fıstıklar ben çıkayım biraz, enstrümental müzikler dinledim salak gibi içimi sıktım kendi kendime ya resmen..çok güzel hareket bunlar'a bakayım biraz:) sonra da kocam gelecek 10buçuk gibi, özledim valla kocişimi :))
öpüyorum görüşürüz kendinize iyi bakın
cok sancım varrr
bende fanatik GS'lıyım bacım... Allahtan eşim de öyle yoksa anlaşamazdmmerve kız actım som agzımıı fener gerıye dustu kocam ters ters bana bakıyoo bende koyu bı cımbomluyumm
iyi akşamlar nilgüncümm iyiyim ( kendi adıma :) sen nasılsın? nasıl gidiyor hamilelikiyi akşamlar kızlar, keyifler nasıl?
blue'cum kpds'ye girmişsin geçmiş olsun. benim de 4. senem doldu seneye yenilemem gerek kpds'yi. hiç çalışasım yok
vi yerleştirmeye uğraşıyorum ama ayakta fazla durunca ayaklarımın arka kısmı ağrıyo. ilk kez bu kadar kilo aldım vücudum alışamadı:)
cok sancım varrr
bende fanatik GS'lıyım bacım... Allahtan eşim de öyle yoksa anlaşamazdm
iyi akşamlar nilgüncümm iyiyim ( kendi adıma :) sen nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik
off bacım gene mi yaaaaaa
iyi gidyo çok şükür canım, sona yaklaştıkça heyecanlanıyorum:)evdeyim ya sürekli bişiler yapmak istiyorum ama gücüm yetmiyoryavaş yavaş yapıyorum bi şeyler...
bende bişey yapmak istediğimde akşama kadar yayıyorum o işi :) yorma kendini... bnm evin işleri bitti çok şükür... hazırım doğumaaa
ya işte bizim de halılar falan yıkandı, dolap yaptırdık bi de ama onun dışındaki bütün işler duruyor nerdeyse, koltuklar, perdeler falan. önce ince işleri yapayım dedim, dolaplarn içleri falan çok vaktimi alıyor. o kadar çok şey attım ki, ne kadar gereksiz şey varmış meğerse...
hmm anladım canım yorma kndini dolap içleri temizlemek uzun iş, otua otura yapmaya çalış... gereksiz şeyleri keşfetmek için ince temizlik yapmak sart galibabilirim o gereksiz eşyaları
evet kesinlikle:) aslında annem gelecek ama acil bir durum olmadığı müddetçe (inşallah) geç gelir biraz o 39. haftada falan. o zamana bırakmamam lazım. neyse ki bi ara geldiğinde bebeğin eşyalarını hazırlamıştı sağolsun:)
sen normal doğum mu yapacksın canım?
canım Allah nasip ederse normal istiyorum ama hayırlısı tabi. sen nasıl düşünüyorsun?
benim gidişat da normal gözüküyor nilgüncüm bakalım eğer bi aksilik çıkmazsa normal yapıcam gibi... keyfi sezaryen tarihi almak istemiyorum istisnalar hariç, yani hani bebek baş yukardadır mecbur sezaryen der doktor ya da ne biliyim zor hamilelik geçirmiştr kendisini riske atmaz ya insan sezaryen tercih eder... bu şekilde olanları tenzih ederim ama gidişat normalken sezaryen tarihi almak vicdanımı sızlatıyor açıkcası... bi tansiyon problemim var eğer onda sıkıntı çıkarsa belki sezaryen olurum... onun haricinde doktorum ne kadr epidurali tavsiye etmese de dayanamam o sancıya... epiduralle normal doğuım düşünüyorum...
epidurali neden tavsiye etmiyor doktorun canım? ben epidural istediğimi söyledim doktor hiçbir şey söylemedi olumsuz. ama dedi ki 4 cm açıklık olduktan sonra yaparız, biraz sancı çekersin. yoksa doğum çok uzuyor dedi. hayırlısı inşallah ya...
riskli diyor bana... ne biliyim korkuttu beni o gün biraz... çatı muayenem de daha yapılmadı belki çatım dardır sezaryen der onu da bilemem... gidişat normal çünkü 28. hftadan beri dayadı kafayı aşağıya
evet bana da 5 cm açıklıktan sonra vuruluyor iğne dedi... bakalım canım ya aslında fazla da düşünmek istemiyorum saçma sapan rüyalar görüyorum gece çünkü
evet riskli ama tüm doğum yöntemlerinde risk var, hangi yöntem olursa olsun zor bir şey Allah yardımcımız olsun. bana da çatı muayenesi yapmadılar hiç, ne zaman yapılıyor ki acaba? ben bi kere rüyamda doğuma gittiğimizi gördüm sadece onda da diyorum ki hiç sancım yok, gerçekle rüya karıştı:):) dediğin gibi çok düşünmemek en iyisi nasibimizde ne varsa o olacak sonuçta, biz ne dersek diyelim.
Fenerbahçe şampiyon olduuu:):):)
fb'nin şampiyon olduğunu söyleye söyleye fanatik GS'li şu şahsiyete mi söylüyorsun Nilgün
neyse tebrik ederim
çatı muayenesi hakkında doktorum daha bişi demedi ne zaman yaparlar bilmiyorum ama mümkünse 1 hafta öncesinden haber versinler utanırım yoksa hazırlıksız olursamgerçi şuan için bişi yok ama nolur nolmaz
hoşgeldin canımmmmmmm... evet cuma günü gitmiştik teyzesi 2910 gr.49 cm Burak Beyimizselam kızlar ben geldimmmmmmmmmmm. nasılsınız bebşler nasıl? merve cuma mı gitmiştin hastaneye? burak nasıl? haftasonu ankaradaydım yeni geldim eve daha.
teşekkür ederim mervecim, ben fanatik FB'li değilim ama eşim fanatik, o seviniyo diye seviniyorum:):)
çatı muayenesi türü şeyleri düşünerek doktora hep hazırlıklı gitmeye çalışıyorm ben de... ama çok zor oluyor artık
maşallahhhhh kocaman olmuş. kız 4 kiloya dayancak bu seninki :) bu hafta gidemedim dr a ben, önümüzdeki haftasonu gidecem inş. ama hala dönmedi bebeğim. kafasının yeri sabit, midemin orda duruyo, sağa sola çeviriyohoşgeldin canımmmmmmm... evet cuma günü gitmiştik teyzesi 2910 gr.49 cm Burak Beyimizgidişat normal doğum gibi gözükyor... sen nasılsın bacım nasıl gidiyor? gittin mi hastaney?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?