evet de son günler daha ağır geçiyormuş, havalar da ısındı geç kararıyorayyy neyse sen nasılsın? kimse yok bugun burda sessiz bir hafta sonu...
evett herkesı kocası evde galıba bızımkınınde mac var ya bugun televızyona yapısmıs beklıyoo vebde bı bakayım kım var kım yok dedım ıyıyım canım hosaf yaptım onu ıcıyorum sende yap sutun bol olsun tatlım dr soyledı
ayyy annem geldi bişeyler yedik, doktra gitmeye korkuyorum
ne hoşafı yaptın
hoşaf doğumdan sonra yaptırıcaktım anneme ama annem yanıma 1 hazirandan sonra gelecek zaten... boll boll yaptırıcammmsağol şekerim söylediğin için
kız ne bulursam ıcıne attım :)) kus uzumu kuru ıncır kuru erık kuru uzumm hurma kuru dut hepsını kaynattım sekerınıde agız tadıma gore ayarladım hergun bı kase ıcmeye calıyorum :))
rıca ederım tatlım ne demekbu arada lohusa serbetı ısınıde hallettım canımcım buldum sonunda tablet seklınde satılanını:))
noldu ebru hayırdır kız neden korkuyorsun doktordan?
hakkaten yaa bende şu lohusa şerbeti muhabbetini bi halletsem iyi olacak... sadece serbet mi vereceksin gelenlere ?
ya çok hastayım cnm midem bulanıyo başım dönüyo, tansiyonummu düştü ne oldu, acayip hissediyorum kendimi, doktordan kötü bişey duymaktan korkuyorum
ayy geçmiş olsun dinlen bolca üşütmüş olabilirsin ama Allah korusun bi gitsen iyi olur aslında..ya çok hastayım cnm midem bulanıyo başım dönüyo, tansiyonummu düştü ne oldu, acayip hissediyorum kendimi, doktordan kötü bişey duymaktan korkuyorum
yok tatlım gul suyu aldımm ben lımon kolonyası sevmıyorum hastanede lohusa serbetı verıcem bıde cıkolata dagıtıcam yeter daaa
ebuss neyın var kızz kendını oram agrıyo buram agrıyo dıye odaklama bı tuzlu ayran yap ıc doktoruda arama bence gel dıyecek daha cok sıtres yapacaksın ayaklarını havaya kaldır bırazz oyle kall tatlım gecer normal bu aralar oyle olması panık yapma canım bız burdayızz no panık gıt elını yuzunu yıka gel hadıı
ayy geçmiş olsun dinlen bolca üşütmüş olabilirsin ama Allah korusun bi gitsen iyi olur aslında..
evet haklısın canım... bende öyle yapayım o zaman... hastanede bişey dağıtmaya gerek yok ya eve gelenlere dağıtsak yeter bence :44:
yok cnm biyerim ağrımıyo zaten bulantı halsizlik falan var başım dönüyor, zaten doktor gel falan der diye aramıyorum, gitmekte istemiyorum, gözetime alalım falan derler şimdi ne gerek var sancı olmadığı sürece başka sorun yok.tansiyon 8-5 düşükmü kızlar ya hiç anlamam:26:
gitsemmi bilemedimki yaa :105:
ay sabahtan beri yatıom o şekilde hala fenayım, ben bi ayran yaptıriim anneme bari
mervenın dedıgı dogru olabılır canım yınede ara bı doktoru konus ıcın rahat etsın gel dersede gıt artık bebegın saglıgını tehlıkeye atmaa
tuzlu ayranın etkisini beklicem aramıcam
sen bilirsin ebrucum inşallah dediğim çıkmaz...
mervecımm bebısın odası ne alemde kurdunuzmu besıgı fılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?