2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı yapmıssın canım bende yanımda yatırıcam aynen onu baska odada bırakamam bende oyun parkı aldım 1.5 yasına kadar yanımda yatsın sonra odasına arbalı guzel bı cocuk odası alırız dedık bıde gelsın saglıklı sıhatlı pasalarımız gerısı kolayy

merhaba kızlar nasılsınız?
bugün kpds m vardı, çokşükür iyi geçti. inşallah iyi gelir. bebişim de hayatının ilk sınavına girmiş oldu kpssde doğmuş olur inşallah kuzucuğum :)

insan elbette bebeği için sabırsızlanır ama, herşeyin tadını çıkarmaya çalışın fıstıklar, benim de belim ağrıyor 10 dk yürüsem belim kopacak gibi oluyor ama bunun da tadını çıkarmaya çalışıyorum. toplamda 13 kilo aldım, bu halimi de seviyorum çok beğeniyorum göbişimi valla :)) hepsini ve hatta fazlasını vereceğime inanıyorum bu kiloların... kıyafet giyip çıkarmak zor gelse de bunun bile bi kıymeti var, hayatta kaç kere yaşanır ki.. bebiş doğduktan sonra anneler bebeğin hareketlerini özlüyorlarmış..o da yanlış, geçmişi geleceği düşünmemek lazım anı yaşamak lazım..ağrılarımdan bile keyif alıyorum ben valla mazoşist miyim neyim

kız ben yanımda yatırırken bile tedirgin bi bekleyiş içersinde olurum ya duyamazsam sesini ya bişi olursa diye elli kere kalkarım... ben başka odada yatıramam bebeğimi, yatıranlar da nasıl yatırıyor valla anlamadım gerçi herkesin kendi tercihi ama ben yatıramam. sonra dediğin gibi çok şık hem genç odası olabilecek hem çocuk odası görünümünde bişi alıcam Allah nasip ederse...

hoş geldin bacım... sınavının iyi gçmesine sevindim... hakkat daha yavrucak doğmadan sınav ortamını görmüş oldu

herşeyini tadını çıkartıyoruz da bacım yorulunca hayattan beziyorum yoksa bebeğime herşey feda olsun ölürüm ben onun için... bi de görmek için sabırsızlık var ya ondan da böyle söyleniyoruz aslında... neyse sağ salim gelsinler de...

yok tatlım en dogrusunu yapıyosunn hafıf mazosıstlık sezdım amaa neyseee bıraz zordu dıye duyudm ben gıremedım tuvaletım cok gelıyo dıyee :))))))))999

en son kontrolde benim de 8-5 çıkmıştı, düşük tansiyon önemli değil yüksekten korkuyoruz demişti doktorum. ama bence doktorunu ara yine de, belki önemli bir şey olmadığını söyleyecek için rahatlayacak. ben doktorumla konuştuktan sonra çok rahatlıyorum valla:))

valla öyle çocuğum karnımda az ders çalışmadı, direkt entellektüel bi tip olarak doğacak zaten uluslararası politika bilerek doğacak direkt
evde vakit geçmiyordur bi de, ben hala çalıştığım için haftalar çok hızlı geçiyor.3 hafta daha var, çokşükür korktuğum kadar ağırlaşmadım, inşallah sağsalim bitiririm...

yok tatlım en dogrusunu yapıyosunn hafıf mazosıstlık sezdım amaa neyseee bıraz zordu dıye duyudm ben gıremedım tuvaletım cok gelıyo dıyee :))))))))999

sezdin dimi kolay değildi canım ama süre baya çoktu 80 soruya 180 dk. çok çeldirici soru vardı, benim kpds A idi, 5 yıl geçti ama üzerinden, 5 yıl içinde yenilemezsen otomatikman B sayılıyor. inşallah yine Ada kalır.
bluee gözünaydın canım. inşallah kpss de çok güzel geçer...
çok sağol tatlım

vayyy A demek bacım senın ıngılızcen cok ıyı ozaman nekadar maasa etkısı oluyo a olunca ben az bı mıktar sıye duymusstum

vayyy A demek bacım senın ıngılızcen cok ıyı ozaman nekadar maasa etkısı oluyo a olunca ben az bı mıktar sıye duymusstum

sağol canım, malesef 50 lira sadece:))) çok düşük yani. üst kurullarda falan A ise 400 lira farkediyor. hatta bankalarda 800 farkeden banka bile var. bizde de dalga geçer gibi 50 lira veriyolar işte :)))
ben belki dil seviyesini bi yerde göstermek gerekirse diye güncel olsun dedim, bazen kurslar eğitimler oluyor, bulunmasında fayda var..

bende oyle bılıyorum o yuzden tatlımm gercekten dala gecıyolar sankı 50 lıra cok az bende bı 55 alsam daha bısey ıstemem doktoraya baslayamıyorum gecemedım bır turlu zayıf ıngılızcem

merve kız actım som agzımıı fener gerıye dustu kocam ters ters bana bakıyoo bende koyu bı cımbomluyumm

kızlar ben kacar esım ters ters bana bakıyoo cok guldum gol yedıklerınde opt sızı hoscakalımm

iyi akşamlar kızlar, keyifler nasıl?
blue'cum kpds'ye girmişsin geçmiş olsun. benim de 4. senem doldu seneye yenilemem gerek kpds'yi. hiç çalışasım yok
vi yerleştirmeye uğraşıyorum ama ayakta fazla durunca ayaklarımın arka kısmı ağrıyo. ilk kez bu kadar kilo aldım vücudum alışamadı:)

bende oyle bılıyorum o yuzden tatlımm gercekten dala gecıyolar sankı 50 lıra cok az bende bı 55 alsam daha bısey ıstemem doktoraya baslayamıyorum gecemedım bır turlu zayıf ıngılızcem
evet canım bunca yıl yabancı dilde eğitim gördük, ben ortaokulda fizik kimya biyoloji matematik derslerini bile ingilizce gördüm, karşılığı bu işte..50 lira:)) bu ülkede kim emeğinin karşılığını adil alıyor ki biz alalım... alırsın inşallah canım üds nasıl, ben hiç girmedim. bence alırsın 55, yanlışlar doğruları da götürmüyor..

sağol canım, benim de kasımda 5 yıl olacaktı bi gireyim dedim, hiç çalışmadım ya zaman yok ki, bi de ona zaman ayıramıcam valla :)) ne olursa olsun diye girdim :)
yavaş yavaş yap canım yorma kendini, hallolur hepsi..

fıstıklar ben çıkayım biraz, enstrümental müzikler dinledim salak gibi içimi sıktım kendi kendime ya resmen..çok güzel hareket bunlar'a bakayım biraz:) sonra da kocam gelecek 10buçuk gibi, özledim valla kocişimi :))
öpüyorum görüşürüz kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…