maşallahhhhh kocaman olmuş. kız 4 kiloya dayancak bu seninki :) bu hafta gidemedim dr a ben, önümüzdeki haftasonu gidecem inş. ama hala dönmedi bebeğim. kafasının yeri sabit, midemin orda duruyo, sağa sola çeviriyotop gibi dışarı çıkarıyo yaa sıpa geçen hafta p.tesi gitmiştim en son, 2328 gr dı, bakalım ne kadar olmuş...:90:
23 günüm kaldı bu arada
4 kilo olursa nasıl doğurcam kızzzzayy Allah'ım kurtar hepimizi bir avazda
git bacım ihmal etme, ben bile her hafta gider oldum valla... cuma gene gidicem, artık her cuma doktordyım... nst'de de sorun çıkmadı, tansiyon sınırda işte 13/8off bıktım valla
dönmedi mi senin yaramaz zilli zarife kızçenneyse zaten sezaryen olucak dönmesin ö.değil byümüştür annesi ohoo burak kadr olmuştur
aminnnn canım... 650 km yol yaptım haftasonu, korktum bişey olur diyede olmadı çok şükür. senin tansiyon her an yükselcek gibi aman dikat et, benimki de genelde düşük, 10-7 civarı... sağ salim atlatalım şu günleri inş....dönmedi benim zilli malesef, keyfi yerinde...:86:
ya kociş illa gidelim iki gün gezelim sıkıldım bu aralar, yavaş dikkatli gideriz dedi, iyi bakalım dedik gittik... neyse evimdeyim şükür. her hastaneye gidşinde tansiyon problemin olduğunu yerleştiriyosun kafana belkide, o da heyecana bağlı yükseliyo olabilir dediğin gibi, rahat olmaya çalış bakalım belki faydası olurevet onu dicektim kız neden öyle yaptın? gitme daha uzak bi yere :44:
tansiyon yükselicek gibi işte kontrollerde çok heyecan yapıyorum ondan sanırım sonra da düşünüyorum kontrolde bu kadar heyecan yapıp da bu kadar tansiyon çıkıyorsa doğum anında kendimi düşünemiyorumdüşük tansiyonun riski daha az yüksek tansiyona göre... ikisi de kötü ama yani... ayrıca çok da düşük değil, büyük 10 muş 11 olsa çok normal bence...
dönmesin boşver yan gelsin yatsın
ya kociş illa gidelim iki gün gezelim sıkıldım bu aralar, yavaş dikkatli gideriz dedi, iyi bakalım dedik gittik... neyse evimdeyim şükür. her hastaneye gidşinde tansiyon problemin olduğunu yerleştiriyosun kafana belkide, o da heyecana bağlı yükseliyo olabilir dediğin gibi, rahat olmaya çalış bakalım belki faydası olur
kız yok inan son zamanlarda daha rahat olmaya çalışıyorum kapıdan içeri bi giriyorum kalbim hop hopvalla napıyım ezgicim başa çıkamadım tansiyonla aman
daha gitme anam boşver kocanı yolda falan sancın olur aman Allah korusun... ben bile annemlere gitmeye çekinir oldum arabayla yarım saat sürüyor düşün... annem tlfndan bağırıyor sen gelme biz geliriz diyeama cuma günü hastaneden sonra gitmem lazım mecbur çünkü bebeğimin yastığını yorganını annemlerin ordan alıcam...doğumdan önce son kez gitmiş olurum artık
:) gitmem artık bi yere canım. arabaya inip binerken bile zorlanıyorum artık. evdeyim doğuma kadar. ama ben dr a giderken bile 1 saatten fazla yol gidiyorum malesef, alıştım yani artık. benim yorgan kaynanamda hazır da, yatağını yapacak bakalım bu hafta. ama eve getirmicem hemen, doğumdan sonra 4-5 gün kaynanamda kalıcam ya, beşiği falan da göürcem onun evine... kız çok yormuş yol beni, kemiklerim ağrıyo, gideyim de yatayım, yarın görüşürüz bacım, iyi geceler,,,,,,,,,,:85:
Kizlar Merhaba, yarin sabah doguma gidiyorum inshallah, heyecan dorukta. Bu aksama kadar heyecan yapmiyordum ama suan cok fenayim. Bavulumu elden gecirdim, bugun kuafor islerimi hallettim, saclarima da fon... Hazir gibiyim. Birazdan dualarimi yapacagim.. Siz de bana dua edin nolur..
selam kıslarrr
bugun kıs arkadaşlarla piknik yaptık sahil kenarında ki çardaklarda ama hafif meltem vardı çok yormuş benii birde kıpkırmızı yandı yüzümanam herkes denizdeydi bugun nası imrendim varyaa bu sene ne havuz ne deniz haram olsun bakallımm
bebek poyraz sancım çok diyodu haber varmı
burdayım dus alıp hasteneye gıdecezz bırazdan cok fazla gırmeye basladı bu boyle gıtmıcek geldı gelıo sanırımm
her şey çok kolay olur inşallah canım.. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah... senin bebişin ismi ne olacak belli mi??Kizlar Merhaba, yarin sabah doguma gidiyorum inshallah, heyecan dorukta. Bu aksama kadar heyecan yapmiyordum ama suan cok fenayim. Bavulumu elden gecirdim, bugun kuafor islerimi hallettim, saclarima da fon... Hazir gibiyim. Birazdan dualarimi yapacagim.. Siz de bana dua edin nolur..
burdayım dus alıp hasteneye gıdecezz bırazdan cok fazla gırmeye basladı bu boyle gıtmıcek geldı gelıo sanırımm
annem yarın aksama bınıyor canım anca yarın aksama bulundu bılet korkuyorum ıste yaumarım yıne normal bır sancıdır bıde kahverengı leke geldı aksama dogru bılmıyorum artık
annem yarın aksama bınıyor canım anca yarın aksama bulundu bılet korkuyorum ıste yaumarım yıne normal bır sancıdır bıde kahverengı leke geldı aksama dogru bılmıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?