evet ya çok ciddiyim.pazartesi doktora gidicez.daha önce duydunuz mu böle bişi??
yok ay hiç duymadım dra falan sordunuz mu
yeliscim geçmiş olsun vay be ilk defa duyuyorum 10 günlük bebişte ne dişi ya alllahım ya dr diş mi dedi peki kesin mi allah şifa versin canım
yok sormadık pazartesi gidicez bakalım ne dicek.yavrum daha dünyaya alışamadan neyle uğraşıyo.allahtan ateş filan yapmıyo
bazı sitelerde yazıo kız şimdi baktım yeliss dişli doganlar oluyormuş fazla kalsiyumdan mış öle yazmışlar
normal yani.sitelere bekmak hiç aklıma gelmedi ya.şoka girdim resmen.bazı sitelerde yazıo kız şimdi baktım yeliss dişli doganlar oluyormuş fazla kalsiyumdan mış öle yazmışlar
kıslar selam pazartesi günü 3 dk dabir sancıyla dr a gittim 1 cm açıklık olmuş nidilat diye bi ilaç aldım evdeyim bayadır ofise geldim haber vereyim dedim size istirahat ediyorum bol bol sizde haberler nasıl?
kıslar selam pazartesi günü 3 dk dabir sancıyla dr a gittim 1 cm açıklık olmuş nidilat diye bi ilaç aldım evdeyim bayadır ofise geldim haber vereyim dedim size istirahat ediyorum bol bol sizde haberler nasıl?
sen bi telefon edip sorsana bekleme p.teyi,
oluyordur kesin ama..
Bak varmı, sen çok mu kalsiyum aldın hamileyken? kalsiyum hapı falan mı kullandın?
haydi kızlar ben çıkıyorum hepiniz kendisine ii baksın hakkınızı helal edin elimden geldikçe haber etmeye çalışırım.. hepinizi çok çok öpüyorum
sağol canımgçmiş olun canım... dikkat et
ayyy delimavi aman yat dinlen kıpırdama büyüt kuzunuuu
biz de böyle bekleşiyoruz işte, doğumlar başladı pıtır pıtır maşşallah, güzel haberler alıyoruz..
Bodrumla konuştun mu hiç, o ne yapıyor?
çok sağol canım.düşmesini bekliycez artık.canı sağolsunda başka bişi istemem.Yeliss bak bunu internette buldum, gayet normalmiş
Manisa'da Safiye-İbrahim Demirayak çiftinin ikinci çocuğu İrem, alt damağında iki süt dişiyle dünyaya geldi.
Balıkesir Sağlık Meslek Lisesinde öğretmenlik yapan Safiye Demirayak, Manisa Doğum ve Çocuk Bakım Evinde normal doğum ile 2. çocuğunu dünyaya getirdi.
3 kilo 320 gram dünyaya gelen kız bebeğin alt damağında iki süt dişinin olduğunun fark edilmesi, Demirayak çiftçi ve doğumu gerçekleştiren sağlık personelini şaşırttı. İrem ismi verilen bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu ve annesiyle birlikte taburcu edildiği belirtildi.
Anne Safiye Demirayak (28), kızının dişleri olduğunu gördüğünde önce korktuğunu, bu durumun sağlığını etkilemediğini öğrendiğinde rahatladığını söyledi.
Hamileliğinin normal geçtiğini, bu nedenle normal bir doğum gerçekleştirdiğini ifade eden Demirayak, doğumdan 2 gün sonra İrem bebeğin bir dişinin düştüğünü, doktorların, diğer dişin de kısa zamanda düşeceğini söylediğini kaydetti.baktabul
Sağlık memuru olan baba İbrahim Demirayak ise kızının dişleriyle dünyaya gelmesine şaşırdığını, ancak sağlıklı olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
Doktorlar, bebeğin dişli doğmasının normal olduğunu, bazı bebeklerde bu durumun görülebildiğini söylediler
çok geçmiş olsun canım. senin oğluş da sabırsızlardan:)kıslar selam pazartesi günü 3 dk dabir sancıyla dr a gittim 1 cm açıklık olmuş nidilat diye bi ilaç aldım evdeyim bayadır ofise geldim haber vereyim dedim size istirahat ediyorum bol bol sizde haberler nasıl?
slm kizlar, bende haziran annelerindenim.hamileligim baslarinda katilmistim araniza, sürekli takip ediorum
ama yazmiyordum.biz yarin 38 haftamiza girecegiz ve kizim en son doktora gittigimizde 3200g idi doktorum 3700 fln dogum olur dedi.
iki haftam kaldi, artik zaman gecmek bilmiyor, tüm hazirliklarimiz tamam.cok agirlastim ve cok kilo aldim.30 kg aldim bu da piskolojimi cok bozuyor.nasil verecem bu kilolari diye kara kara düsüynüyorum.heryerim catladi, hergün yeni bir catlak görüyorum ve agliyorum.artik aynaya bile bakmak istemiyorumeski halime dönmek istiyorum artik...
normal dogum istiyorum insallah istedigim gibi olur.allah yardimcimiz olsun kizlar :26:
haydi kızlar ben çıkıyorum hepiniz kendisine ii baksın hakkınızı helal edin elimden geldikçe haber etmeye çalışırım.. hepinizi çok çok öpüyorum
çok geçmiş olsun canım. senin oğluş da sabırsızlardan:)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?