2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet de son günler daha ağır geçiyormuş, havalar da ısındı geç kararıyor ayyy neyse sen nasılsın? kimse yok bugun burda sessiz bir hafta sonu...

evett herkesı kocası evde galıba bızımkınınde mac var ya bugun televızyona yapısmıs beklıyoo vebde bı bakayım kım var kım yok dedım ıyıyım canım hosaf yaptım onu ıcıyorum sende yap sutun bol olsun tatlım dr soyledı

hoşaf doğumdan sonra yaptırıcaktım anneme ama annem yanıma 1 hazirandan sonra gelecek zaten... boll boll yaptırıcammm sağol şekerim söylediğin için

ne hoşafı yaptın

kız ne bulursam ıcıne attım :)) kus uzumu kuru ıncır kuru erık kuru uzumm hurma kuru dut hepsını kaynattım sekerınıde agız tadıma gore ayarladım hergun bı kase ıcmeye calıyorum :))

hoşaf doğumdan sonra yaptırıcaktım anneme ama annem yanıma 1 hazirandan sonra gelecek zaten... boll boll yaptırıcammm sağol şekerim söylediğin için

rıca ederım tatlım ne demek bu arada lohusa serbetı ısınıde hallettım canımcım buldum sonunda tablet seklınde satılanını:))

hakkaten yaa bende şu lohusa şerbeti muhabbetini bi halletsem iyi olacak... sadece serbet mi vereceksin gelenlere ?

ya çok hastayım cnm midem bulanıyo başım dönüyo, tansiyonummu düştü ne oldu, acayip hissediyorum kendimi, doktordan kötü bişey duymaktan korkuyorum

ebuss neyın var kızz kendını oram agrıyo buram agrıyo dıye odaklama bı tuzlu ayran yap ıc doktoruda arama bence gel dıyecek daha cok sıtres yapacaksın ayaklarını havaya kaldır bırazz oyle kall tatlım gecer normal bu aralar oyle olması panık yapma canım bız burdayızz no panık gıt elını yuzunu yıka gel hadıı

ya çok hastayım cnm midem bulanıyo başım dönüyo, tansiyonummu düştü ne oldu, acayip hissediyorum kendimi, doktordan kötü bişey duymaktan korkuyorum
ayy geçmiş olsun dinlen bolca üşütmüş olabilirsin ama Allah korusun bi gitsen iyi olur aslında..
yok tatlım gul suyu aldımm ben lımon kolonyası sevmıyorum hastanede lohusa serbetı verıcem bıde cıkolata dagıtıcam yeter daaa

evet haklısın canım... bende öyle yapayım o zaman... hastanede bişey dağıtmaya gerek yok ya eve gelenlere dağıtsak yeter bence :44:

yok cnm biyerim ağrımıyo zaten bulantı halsizlik falan var başım dönüyor, zaten doktor gel falan der diye aramıyorum, gitmekte istemiyorum, gözetime alalım falan derler şimdi ne gerek var sancı olmadığı sürece başka sorun yok.tansiyon 8-5 düşükmü kızlar ya hiç anlamam:26:

bencee eve gelenlerede kek fılankuru pasta yaptırırım ablama yeter onlar getırısın hasta sormaya gelıyolar bıde bızmı onlerınde donelım bacım bos ver yaa

dusumus guzelım kalk bı tuzlu ayran yappp ve yere yat bacaklarını kanepeye dogru yukarı kaldır bı kac dakıka oyle dur duzelır tatlımm

gitsemmi bilemedimki yaa :105:

git git Allah korusun seni korkutmak istemem ebrucum canım ama pek iyi değil bulantı baş dönmesi :s gebelik zehirlenmesi belirtileri bunlar ben de tansiyondan muzdaribim ya başım dönse hemen kötü oluyorum... git ihmal etme

mervecımm bebısın odası ne alemde kurdunuzmu besıgı fılan

canım ben 2 yaşına kadr yanımda yatırmayı düşünüyorum... yatak odasında kurulu beşiği, büyük bişey yandan dolaplı falan... kuruldu evt de yastık yorgan takımı kaldı sadece... kıyafetleri dizildi beyfendinin bi kendisi kaldı beşiği tamamlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…