hadı bakalımm bır bucukluk bıtıyor artık 2 oluyorsunuz:))sen nerede yapıyorsun dogumu ??
uyku bastı yaaa....
slmm kızlar dun serum takıldı sancı cıktı her zamankı gıbı rahmımde acıklık varmıs ve gelen kahverengı lekede dogum habercısı gıbı bışeymıs dr um geldı muayene ettı artık nereye kadar dayanırsan dedı bebegın durumu ıyıde bacaklarım tutmuyor gıbı agrıyoruyumadım hıc uyumadan bır msj atim dedım haberınız olsun istirahat edecem işte annem gelmeden dogurmam ınsallah dunde bıtanekadın doguruyordu nasıl bagırrıyor ben dogurmam dedım sezeryana al benı dedım dr yok bıse sen epidural olacaksın korkulacak bıse yok cekmıceksın sancıyı dıyınce içim rahatladı bıraz bu arada benım bebişn kılosunu tam soylemedı kılosu ıyı dedı boyuda 49.56 olmus 50 cm dogar sanırım kasıklarıma bastırdı cocuk resmen seyımın içinde dr güldü nıye güldü onuda bılmıyorum bu hafta dogurursunmu demek ıstedı acep :44:
Kızlar biz evimize geldik... Sizden naber... Çok rahatladım valla doğurunca, biraz sıkıntılı oldu ama oldu sonunda kızıma kavuştum... Çoooook tatlı maşallah...
Kızlar biz evimize geldik... Sizden naber... Çok rahatladım valla doğurunca, biraz sıkıntılı oldu ama oldu sonunda kızıma kavuştum... Çoooook tatlı maşallah...
kızlar biz evimize geldik... Sizden naber... çok rahatladım valla doğurunca, biraz sıkıntılı oldu ama oldu sonunda kızıma kavuştum... çoooook tatlı maşallah...
annem yarın aksama bınıyor canım anca yarın aksama bulundu bılet korkuyorum ıste yaumarım yıne normal bır sancıdır bıde kahverengı leke geldı aksama dogru bılmıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?