2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar günaydın,epeydir giremedim,doğum yapacak arkadaşlar ALLAH yardmcnız olsn.hep iyi haberler alalım inşşşşşşşşşş

Kızlar biz evimize geldik... Sizden naber... Çok rahatladım valla doğurunca, biraz sıkıntılı oldu ama oldu sonunda kızıma kavuştum... Çoooook tatlı maşallah...

yaa maşallah ne güzel herkesin tarihi belli. haftası benden küçük olanlar bile doğurdu yada tarihleri belli ben daha bekliyorum. son haftalar çok zor valla kızlar bu hafta psikolojim çok bozuk:)))

galiba doğuracaksın gibi canım ya ne güzel inş bi avazda hemencecik doğurursun normal doğumu beklemek daha zormuş kızlar ya

Kızlar biz evimize geldik... Sizden naber... Çok rahatladım valla doğurunca, biraz sıkıntılı oldu ama oldu sonunda kızıma kavuştum... Çoooook tatlı maşallah...

hayırlı olsun bebeğin canım biz resmini gördük bile küçük hanımın darısı bizlerin başına eminim büyük bir yükden kurtulmuşsundur

kızlar biz evimize geldik... Sizden naber... çok rahatladım valla doğurunca, biraz sıkıntılı oldu ama oldu sonunda kızıma kavuştum... çoooook tatlı maşallah...

öyküm hayırlı olsun bebişin)baktık resmine çok tatlı maşallahhh)))darısı haftaya çarşamba benim başıma diyorum.40.haftamda olcam haftaya yavvv:82::92:

doğumları görünce çooook imreniyorum ya kızlar dünden beri dayanmak daha zor gelmeye başladı benm oğlanın gelmeyede niyeti yok gibi pek sancım da yok off ya yürüyüşde yasak nasıl normal doğurucam bilmiyorum suni sancıya ve 40. haftaya kalmak istemiyorum

Öykümmmmm güle güle büyüt cnm..çok tatlı MAŞAALLAHHHHdarısı bizim başımıza inşallah..nasıl geçti doğum.neden sıkıntılı oldu dedin?sütün hemen geldi mi?ben de sezaryen düşünüyorum ama çok da korkuyorum:18:

gözün aydın canım darısı bizlere olsun.Kızla şu anda royalistte doğumdadır Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…