ay amin ya , hayırlısıyla atlatsaydık bi şu doğumu normal yada sezeryan inşallah haziran sonunda herkes sağ salim bebeğini kucagına almış hatta çoğumuzun dikişleri bile iyileşmiş olacak :)
naber kızlar ege seninde yaklaştı doğum sendede heyecan başlamıştır artık
ay amin ya , hayırlısıyla atlatsaydık bi şu doğumu normal yada sezeryan inşallah haziran sonunda herkes sağ salim bebeğini kucagına almış hatta çoğumuzun dikişleri bile iyileşmiş olacak :)
sizede haziran sonuna yıllar varmış gibi geliyomu,bana öle geliyo.teklikten kafayımı yedm eceba.
görmedim canım ya neyseege çoktan çıktı bile son soruma da cvp vermedi
sizede haziran sonuna yıllar varmış gibi geliyomu,bana öle geliyo.teklikten kafayımı yedm eceba.
kesinlikle katılıyorum ya çok merak ediyorum nasıl ne zaman doğurucam diye deliriyourm
birce geçmişte okudum bulantın varmış iyi misin canım?
daha iyiyim canım, azaldı epey. gündüz başım falan da dönüyordu. yeliss korkuttu, ilk doğumumda bende de aynı belirtiler oldu, doğum başlamış meğerse diye. doktorumu aradım tansiyonunu ölçtür yüksek değilse sorun yok dedi. normal çıktı çok şükür.
bebeğin hareketlerinden bana da oluyor bazen... ama yanında baş dönmesi olunca da tansiyon diye düşündüm bende... iyi çok şükür iyi çıktıysa sorun yok... tuzlu falan yemişsindir ya da yorgunluktandır bununla geçmiş olsun...
gidişat normal ama ola ki sezaryen olursm geneli tercih ederim.kızlar sezeryanda epiduralmi genel anestezimi istiyosunuz anladığıma göre epidural daha rahatmış
sağol canım. dün eşimin okuluyla pikniğe gitmiştik. sabah 5.30da çıktık evden. yoruldum herhalde orda.
kızlar sezeryanda epiduralmi genel anestezimi istiyosunuz anladığıma göre epidural daha rahatmış
epidural ya da spinal istiyorum ben. doktorumla konuşmadık daha doğumu ama doktorlar sitesinde bir cevabını okumuştum sezaryanda spinali öneriyordu.
merhaba kızlarr...bugün kontrolüm vardı...37+1 dim bebişş 3150 gr olmuş...doktor alttanda muayene etti herşeyy normal normal doğum için uygun dedii allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsinn.....tahmini tarihe 19 günüm var ama doktor gününü beklemicek dedi.....başı tamamen dönmüşş artıkk
merhaba kızlarr...bugün kontrolüm vardı...37+1 dim bebişş 3150 gr olmuş...doktor alttanda muayene etti herşeyy normal normal doğum için uygun dedii allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsinn.....tahmini tarihe 19 günüm var ama doktor gününü beklemicek dedi.....başı tamamen dönmüşş artıkk
maşallah canım hadi hayırlsı çok güzel :)
sonunda normal doğum yapacak birini gördüm şu forumda
aynı günlerdeymişiz canım senle bakalım bebişler nasıl doğacak
aaa evet günlerimiz aynııı bakalım inş günlerini tamamlarlar.....sende normal mi istiyosunn
benimkide sizinkilere yakın kızlar. benim ilki normal bakalım bu nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?