2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gece 11 olsa da yatsammm.. uyku çöktü üstüme ama şimdi uyursam da saçma bi saat olucak..
eşim çıkalım dışarı dedi ama halim yok giyinicekkkk :26::26::26::26::26:

kızlar yaa bişey anlatcam size bana fikir verin nolur..

bugün kontrolüm vardı ve çok olaylı geçti.çok moralimi bozdular kızlar..randevuyu kendi doktorumdan almadım. benim doktorumda 4 boyutlu ultrason yok. bende 4 boyutlu ultrasonu olan doktora gittim. ikiside aynı hastanedeler.neyse,
randevu saatim geldi.doktor hemşiresiyle haber yolluyo, ben başka doktorun hastası olduğumdan ve bugün hastanede başka doktor olmadığından 4 boyutlu ultrasona alamazmış sadece kontrol yapabilirmiş diye..iyi dedik hastaneden çıktık sinirle.orda bişey diyemedik sinirden.iş yerime döndüm ama kafayı taktım. açtım hastanenin halkla ilişkiler bölümüne saydım saydım saydım.sonra doktora bağladılar beni telefonda. o da tamam gel muayne edeyim seni dedi. lütfetti paşam. bende gittim oldum valla muaynemi hiçbişey olmamış gibi. eşim de aramış bi yandan o da baya bi kızmış hastaneye.

şimdi benim kafama takılan benim doktorumu doğumumla ilgili etkiler mi bu konu.sonuçta adamlar arkadaş..burda gidilebilecek başka hastanede yok doğru dürüst.kafam karıştı..bu hastanede doğum yapmalımıyım?? bi sıkıntı olur mu???

sorun çıkmaması gerek hekim seçme hakkın var.hem elinde imkan varken neden faydalanmayasın ki.ben özel hastanede çalışıyorum aynı hastanede bir doktora gidiyordum 17.haftamda doktorumu değiştirdim.kadını her gün görüyordum hiçte sorun çıkarmadılar.sezeryana 2 doktor giriyor benimkine hem eski hemde yeni doktorum birlikte gireceklermiş

ya işte olur ya benim doğuma da 2 doktor girerse o doktorlardan biride bugünkü olursa bi sorun çıkar mı acaba..paronayak oldum ya

selam millet.. öykümün kızı dünyaya geldi 2850 durumu gayet iyi biliyrsunuzdur gerçi ama bende hatırlatayım dedim. ne var ne yok nasılsınız

selam millet.. öykümün kızı dünyaya geldi 2850 durumu gayet iyi biliyrsunuzdur gerçi ama bende hatırlatayım dedim. ne var ne yok nasılsınız

ayy öyküm diyince kuzunu öyküsü sandım birden böyle oldum sonradan düştü jeton

biliyoruz şekerim resmini bilem gördükkk

ayyyyy çok sevindim bak o kadar üzdün kendini çözüldü sorun geliyo anneciğin ne güzel benim anam doğumdan iki gün önce gelecek

oyy çok masum ya kıyamam nasılda muhtaç gözlerle bakıyor minicik çok tatlı bizim bebişlerimizde mi böyle olacak :) inşallah hepimizinkini görmek nasip olur burda

sen kesin sezaryen mi olucan yakamozcum?

evet aslında istemiyorum ameliyat olmayı ama normalin sancısına katlanamıycagımı biliyorum o yüzden pazartesi günkü randevumda tarih belirliycez

benim de gidişat şuan normal gözüküyor ama bende kendimi biliyorsam normale nasıl dayanıcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsn...

benim de gidişat şuan normal gözüküyor ama bende kendimi biliyorsam normale nasıl dayanıcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsn...
ay amin ya , hayırlısıyla atlatsaydık bi şu doğumu normal yada sezeryan inşallah haziran sonunda herkes sağ salim bebeğini kucagına almış hatta çoğumuzun dikişleri bile iyileşmiş olacak :)
yaa herkess sezeryanamııı donduuuuuuu:):))::)

valla baştan beri normal diyen niye ameliyat olim delimiyim diyen ben şimdi korkudan normalin konusunu bile açmıyorum çevremdekiler üzerimde baskı yaratacak normal ol diycek diye hehe sanki kötü bişy diycekler vallasancıya dayanamam ben hastaneyi çığlıklarımla birbirine katar rezil ederim kendimi son anda beni ameliyata alın diye çığlık atmaktansa baştan temiz temiz ameliyat diyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…