kızlar yaa bişey anlatcam size bana fikir verin nolur..
bugün kontrolüm vardı ve çok olaylı geçti.çok moralimi bozdular kızlar..randevuyu kendi doktorumdan almadım. benim doktorumda 4 boyutlu ultrason yok. bende 4 boyutlu ultrasonu olan doktora gittim. ikiside aynı hastanedeler.neyse,
randevu saatim geldi.doktor hemşiresiyle haber yolluyo, ben başka doktorun hastası olduğumdan ve bugün hastanede başka doktor olmadığından 4 boyutlu ultrasona alamazmış sadece kontrol yapabilirmiş diye..iyi dedik hastaneden çıktık sinirle.orda bişey diyemedik sinirden.iş yerime döndüm ama kafayı taktım. açtım hastanenin halkla ilişkiler bölümüne saydım saydım saydım.sonra doktora bağladılar beni telefonda. o da tamam gel muayne edeyim seni dedi. lütfetti paşam. bende gittim oldum valla muaynemi hiçbişey olmamış gibi. eşim de aramış bi yandan o da baya bi kızmış hastaneye.
şimdi benim kafama takılan benim doktorumu doğumumla ilgili etkiler mi bu konu.sonuçta adamlar arkadaş..burda gidilebilecek başka hastanede yok doğru dürüst.kafam karıştı..bu hastanede doğum yapmalımıyım?? bi sıkıntı olur mu???
sorun çıkmaması gerek hekim seçme hakkın var.hem elinde imkan varken neden faydalanmayasın ki.ben özel hastanede çalışıyorum aynı hastanede bir doktora gidiyordum 17.haftamda doktorumu değiştirdim.kadını her gün görüyordum hiçte sorun çıkarmadılar.sezeryana 2 doktor giriyor benimkine hem eski hemde yeni doktorum birlikte gireceklermiş
ya işte olur ya benim doğuma da 2 doktor girerse o doktorlardan biride bugünkü olursa bi sorun çıkar mı acaba..paronayak oldum ya
selam millet.. öykümün kızı dünyaya geldi 2850 durumu gayet iyi biliyrsunuzdur gerçi ama bende hatırlatayım dedim. ne var ne yok nasılsınız
ayy öyküm diyince kuzunu öyküsü sandım birden böyle oldumsonradan düştü jeton
biliyoruz şekerim resmini bilem gördükkk
aaaaaaaaaa nerde beeeeeee
ya işte olur ya benim doğuma da 2 doktor girerse o doktorlardan biride bugünkü olursa bi sorun çıkar mı acaba..paronayak oldum ya
ayyyyy çok sevindim bak o kadar üzdün kendini çözüldü sorun geliyo anneciğin ne güzelannem pazar akşamı bınıp gelıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
merve merak ettım nasılsın ne dedı dr kız fatma özelden msj at dedım kız atmıs ben 17:00 kadar burdayım demıs ve gıtmıs
http://www.sifabebekleri.com/thebaby/{C6A83039-D6E6-4ED9-AE66-960A90DEC814}
burda şekerim idil mira bebek
http://www.sifabebekleri.com/thebaby/{C6A83039-D6E6-4ED9-AE66-960A90DEC814}
burda şekerim sağolsun ipek bulmuş linkini attı buraya :)))
ayyyyy çok sevindim bak o kadar üzdün kendini çözüldü sorun geliyo anneciğin ne güzelbenim anam doğumdan iki gün önce gelecek
oyy çok masum ya kıyamam nasılda muhtaç gözlerle bakıyor minicik çok tatlıbizim bebişlerimizde mi böyle olacak :) inşallah hepimizinkini görmek nasip olur burda
ay maşallah yaaaaaaa:) bi tuhaf oldum
dimiii miniminnacıkk
sen naptın kontrollerin nasıl gidiyor Egecim?
kontrollerim bitti artık
çarşamba doğum
bugun son kez gittim nst te sancı çıktı yine ama rahim kapalı
sen kesin sezaryen mi olucan yakamozcum?
evetaslında istemiyorum ameliyat olmayı ama normalin sancısına katlanamıycagımı biliyorum o yüzden pazartesi günkü randevumda tarih belirliycez
ay amin ya , hayırlısıyla atlatsaydık bi şu doğumu normal yada sezeryan inşallah haziran sonunda herkes sağ salim bebeğini kucagına almış hatta çoğumuzun dikişleri bile iyileşmiş olacak :)benim de gidişat şuan normal gözüküyor ama bende kendimi biliyorsam normale nasıl dayanıcam bilmiyorumAllah yardımcımız olsn...
yaa herkess sezeryanamııı donduuuuuuu:):))::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?