2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hayırdır canım neden moralin bozuk?
blue canım sen hangi hastanede yapacaksın doğumunu karar verdim mi? ben gezdim gezdim en sonunda HRS'ye karar verdik nasipse...
ben de hrs düşünüyorum canım, medicanayı düşünüyordum ama doktorum hrsyi önerdi. normal doğum için imkanları daha güzel dedi. zaten fiyat farkı yok, ben de hrsye gidicem inşallah..

ya canım bi bulantıyla doğum mu olur Allah aşkına, bebek midene baskı yapıyor olabilir arada bir bulantı gayet normal, ayakları hep midemizde zaten :) yeliss bulantı belirtisinden bahsetmiş de onunki ikiz, erken olması gayet normal. stresten doğum yaparsın bak Allah korusun :)

ya karnim o kadar buyudu ki disari cikmaya cekiniyorum evde otura otura dis dunyaya kustum neredeyse

yaa zaten bebıs gelecek evde klacagız barı sımdıden cıkalım dıyorum ama ızın vermıyorlaar :)))
ıyıkı ınternet var televızyon var telefon var ...
master chef zuhal topal vs :)) bunlarda ıyı gıdıyor

ya doktorun toplantisi bitmistir telefonda sor sadece midem bulaniyor falan diye
belki dicek ki bisi yok icin rahatlasin
sms yolla yada
bende ulasamadigimda mesaj atiyorum geri donuyor bana doktor
hem kendi doktorumu hem burdakini aradım açadı ikisi de. tekrar ararım birazdan. olmadı yarın sabah giderim.

evet ya, hiç böyle bir doğum belirtisi duymadım ben de:))) dün piknikteydim bütün gün, belki yediklerim etkilemiştir, en azından buna inanmak istiyorum:)) yelisin ikizlerde olmamış gerçi, ilk doğumunda olmuş.

Sağol canım biziyiyiz öğlen bilgisayar takıldı kuzey agladı çıktım şimdiuyuyor 24 saatim onla geçiyor biraz sarılığı vardı çok şükür doktor bugün artık sorun yok dedi göbüşümüz düştü teyzesi yıkıyoruz artık tek sorunumuz gece-gündüz ayrımımız yok gündüz uyuyoruz gece babamız oğlumuz üç-beş -sekiz oynuyoz annenemiz uyumasa okey oynuyacağız:84::84:sabaha kadar cin gibi etrafı seyrediyoz ama herşeye ragmen kucağımda sağsalim onu görmek herşeye bedel darısı başına azkaldı

öykümün haberini okudum çokşükür sağlıcakla almş darısı tüm topiğin başına

hadı masallah sana ve oğluna buyuttun bıle:))
yorucu oluyor mu karakan ya da emzırmek zor mu nasıl alıstın bebeklı hayata

nasılsın cnm hos geldın annelık nasıl gıdıyor :) tam olaarak dogum yapan olmadı bugun öykumm dogurdu işte cumayada ege allah nasip ederse

canım sağolasın annelik çok güzel ,tüm yorgunluğun bebeğini bir kere koklayınca geçiyor ,çok güzel bir duygu az kaldı seninde yaşıyarak beni anlıyacaksın evet öykü yapmış çok sevindim darısı başına

hadı masallah sana ve oğluna buyuttun bıle:))
yorucu oluyor mu karakan ya da emzırmek zor mu nasıl alıstın bebeklı hayata

sağolasın valla 11 günlükoldu bile tabiki yorucu ama Allah o gücü veriyor hayatta tutamam zannediyordum emzirmek zorlandım birkaç gün acıdı ama şimdi alıştım sadece onla beslendiğini düşününce biraz sıktım dişimi şimdi süt iyi geliyor sorun yok , sorun gelen gideninçok olması ve sürekli tepende birilerini
n olması hadi bakalım sıra sizde hayırlısıyla

doktoruma ulaştım nihayet, tansiyonunuza baktırın normalse hiçbir sorun yoktur dedi. eşim gelsin de gidip ölçtüreyim bari...

ayyy çok heyecanlı ya fmg senin hangi gün doğum??benim 1 haziran ama çok korkuyorum sancıyla yada suyla falan gitmek istemiyorm.acaba geç mi k 1 haziran???

ayyy çok heyecanlı ya fmg senin hangi gün doğum??benim 1 haziran ama çok korkuyorum sancıyla yada suyla falan gitmek istemiyorm.acaba geç mi k 1 haziran???

canım bence geç değilki 39. haftada alınması çok mantıklı ne kadar kalırsa o kadar iyi hem ciğerleride gelişir bende yarın sezeryana karar verirsek 30 mayısı düşünüyorum tam olarak 38 +3 oluyo

canım bence geç değilki 39. haftada alınması çok mantıklı ne kadar kalırsa o kadar iyi hem ciğerleride gelişir bende yarın sezeryana karar verirsek 30 mayısı düşünüyorum tam olarak 38 +3 oluyo

benim 1 haziran da 39+1 oluyor.40.haftanın başı yani.hayır bende aynı düşünüyorum.fazla kalmasından yanayım.tek korkum ya normal doğum sancım başlar suyum falan gelirse.o panikle gitmek istemiyo um da ondan.:26:

bakınnnn kadıköy şifa nın web sitesinden öyküm ün bebeğini buldummmm :)

http://www.sifabebekleri.com/thebaby/{C6A83039-D6E6-4ED9-AE66-960A90DEC814}

canım bence korkma tevekkül etmeye çalış sancı falanda olursa hemen doğmazki zaten gidersn gerekirse sezeryana alınırsın zaten artık heran tetikde olmamız lazım vakit yaklaştı inş panikle gitmezsin hastaneye

bakınnnn kadıköy şifa nın web sitesinden öyküm ün bebeğini buldummmm :)

http://www.sifabebekleri.com/thebaby/{C6A83039-D6E6-4ED9-AE66-960A90DEC814}

canım link hata veriyor bebeğin soyadı ne ordan bakayım :))

bu arada kontrolden geldik kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…