2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allaha emanet olun iyi haberlerinizi bize ucurun insallahhh

saglikla dogsun bebeginnn

kızlar ben cıkıyorum herkse iyi geceler

royalist sağlıcaka al kızını

bebek poyraz hakkında hayırlısı olsun korma sakın nası olsa doğacak bu erken deil haberlerinizi bekliyoruzzz

Canim arkadaslarim, Hepinize iyi geceler, Size haber vermeye calisicam. Allah'a emanet olun..
Sizin desteginize ihtiyacim var, Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik...
Hepinizi seviyorum. Yarin Allah isimi rast getirsin inshallah.
Hepinize opucukler.:92::92::92::92::92::80::80::80::18::18:

ayyy ne güzel sağlıkla büyüt bebeğini darısı bize :) ameliyat anında heyecanlanadınmı canım bende epidural sezeryan diyorum ama bakalım o heyecana nasıl dayanacam ...

burdayım dus alıp hasteneye gıdecezz bırazdan cok fazla gırmeye basladı bu boyle gıtmıcek geldı gelıo sanırımm

annem yarın aksama bınıyor canım anca yarın aksama bulundu bılet korkuyorum ıste ya umarım yıne normal bır sancıdır bıde kahverengı leke geldı aksama dogru bılmıyorum artık

poyrazın kızı geliyo galiba naptı acaba :26: leke filanda gelmiş nişanmı geldi ki :44: neyse 38. haftasında erken değil zaten doğarsa da bi sorun çıkmaz merak ettim haber verir inşallah ...

bebek naptın kız gittinmi doktora?

bende sabahın köründe kalkacam ama akşama kadar uyudugumdan hiç uykum yok ...
Siirte kontrole gidecez doğum tarihimizi söyliycek doktorumuz, bide oda siparişini verip eksikleri alacaz uyumadan giderim heralde :26:

hadi canım Allah kurtarsın inşallahhhh darısı bize, dualarımız seninle sağ salim al inş. bebeğini kucağına
burdayım dus alıp hasteneye gıdecezz bırazdan cok fazla gırmeye basladı bu boyle gıtmıcek geldı gelıo sanırımm

canım üzülme artık doğursan da sorun yok her bi gelişimini tamamladı, sen bu hafta doğurursun gibime geliyor annen de geliyor herşey denk geldi Allah yardımcın olsun... git bakalım hastaneye, belki bebeğinle çıkarsın

Allah sağlıkla bebeğini kucagına almanı nasip etsin genel aneztesi ilemi olacaksın canım sezeryanı? iyileşir iyileşmez yaz bize merak ederiz kuzucugun resmini eklemeyide unutma

hay maşallah doğuranlar, sancısı gelenler, doğuma girecekler...baya hareket varmış bugün..

royalist allah yardımcın olsun,hayırlı sıkıntısız doğumların olsun inşallah...

bebekpoyraz valla ben elim karnımda sencı bekliyom sürekli ne küsel işte bebiş gelirse ben daha zor dayanıyorum sen nie üzülüyosun..inşallah hakkıonda hayırlısı olur canım..

bu saatte topikte 4 kişi uykusuzluk probleminden olsa gerek hazirana girmeden herkes doğurcak mı ne

ben hala uyuyamadım ya uyumadan gidecem artık kontrole :26: poyraz naptı ki doğurdum diye gelirmiş bide günler azaldıkça heyecan artıyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…