uyumasa okey oynuyacağız:84::84:sabaha kadar cin gibi etrafı seyrediyoz ama herşeye ragmen kucağımda sağsalim onu görmek herşeye bedel darısı başına azkaldı
öykümün haberini okudum çokşükür sağlıcakla almş darısı tüm topiğin başına
nasılsın cnm hos geldın annelık nasıl gıdıyor :) tam olaarak dogum yapan olmadı bugun öykumm dogurdu işte cumayada ege allah nasip ederse
hadı masallah sana ve oğluna buyuttun bıle:))
yorucu oluyor mu karakan ya da emzırmek zor mu nasıl alıstın bebeklı hayata
kızlar selam ben geldim. Size haberlerim var. Hemen yazıp çıkıcam. Umarım hepiniz iyisinizdir.
* ilk haber öyküm sağlıkla bebeğini doğurmuş. Net hatırlayamadım ama 2800gr. Gayet sağlıklıymış.
Hepimizin gözüaydın
* ege kontrole gitmiş. çarşamba günü de nst'de kasılma çıkmıştı. Bugünde kasılma çıkmış ama allahtan açılması yok. Annesinde dinleniyormuş. çarşamba günü inşallah doğumu olacak.
* kuzu da gayet iyiymiş. Annesi yakınlarında ev almış. Kardeşine de orada iş bulmuşlar. çok sevindim bu habere annesi destek olacak kızcağıza. Artık hep yanında :)
* bende sabah doktora gittim 3450 gr. Olmuş kızım. çok şükür herşey yolunda.
Salı günü tekrara kontrolüm var. Zaman iyice azaldı. Heyecan bastı valla.
Haberlerim bukadar. Hepinizi kocaman öptüm.
ayyy çok heyecanlı ya fmg senin hangi gün doğum??benim 1 haziran ama çok korkuyorum sancıyla yada suyla falan gitmek istemiyorm.acaba geç mi k 1 haziran???
herkese selam okudum geçmişi çok heycanlandım haziran anneleri doğurmaya başlamış pıtır pıtır
canım bence geç değilki 39. haftada alınması çok mantıklı ne kadar kalırsa o kadar iyi hem ciğerleride gelişir bende yarın sezeryana karar verirsek 30 mayısı düşünüyorum tam olarak 38 +3 oluyo
benim 1 haziran da 39+1 oluyor.40.haftanın başı yani.hayır bende aynı düşünüyorum.fazla kalmasından yanayım.tek korkum ya normal doğum sancım başlar suyum falan gelirse.o panikle gitmek istemiyo um da ondan.:26:
bakınnnn kadıköy şifa nın web sitesinden öyküm ün bebeğini buldummmm :)
http://www.sifabebekleri.com/thebaby/{C6A83039-D6E6-4ED9-AE66-960A90DEC814}
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?