2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ege çoktan çıktı bile son soruma da cvp vermedi
görmedim canım ya neyse

birce geçmişte okudum bulantın varmış iyi misin canım?

daha iyiyim canım, azaldı epey. gündüz başım falan da dönüyordu. yeliss korkuttu, ilk doğumumda bende de aynı belirtiler oldu, doğum başlamış meğerse diye. doktorumu aradım tansiyonunu ölçtür yüksek değilse sorun yok dedi. normal çıktı çok şükür.

bebeğin hareketlerinden bana da oluyor bazen... ama yanında baş dönmesi olunca da tansiyon diye düşündüm bende... iyi çok şükür iyi çıktıysa sorun yok... tuzlu falan yemişsindir ya da yorgunluktandır bununla geçmiş olsun...

sağol canım. dün eşimin okuluyla pikniğe gitmiştik. sabah 5.30da çıktık evden. yoruldum herhalde orda.

epidural ya da spinal istiyorum ben. doktorumla konuşmadık daha doğumu ama doktorlar sitesinde bir cevabını okumuştum sezaryanda spinali öneriyordu.

ya epidural sonrası uyuşukluk 5 6 saat sürdüünden acıları daha az hissediyomuşsun hem bebek daha az etkileniyomuş spinali araştırmadım onada bakayım

merhaba kızlarr...bugün kontrolüm vardı...37+1 dim bebişş 3150 gr olmuş...doktor alttanda muayene etti herşeyy normal normal doğum için uygun dedii allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsinn.....tahmini tarihe 19 günüm var ama doktor gününü beklemicek dedi.....başı tamamen dönmüşş artıkk

aynı günlerdeymişiz canım senle bakalım bebişler nasıl doğacak

maşallah canım hadi hayırlsı çok güzel :)
sonunda normal doğum yapacak birini gördüm şu forumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…