2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ilki normalmişş inş bunuda normal doğurursunnn....benım ilk doğumum olacak biraz korku var normalle ilgili ama içimi ferah tutmaya çalışıyorumm..inş kolay doğum nasip eder allah hepimize

eğer bi sorun çıkmazsa normal doğurursun. istersen olur inşaallah. kendini korkutma . insan bilmediği şeyden korkar tabii ama dünyanın en güzel şeyi. Allah gönlüne versin

maşallah canım hadi hayırlsı çok güzel :)
sonunda normal doğum yapacak birini gördüm şu forumda

blue biraz önce ankara anneleri topiğinde pijama sormuşsun onu gördüm de dün keçiörendeki koraya gitmiştim baya çeşit vardı indirime girmiş 29,39 civarı pijama ve gecelikler cicikomun genelde.güzel şeyler vardı başka koraylarda da vardır heralde.bak istersen canım..bu arada ben de allahın izniyle çatır çatır normal doğum yapıcam:) sen nerde yapcan doğumu ben 29 mayısta

bende normal istiyorm ama bakalım,son anda herşey değişebiliyo

inş bi sorun olmazda normal doğumm yapabilirim......cok istiyorumm...

aynen bende,bi kere dişimi sıkayım sonra rahat ederim diyorm ama bazı bünyelerin çok zor oluyo,bazılarının kolay.dualarımızı edelim bekleyelm,öncelik bebişlerimzn sağlığı,sonrada normal doğum inşşşşş

oyyyy idil mira'yı gördüm kadıköy şifa'nın sitesinde maşşalllah. allah nazarlardan saklasın.
çok tuhaf oldum.

sizede haziran sonuna yıllar varmış gibi geliyomu,bana öle geliyo.teklikten kafayımı yedm eceba.
ben hala doğacagına inanamıyorum hayal gibi geliyor ilk bebeğimiz oldugundan mı heyecanla beklediğimden mi bilmiyorum

7 haziran doğum zamanım ama normal olacak diye beklediğim için bu saatten sonra her an olbilir diye bekliyorum canım.

ALLAH yardmcn olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…