2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın ipek. sen de mi uyuyamadın? 4ten beri uyanığım ya her gün böyle sinir oluyorum(( yakamoz da aktif görünüyor, o hiç uyumadı herhalde bu gece...

slmm kızlar dun serum takıldı sancı cıktı her zamankı gıbı rahmımde acıklık varmıs ve gelen kahverengı lekede dogum habercısı gıbı bışeymıs dr um geldı muayene ettı artık nereye kadar dayanırsan dedı bebegın durumu ıyıde bacaklarım tutmuyor gıbı agrıyor uyumadım hıc uyumadan bır msj atim dedım haberınız olsun istirahat edecem işte annem gelmeden dogurmam ınsallah dunde bıtanekadın doguruyordu nasıl bagırrıyor ben dogurmam dedım sezeryana al benı dedım dr yok bıse sen epidural olacaksın korkulacak bıse yok cekmıceksın sancıyı dıyınce içim rahatladı bıraz bu arada benım bebişn kılosunu tam soylemedı kılosu ıyı dedı boyuda 49.56 olmus 50 cm dogar sanırım kasıklarıma bastırdı cocuk resmen seyımın içinde dr güldü nıye güldü onuda bılmıyorum bu hafta dogurursunmu demek ıstedı acep :44:

channell gunaydiinn bende seni bekliyordum (
senin disciye gitmene doktorun izin verdi dimi
daha aramadim doktoru 9 olsin diye bekliyorumda
ne yapti disci mudahale edebildimi yani
ben berbart vaziyetteyim 2 3 gundur ((

cnm cok gecmıs olsunnnn.
ben 4-5 tane kadındogumcuya sordum( rıza madazlı-atıl yuksel:) cnm ıcın rahat olsun hepsıde gıt agrı cocuga daha zararlı dedı ve gıttım ıyıkı gtmısım agrıycak dıe stres bıle yapıyordumm.
dıscılerde zaten sadece hafıf temzıleyıp gecıcı bısı yapıyor dogumdan sonra tamamen yapıyorlar cok agrıyorsa bence gıt...

ayy cok icaime sindi iyiki sordum sanada benim doktora saat 10 da ulasicam cunku (
dibi curumus galba ya neyse disci ile baglantiya geceyim ben en iyisi
tesekkurlerr

gunayydın kızlarr
ayy uyku tutmuyor yaa gozum acıldı :))
zınkerbell dıs agrısı gecmedı demekkı gecmıs olsun cnm
channel nerelerdesın yaa bı kavusamadık senınlee

gunayydın kızlarr
ayy uyku tutmuyor yaa gozum acıldı :))
zınkerbell dıs agrısı gecmedı demekkı gecmıs olsun cnm
channel nerelerdesın yaa bı kavusamadık senınlee

yelkovan ya bende senı ozledım valla karsılasamadık hıcc bugunlerdeee...
nasılsın cnmmm gıttınmı doktoraa gun felan verdımıı??
bana c.tesı doktor normal dogum yapabılırsın dedı catıma felan baktı ama ben cooook korkmaya basladım yaaa
sanıodum kı kadın bı bahane bulup bana sezeryan dıcek ama normal dedııı:)

ahhaaaahha sen kactıkca normal senı takıp edıyor:))
benım carsamba kontrol bakalım ne dıyecek umarım bu sefer hayırlı laflar duyarız doktorun agzından:)
normal derse bende cok korkuyorum ama en bastan berı normal ıstıyorum dıye mangalda kul bırakmadım sımdıde bebek ıcın hangısı hayırlıysa o olsun dıyorum :)))

benim catida darlik mi varmis bir ihtimal sezeryan ama bekleyelim acilabilir dedi :))

oykum iyimiydi pekiii

oykum cok ıyıydı canım ya toparlamıs kendını masallahh herseyden cok memnun kalmıstııı..

ınsallah cnaım carsambada senden hayırlı haberler beklıyoruzz. muayene felan yapabılırler hazırlıklı gıt istersen..(temızlık felan ıcın):)
ya bende hep hayırlısı ne ıse o olsun dıorum valla ama normalden de korkmaya basladım yanıı...

günaydın hatunlar.
ayyyy son bir haftam. iyice heyecan bastı beni. :18:
siz napıyosunuz.
zinkerbel geçmiş olsun.
channel öykümü görmüşsün ne güzel.
kız haftaya bana da gelin :)
ama siz karşıdasınız uzak olur.

gunaydin canimmmmm
bu hafta biraz zor gecerrrr
prenses yola cikiyor yaniii

cok heyecanliiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…