aynen canım sen de iyisindir inşallah
birce ilk çocuğumda38.haftadayken aynı belirtiler bende de olmuştu.mide bulantısı vardı.doktora gittim doğum başlamış dedi.ihmal etme sakın.bebişin yola çıkmış geliyo olabilir.dün geceden beri acayip bir mide bulantısı var bende, ayağa kalkınca başım dönüyor anlamadım. oğlum hareket ediyor diye doktora gitmedim ama önemli bir şey değildir inşallah...
birce ilk çocuğumda38.haftadayken aynı belirtiler bende de olmuştu.mide bulantısı vardı.doktora gittim doğum başlamış dedi.ihmal etme sakın.bebişin yola çıkmış geliyo olabilir.
cuma nst ye girdiydim.herşey normaldi.hatta cumartesi pazarına gittim pazar yaptım.pazartesi günü sancılandım.mide bulantısıyla birlikte kendimi hastanede buldum.üç gün içinde herşey oldu bitti.gerçi açılma olmadı.suyumda boşaldığı için acil sezeryana almışlardı.o da ayrı bi hikaye.bebişimiz geliyo yaşasınyelisss ne diyorsuuuunnnn:18: salı günü her şey yolundaydı, nst'de kasılmam falan yoktu. ayy olmasın öyle bir şey ya. bugün geçmezse yarın gideyim doktora, korktum valla.
cuma nst ye girdiydim.herşey normaldi.hatta cumartesi pazarına gittim pazar yaptım.pazartesi günü sancılandım.mide bulantısıyla birlikte kendimi hastanede buldum.üç gün içinde herşey oldu bitti.gerçi açılma olmadı.suyumda boşaldığı için acil sezeryana almışlardı.o da ayrı bi hikaye.bebişimiz geliyo yaşasın
ben çıkıyorum bebeklerin beslenme saati geldi.görüşürüz.birce güzel haberlerini bekliyorum.
korkudan geçti bulantım:)) ben daha 35teyim, oğlum küçücük, 2.5 kilo bile değil. evim berbat, valiz ortada duruyor eşyaları içine bile koymadım, annemin uçak biletini 3 hazirana aldık. mahvolurum öyle bir şey olursa. eşyaları valize koyayım bari bugün bir zahmet...
beni korkut çık bakalımay Allah korusun güzel haber olmaz bu, en azından 37de gelsin... öpüyorum bebişleri...
:)))korku sarıyor ınsanı en ufak bı belırtıde..
bende 2 gundur reglının ılk gunu gıbı ınce bı kasık agrısı oluyor yarım saat sonra gecıyor ama korkuyorum:)))
:)))korku sarıyor ınsanı en ufak bı belırtıde..
bende 2 gundur reglının ılk gunu gıbı ınce bı kasık agrısı oluyor yarım saat sonra gecıyor ama korkuyorum:)))
zinkerbell hala evde misin??valla rekora kosuyoruz haa ıyı oturduk kaldık:))
yarın doktora gıdıyormussun hayırlı haberlerle gelırsın ıns.
birce ya doktoru ara yada acile nstye git ama bizede haber ver ya
benim aklıma doğum hiç gelmemişti ama yelis içime kurt düşürdü şimdi, tırstım valla. doktorum da kongrede. üff akşam da arkadaşın düğünü var orda diken üstünde otururum artık. arabanın da ön camına taş gelmiş kırılmış bugün serviste kalacak büyük ihtimale. felaket bir zamanlama olur, düşünmek bile istemiyorum böyle bir şeyi((
doktorum yurt dışına kongreye gidecekti ulaşamam büyük ihtimalle. eşim de arabayı servise götürdü. devam ederse devlet hastanesinin aciline giderim artık. korkudan unuttum gerçi bulantıyı falan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?