2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canımmmmm merveee ne dedi doktor

he onu es geçmişim

kilosu 2910 gram olmuş şekerim... 49 cm boyu aynı değişmemiş 1 haftada gidişat normal, normal doğum yolu gözüktü bana tansiyon 13/8 çıktı, doktor kızdı gene napıyım diyorum mümkün olduğunca uzak duruyorum tuzdan yüzünde de şişme gördüm dedi normal değil mi dedim normal ama bu kadrı değil dedi kızdı yani...

nst de sancı açılma çıkmadı haftaya gene bekliyor yanına... 36+5 gözüktüm ultrasonda...

maşallah canımmmm

merhabalar. Ben de 37+4 teyim. Normal doğum dendi. 37+0 da oğlum Devran 3050 gr dı=) Ne zaman doğacağını çok merak ediyorum=) Bakarsınız haziran annelerinden ayrılır Mayıs annelerine katılırım hiç belli olmaz=)) Allah herkese hayırlı bir doğum nasip etsin...

hayırlısyla sağlıklı zamanında gelir inşallah canım.. benim gidişat da normal... benimde oğlum olcak Allah nasip ederse... bakalım Allah bir avazda kurtarsın hepimizi :)

amiiinnnnnn ... senin kaçıncı hafta peki=) ben sabırsızlanıyorum ;bazen bi cesaret geliyor hadi sancılar başlasın doğurayım artık diyorum,Bazen de aklıma geldiği anda korkudan bayılack gibi oluyorum. Allah yardım etsin... Biz 6 haziran a kadar bekleyecekmişiz doktor öyle söyledi. yani 40 hafta dolmuş oluyor. Halbuki normal doğum bu neden 42 ye kadar bekletmiyor anlamadım. Bu arada epidural anestezi ile normal doğum olacak nasip olursa.

35 haftamı doldurdm canım... bakalım ya aynen sna olanlar bana da oluyor... bazen heves geliıyor bazen inanılmaz korku... bi de heyecndan tansiyn fırlıyor benim... bakalım ne dicek doktor, şuan için normal doğum diyor ama normal doğum esnasında tansiyon fırlrsa alır heralde beni sezaryene... bi de epidurali de tavsiye etmiyr bana doktorum napcam bilmiyorum, çocuk yaparken iyi de çıkartırken sorun

ayyyy uyuz oldummmm hastanenin halkla ilişkilerini aradım.. 27 mayıs doğumum oda numarasını öğrenebiliirmiyim dedim.. şimdiden söyleyemem 26 sı akşamı arıcam dedi.. buraya kadar ok..
ben süslenmesini istiorum bi gece önceden gelip hazırlatıcam odayı dedim.. hasta giriş yapmadan süslenmesini de istemioruz neticede burası bi hastane dio oooooooffff gıcık yaaa sanki hastanenin sahibi gıcık kadınn..

annem pazar akşamı bınıp gelıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

merve merak ettım nasılsın ne dedı dr kız fatma özelden msj at dedım kız atmıs ben 17:00 kadar burdayım demıs ve gıtmıs

anaaaaaaa e benim doktorların derdi neki beni sezeryana itiyolar ya anlamıyorum mervecm ya sana deedimi riske alırsın falan diye senle durumum aynı gibi bendede şişlik var ve tansiyonum 13 lerde falan ha doktorda 14 16 çıkıyo o farklıda siz iyice karar verdinzmi normal doğum diye

canım sinirlenme... sen ameliyattayken süslenir 5 dklık iş o :) benim de öyle olucak artık nasıl yaparsam doğumu bilmiyorum da ...
yehhhuuuu holleyyy :118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::122::122::122::122::122:çoooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim dünürümmmmmmmmmmmmm

benim gidişat normal doğum şekerim 2910 gr. burak 49 cm boyu aynı

kız bana doktor dedi doğumu nasıl düşünüyorsun ? gidişat nasıl oluyrsa öyle dedim korkarak tabi doktor anladı kahkahayı bastı gidişat normal dedi neeeeeeeee dedim ayvayı yedin merve diyorum içimden tansiyon için kızdı işte sınırdasın dedi tuzlu yemeeeeee dedi. tuzlu yemiyorum ki dedim yiyorsun belli dedi öffffffff yemiyorum işte yemiyorummmmmmmm

=) Ben aydın anka hastanesinde doğum yapıcam ve epidural sıklıkla uygulanıyor. ve uygulananlar da gayet memnun. ve zaten öyle sanıldığı gibi felç olma ihtimali çok çok düşük. ama tansiyon problemin varsa tabi problem olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…