:82::82::82::82: tşk ederımmmmm
haydi kaçtım dünürüm iyi geceler
kızlar solunuza yatmayı unutmayınnnnnnn
ayyy bende düğün muhabbetine gelemiyorum yaa benimde gelinlikten yaram var hiç istediğim gibi olamadım saçım falan berbattı
yok bacım yhaa istediğim gelinlik yetişmedi bunu aldık oda çok içime sinmedi saç ve makyajımda kuaförün gazabına uğradı, kına gecemde çok güzeldim ondada fotoğraf makinasının azizliğine uğradım bütün fotolar silindiayyyyy sorma yaaaaaa, b i balayı istediğim gibi geçiyo dedim ondada benim herif hastalandı 1 gün yattı ay neyseki bebişimiz iyi bizde mutluyuz şimdi ben seni facede eklemedimmi
benım facem yokkıeşim izin vermıyor
anaaaaaa:44: neyse olsun
ya kızlar benim kızda dünden beri içerde kuduruyo gece uyuyamadım öğleye doğru uyudum çok hareketli keseyi yırtacak diye korkuyorum vallahi vurup duruyor, kaburgalarımda ağrıyo yukarı doğru çok baskı yapıyo sonlara doğru zorlanıyormuş insan gerçekten ne sağa yatabiliyorum ne sola
yatamamak kötüymüş gerçekten yakamozzşu çarpıntım geçsede rahatlasam yaaa yoruyo beni
evet ya uyku sorunum yoktu bi hafta öncesine kadar uyuyodum hemen , şimdi bebek inadına yapar gibi gece yastığa başımı koyunca kudurmaya başlıyo içerdebide öyle hareketli ki acıtıyo artık sağlıklı olsun da hareketli olsun ben katlanırım ama gece uyuyamayınca gündüz ne kadar uyusamda sersem gibi oluyorum son 24 gün ya çok az kaldı bi yandan heyecan bi yandan korku var hayırlısıyla bi atlatsaydık şu doğumu
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikk azcık daha sabırrrr
sen onu bırak inş. doğunca geceleri sen yatınca zırt diye uyanmazzzzzz ouyy yerim onu
slmmm kızlar gecem mahvoldu resmen ya sancıdan yatamadım kociş 3 te geldi adamcagız yattı 5 dk ya 5 dk sonra bır tel geldı bır olay daha olmus cektı gerı gıttı 5 te geldı ay manyak gıbıyım :84: hiç uyuyamadım bölük börçük onada uyumak denırse :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?