merhba bugün eşler evde kimse yok heralde, ben çok hastayım sanırım tansiyonum düşüyo, midem bulanıyo bayılcak gibiyim hiç iyi değilim başımda dönüyo, ter basıyo soğuk soğuk
slmmm kızlar gecem mahvoldu resmen ya sancıdan yatamadım kociş 3 te geldi adamcagız yattı 5 dk ya 5 dk sonra bır tel geldı bır olay daha olmus cektı gerı gıttı 5 te geldı ay manyak gıbıyım :84: hiç uyuyamadım bölük börçük onada uyumak denırse :84:
merhba bugün eşler evde kimse yok heralde, ben çok hastayım sanırım tansiyonum düşüyo, midem bulanıyo bayılcak gibiyim hiç iyi değilim başımda dönüyo, ter basıyo soğuk soğuk
insan çok kötü oluyor gerçekten. çağırabileceğin kimse yok mu canım?karnımda acıktı kalkmaya halim yok
mutlu pazarlar arkadaşlarr
pazartesi gecesi yattığım hastaneden, cuma akşamı İnci kuzumla çıktık elhamdüliiah..
önce suni sancı ile normal doğum denendi fakat 1 gün boyunca boş yere acı çekmekten başka bi işe yaramadı maalesef
18 mayıs çarşamba saat 11:32 de epidual sezaryen ile kızım tam 37+0 haftasında aramıza katıldı
maşalllah diyelim, hiçbi sağlık sorunumuz yok
sezaryenn beni çok zorlamadı bünyem sağlam olduğu içi fekt dikiş ağrılarım ve doğrulma zorluğum var tebi
yine bebişten fırsat olunca doğum hikayemi detayı olarak anlatacam sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım ama geç cevap alabilirsiniz malum
annelik muhteşem bi duygu inşallah hepiniz hayırlısıya ve sağıklı bi şekilde bu yolculuğu tamamlarsınız
herkese selamlar öpücükler
pazartesi gecesi yattığım hastaneden, cuma akşamı İnci kuzumla çıktık elhamdüliiah..
önce suni sancı ile normal doğum denendi fakat 1 gün boyunca boş yere acı çekmekten başka bi işe yaramadı maalesef
18 mayıs çarşamba saat 11:32 de epidual sezaryen ile kızım tam 37+0 haftasında aramıza katıldı
sezaryenn beni çok zorlamadı bünyem sağlam olduğu içi fekt dikiş ağrılarım ve doğrulma zorluğum var tebi
yine bebişten fırsat olunca doğum hikayemi detayı olarak anlatacam sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım ama geç cevap alabilirsiniz malum
annelik muhteşem bi duygu inşallah hepiniz hayırlısıya ve sağıklı bi şekilde bu yolculuğu tamamlarsınız
offf kızlar zaman geçmiyor yaaaaaa
aynen merve napıcaz bu son gunlerde ya ıyce agırlastık nolucaz bılmıyorum
kız valla 5 dk ayakta duramıyorum hemen yoruluyorum... ablam gledi bugun diyorum sende mi böyleydin evet diyor kolay mı can taşıyorsun diyor... bi doğur ama kuş gibi olacaksın diyor... offf doğurayım artık ya... hakkaten derlerdi son aylar geçmez doğurmak istersin diye gerçekten de öyleymiş...
aynen oyle senın 34 haftan dımı
35+2 kız 36. haftanın içindeym.
dogru yaa 36dın sen neyse az kaldı be kuzumm ınsallah saglıklı sıhatlı dogsunlarda katlanırız bı kac hafta daha muhım degıl bak ayları devırdık cok sukur gunlerden bahsedıyoru zz:))
insan çok kötü oluyor gerçekten. çağırabileceğin kimse yok mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?