çok sağolasın canım haklarınızı helal edin .. kızlar bi kaç kişini var teli haber ederim.
tamam fatmacım saol bu arada annem pazartesıye gelebılır ama sevınmek ıstemıyorum tam olarak aksam saat 6 gıbı belli olacakdua edın bana
ay inş serumlarla durdurulur canım üzüldüm... hastaneye yatman gerekiyorsa da yat inşallah iyi gelir... ikiz bebek kolay değil ya biz bile bir taneyle ne sorunlar yaşıyoruz cnım... inşallah 2 hafta daha bekler miniklerin ...kızlar merhaba ;
size çok iyi olmayan haberlerim var.
hastaneden yeni geldim.
bugun sabah kalktığımda tuhaf sıkışmalar vardı karnımda dr gittik nstye girdik kasılmalar varmış meğerse sonra 1 saat boyunca serum verdiler.tekrar nst ve sancı azalmış.
ultrason vs derken akşamı bulduk .yarın sabah tekrar gidecez.sancılar devamsa hastanede yatacaz.bu arada ciğer geliştirici iğnede vurldu.
dr 2 hafta tutmamız lazım diyor .dualarınızı eksik etmeyin kızlar .
35 haftalık dedi doktor önde bir hafta dedi
kızlar merhaba ;
hastaneden yeni geldim.
bugun sabah kalktığımda tuhaf sıkışmalar vardı karnımda dr gittik nstye girdik kasılmalar varmış meğerse sonra 1 saat boyunca serum verdiler.tekrar nst ve sancı azalmış.
ultrason vs derken akşamı bulduk .yarın sabah tekrar gidecez.sancılar devamsa hastanede yatacaz.bu arada ciğer geliştirici iğnede vurldu.
ben tam okuyamadım belli oldumu,annenin geleceği.inş geliyodur...
canım bende senin gibiyim ayaklarım şişiyo 2 gundur ve artık gce hıç uyumuyorum saat 6 dan sonra ne uyursam o bugun tansiyonum 12 ye 8 cıktı normal dedi doktor kilo almamışım hiçç kustuğumdan midem berbat kısımda dönmemiş boylu boyunca yatıyo poposu göbeğimin altında
mide bulantısı doğum belirtisi mi sevi? geçmişi okuduğumda öyle konuşuluyordu şaşırdım...:44:
neyse seni güldürdüysem ne mutlu bna
beni sevdiğine de çok sevindim beni sev beni heppp seeevvvv
benim de ayak baldırıma gece kramp girdi, magnezyum ilacını ihmal ettim ondanayaklarıma giriyor hep zaten
valla bende ne yiyceğimi şaşırdım tuzlu az yememe rağmen 13lerde gidiyorummmmm
walla ben hergün bi avuç nerdeyse vitamin hapı içiyorum, çinko, demir, magnezyum...
yinede giren giriyo, çıkanda çıkıyo
mide bulantısı doğum başlangıcı değil,
ama doğum sırasında bizim gelinimiz kusmuştu ve dr bebeğin yaptığı manevralar mide bulantısı yapar, gayet normal demişti, genelde çatı muayenesinde dr lar doğum için kesin bişi söylüyor..
sen kendini bilirsin aslında bu 3. Cocuk az cok yakın olduğunu anlarsın diğerlerinin doğumundada böle oldunmuydu doğum yakınsa bulantı artar derler ama hakkında hayırlısı
rabbim annelerimizi başımızdan eksik etmesin
annemde eğer çarşambaya kadar yapılmazsa gelirim diyo bakalım artık anca olur ozamanda saten
kızlar merhaba ;
hastaneden yeni geldim.
ayy çatı muayanesinden korkuyorum yaa benim doktor erkek bi de
ne biliyim öyle yzmış kızlar bulantının doğum başlangıcı olduğunu bende anlamadım vlla... sen daha iyi bilirsin seviiibeniiiiiiiiiii sev
annem pazar akşamı bınıp gelıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
gözünaydın,çok sevindm senn adına.dün gece çok üzüldm senn için,neyse yoluna girdiya herşey.
benim dr da erkek
ben ne biliiiim deli karı beyin şeysi geçiriyom yaunuttunmu
hadi seviim gel gel
ayy kafayı yedim gene ben
kim yemediki
kafam değil hiçbişim yerinde değil
hayatım boyunca böle olmadım
uykum geldi seviiibende hayatım boyunca bu kadar karnımı büyük görmedimmmmmmm
(şu yazdığım iki cümle ne alaka onu anlamadım :44:)
beynim durdu
daha en az 1 kez daha büyük göreceksinkendini hazırlasan iyi olur
uykun geldiyse yatsana deli karı belkim kafan yerine gelir
esrada nereye kayboldu sessiz ve sedasızzz
aynı zamanda volveron
bende kaçarım öyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?