ben normal diye diretiyorum ama doktorlar sezeryan diyo yarın kesinleştiricez bakalım ama normal epidurale hazırlamştm kendimiaaa evet günlerimiz aynııı bakalım inş günlerini tamamlarlar.....sende normal mi istiyosunn
benimkide sizinkilere yakın kızlar. benim ilki normal bakalım bu nasıl olacak
ilki normalmişş inş bunuda normal doğurursunnn....benım ilk doğumum olacak biraz korku var normalle ilgili ama içimi ferah tutmaya çalışıyorumm..inş kolay doğum nasip eder allah hepimize
eğer bi sorun çıkmazsa normal doğurursun. istersen olur inşaallah. kendini korkutma . insan bilmediği şeyden korkar tabii ama dünyanın en güzel şeyi. Allah gönlüne versin
ben normal diye diretiyorum ama doktorlar sezeryan diyo yarın kesinleştiricez bakalım ama normal epidurale hazırlamştm kendimi
inş normal olur ya
maşallah canım hadi hayırlsı çok güzel :)
sonunda normal doğum yapacak birini gördüm şu forumda
selam gece kuşları :)
biz geldik. nasılsınız?
inş bi sorun olmazda normal doğumm yapabilirim......cok istiyorumm...
iyiyiz sen nasılsın bakalım?
oyyyy idil mira'yı gördüm kadıköy şifa'nın sitesinde maşşalllah. allah nazarlardan saklasın.
çok tuhaf oldum.
iyiyiz sen nasılsın bakalım?
idil mira kimin bebeğiydi canım ya ben bilemedim?
senın sezeryan mııı?
canım senin doğum zamanın belli oldu mu?
normal mi yapacaksın?
ben hala doğacagına inanamıyorum hayal gibi geliyor ilk bebeğimiz oldugundan mı heyecanla beklediğimden mi bilmiyorumsizede haziran sonuna yıllar varmış gibi geliyomu,bana öle geliyo.teklikten kafayımı yedm eceba.
7 haziran doğum zamanım ama normal olacak diye beklediğim için bu saatten sonra her an olbilir diye bekliyorum canım.
ben hala doğacagına inanamıyorum hayal gibi geliyor ilk bebeğimiz oldugundan mı heyecanla beklediğimden mi bilmiyorum
bende ilk bebek olmasına bağlıyorm,ikinci olsa ilgilenmemiz gereken bi yavrumuz daha olduğndan zaman daha çabuk geçer diyorm.bide benm eşim bile yanmda değil,tek olmaktan zaman hiç geçmiyo.bilg.,tv derken kafam süngere döndü.
7 haziran doğum zamanım ama normal olacak diye beklediğim için bu saatten sonra her an olbilir diye bekliyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?