2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım ben resim yükleyemiyorum ya sinir oldum ne zaman yüklemeye kalksam resim büyük diyor bizim odanın resmini yükliycem olmuyo bende face yüklerim artık

vayyy maşaallllaaaah sil kız şunları çabuk nazar değer.Anam senin herif iyi sokağa çıkarıyo seni bu güzellikte tütütüttttüüüüü maşallah

kapanmıs sımdı daha hos olmusun herkez gormus resmı bır ben gormedım kımse alıntı yapmasın neyseee
anaa hırçın dünür kız kimse görmedi ki bi esra ekli bende fatma ege asuman birce kuzu vs.vs. (herkes ekliymiş be ) tamam kızma be
vayyy maşaallllaaaah sil kız şunları çabuk nazar değer.Anam senin herif iyi sokağa çıkarıyo seni bu güzellikte tütütüttttüüüüü maşallah

sildim şekerim sağolun yaa nazar değcek şimdi fırlatıcam burağımı şuracığa

ayy kızlar siz facede iyi kaynatmışsınız valla fotolar anketler, ben geç kaldım yaa öbür grupta bekledim durdum dedimki nerde bu hamileler.Valla millet doğurmalı oldu ben daha yen üye oldum haa ekleyim beni ekleyiiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…