Kizlar Merhaba, yarin sabah doguma gidiyorum inshallah, heyecan dorukta. Bu aksama kadar heyecan yapmiyordum ama suan cok fenayim. Bavulumu elden gecirdim, bugun kuafor islerimi hallettim, saclarima da fon... Hazir gibiyim. Birazdan dualarimi yapacagim.. Siz de bana dua edin nolur..
Kizimin adi Lubna inshallahher şey çok kolay olur inşallah canım.. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah... senin bebişin ismi ne olacak belli mi??
canım, 37 haftalık normal doğum yapan çok var. her şey yolunda yani üzülmene gerek yok. sabırsızlanıyor demek ki senin kız..
allaha emanet olun iyi haberlerinizi bize ucurun insallahhh
saglikla dogsun bebeginnn
ayyy ne güzel sağlıkla büyüt bebeğinimutlu pazarlar arkadaşlarr
pazartesi gecesi yattığım hastaneden, cuma akşamı İnci kuzumla çıktık elhamdüliiah..
önce suni sancı ile normal doğum denendi fakat 1 gün boyunca boş yere acı çekmekten başka bi işe yaramadı maalesef
18 mayıs çarşamba saat 11:32 de epidual sezaryen ile kızım tam 37+0 haftasında aramıza katıldı
maşalllah diyelim, hiçbi sağlık sorunumuz yok
sezaryenn beni çok zorlamadı bünyem sağlam olduğu içi fekt dikiş ağrılarım ve doğrulma zorluğum var tebi
yine bebişten fırsat olunca doğum hikayemi detayı olarak anlatacam sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım ama geç cevap alabilirsiniz malum
annelik muhteşem bi duygu inşallah hepiniz hayırlısıya ve sağıklı bi şekilde bu yolculuğu tamamlarsınız
herkese selamlar öpücükler
burdayım dus alıp hasteneye gıdecezz bırazdan cok fazla gırmeye basladı bu boyle gıtmıcek geldı gelıo sanırımm
annem yarın aksama bınıyor canım anca yarın aksama bulundu bılet korkuyorum ıste yaumarım yıne normal bır sancıdır bıde kahverengı leke geldı aksama dogru bılmıyorum artık
roalist haber vermeye çalış bize mutlaka. merak ederiz.
hadi canım Allah kurtarsın inşallahhhh darısı bize, dualarımız seninle sağ salim al inş. bebeğini kucağınaKizlar Merhaba, yarin sabah doguma gidiyorum inshallah, heyecan dorukta. Bu aksama kadar heyecan yapmiyordum ama suan cok fenayim. Bavulumu elden gecirdim, bugun kuafor islerimi hallettim, saclarima da fon... Hazir gibiyim. Birazdan dualarimi yapacagim.. Siz de bana dua edin nolur..
burdayım dus alıp hasteneye gıdecezz bırazdan cok fazla gırmeye basladı bu boyle gıtmıcek geldı gelıo sanırımm
Canim arkadaslarim, Hepinize iyi geceler, Size haber vermeye calisicam. Allah'a emanet olun..
Sizin desteginize ihtiyacim var, Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik...
Hepinizi seviyorum. Yarin Allah isimi rast getirsin inshallah.
Hepinize opucukler.:92::92::92::92::92::80::80::80::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?